Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.769
Поени од реакции
43.974
Руни. :Р

Се шалам, Кејн бе, кој друг.
Абе здрав Бејл е машина и е дефинитивно појак од Кејн, но судејќи по формата од крај на сезона на ураганот му нема рамен.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.403
Не е до толку слаб Перишиќ, немам јас проблем да земеме таков тип на играч но мора да е некој помлад од Перишиќ. Причините сте ги наведеле.

Ферги на времето често едното крило му беше работник а другото крило техничар.
Парк, Валенсија, Јанг, Руни повремено играше лево крило бидејќи беше работник итн.

Моментално во екипава освен Лингард(Јанг со 3 старта по сезона не го сметам) кој и не е на нивото на Јунајтед нема друг таков играч.

Би дал бубрег за еден Парк Џи Сунг во екипава.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.720
Поени од реакции
115.516
А што е проблемот со годините не разбирам? 28 има, во најзрелите фудбалски години е, има уште едно 4-5 врвни сезони во него, не знам што повеќе треба од еден фудбалер...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
За да биди ок трансферот треба да ни го даете за 20-30м € и да биди втора опција т.е. да седи на клупа и да не се буни.

Лично јас од Италија би зел само 3ца.
Дибала, Бонучи и Наиголан.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
А што е проблемот со годините не разбирам? 28 има, во најзрелите фудбалски години е, има уште едно 4-5 врвни сезони во него, не знам што повеќе треба од еден фудбалер...
Покрај што е во најзрели години, додај дека е hard worker и трча 90 минути напред и назад.
За да биди ок трансферот треба да ни го даете за 20-30м € и да биди втора опција т.е. да седи на клупа и да не се буни.

Еве ги они, трчаат да дојдат и играат со Ешли Јанг, Руни и Смолинг.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Toti zamina u penzija cel svet place vest na nedelata. Denot koa Felaini ke zamine o nie ke placeme samo od srelja

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Z

zmej gorjanin

Гостин
Бејл не е најдобар британски фудбалер моментално.

Спиете ли мирно? hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Бале на 100% е смешно да го споредуваш и со Гризман и со Кејн, а и со педерот. Човек што сам зема топка и трга накај гол ко експрес воз, без да има страв и калкулантски да влага у секој дуел и да се фрла по терен (јбг и ради тоа се повредува пошто у секој дуел влага со 100%) е смешно да го нарекуваш испукана пушка, барем за тоа зборат тие 7 гола што ги постигна на почеток на сезона пред да го заредат повреди. Дури и да игра по 50% од утакмиците на Јунајтед, у најбитните да игра, сам ќе ви ја донесе титулата. Најголемата грешка негова е што место да стане ѕвезда у Јунајтед он реши да му биде кучка на педерот у клуб во кој однапред се знае кој е најдобриот играч и све треба да се врти околу него. Факт е дека е склон кон повреди, али мислам дека ако останеше у Англија ко играч ќе се докажеше многу многу повеќе

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.516
Поени од реакции
3.539
Бејл со 50% од натпреварите изиграни во лигата би ни ја донел титулата..Не заебавајте човекот е машина кога е 100% фит,може да биде прав лидер на една екипа и за жал во Реал покрај Роналдо неможе.
Бејл и Јунајтед е спојка од соништава,голема грешка веројатно направи кога реши да премине во Реал а не во Јунајтед,гарант давам дека ке беше подобар фудбалер кој не се повредува секој втор натпревар.
За Бејл вреди да се ризикува затоа што типот е роден за ПЛ.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.535
Поени од реакции
8.096
Имаше негде емисија дека Беј има/има потенцијал за некоја хронична повреда.Омилено крило ми беше во периодот кога играше во Тотнам и почетокот во Реал, дури би го избрал и пред Роналдо зошто го има стилот негов пред да стане паразитот што е денес, настрана годините.Сепак повредите си го направија своето.

Инаку и Челзи се заинтересирале за Перишиќ, имаше на скај спортс.Не ми е омилен, ама со оглед на тоа дека Конте ја има Италија во малиот прст, сега верувам дека се работи квалитетен играч.Инаку ја би им го зел Вилијан на Челзи и така не го играа многу а и не ми изгледа среќен.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.720
Поени од реакции
115.516

Иззззззззззззззззззвини дечко, пошо у тимот ги имате Роналдо, Меси, Гризман и Хазард па сеа Перишиќ ќе треба да биде втора опција и ќе ќути. Страшно е колку лоши критериуми имаат одредени фанови на Јунајтед...

Z

zmej gorjanin

Гостин
Имаше негде емисија дека Беј има/има потенцијал за некоја хронична повреда.Омилено крило ми беше во периодот кога играше во Тотнам и почетокот во Реал, дури би го избрал и пред Роналдо зошто го има стилот негов пред да стане паразитот што е денес, настрана годините.Сепак повредите си го направија своето.

Инаку и Челзи се заинтересирале за Перишиќ, имаше на скај спортс.Не ми е омилен, ама со оглед на тоа дека Конте ја има Италија во малиот прст, сега верувам дека се работи квалитетен играч.Инаку ја би им го зел Вилијан на Челзи и така не го играа многу а и не ми изгледа среќен.
Цк, медиумите во Шпанија почнаа да вадат афери дека има кила, преку него пробуваа да го нападнат Флорентино, демек промашен трансфер им донел. Факт е дека човеков ни од фанови ни од медии не беше пречекан најдобро.

R

red.devil

Гостин
Иззззззззззззззззззвини дечко, пошо у тимот ги имате Роналдо, Меси, Гризман и Хазард па сеа Перишиќ ќе треба да биде втора опција и ќе ќути. Страшно е колку лоши критериуми имаат одредени фанови на Јунајтед...
Ги неаме ама кон такви играчи треба да се стремат кога веќе фрлаат толкави пари. И како што гледаш, тоа е целиот бунт.

Крај краева ако беше толку јак, немаше да го нудат Интер, ќе пробаа да го задржат. Приказнава идентична како за Брозовиќ лани, излегоа шпекулации за 30-40м, сега еден господ знае каде е. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom