Џ
Ти збориш за себичност???? Последен пат подавање имаш направено во далечната 74
Абе здрав Бејл е машина и е дефинитивно појак од Кејн, но судејќи по формата од крај на сезона на ураганот му нема рамен.Руни. :Р
Се шалам, Кејн бе, кој друг.
Покрај што е во најзрели години, додај дека е hard worker и трча 90 минути напред и назад.А што е проблемот со годините не разбирам? 28 има, во најзрелите фудбалски години е, има уште едно 4-5 врвни сезони во него, не знам што повеќе треба од еден фудбалер...
Еве ги они, трчаат да дојдат и играат со Ешли Јанг, Руни и Смолинг.За да биди ок трансферот треба да ни го даете за 20-30м € и да биди втора опција т.е. да седи на клупа и да не се буни.
Лично јас од Италија би зел само 3ца.
Дибала, Бонучи и Наиголан.
Бале на 100% е смешно да го споредуваш и со Гризман и со Кејн, а и со педерот. Човек што сам зема топка и трга накај гол ко експрес воз, без да има страв и калкулантски да влага у секој дуел и да се фрла по терен (јбг и ради тоа се повредува пошто у секој дуел влага со 100%) е смешно да го нарекуваш испукана пушка, барем за тоа зборат тие 7 гола што ги постигна на почеток на сезона пред да го заредат повреди. Дури и да игра по 50% од утакмиците на Јунајтед, у најбитните да игра, сам ќе ви ја донесе титулата. Најголемата грешка негова е што место да стане ѕвезда у Јунајтед он реши да му биде кучка на педерот у клуб во кој однапред се знае кој е најдобриот играч и све треба да се врти околу него. Факт е дека е склон кон повреди, али мислам дека ако останеше у Англија ко играч ќе се докажеше многу многу повеќеБејл не е најдобар британски фудбалер моментално.
Спиете ли мирно? hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Иззззззззззззззззззвини дечко, пошо у тимот ги имате Роналдо, Меси, Гризман и Хазард па сеа Перишиќ ќе треба да биде втора опција и ќе ќути. Страшно е колку лоши критериуми имаат одредени фанови на Јунајтед...За да биди ок трансферот треба да ни го даете за 20-30м € и да биди втора опција т.е. да седи на клупа и да не се буни.
Лично јас од Италија би зел само 3ца.
Дибала, Бонучи и Наиголан.
Цк, медиумите во Шпанија почнаа да вадат афери дека има кила, преку него пробуваа да го нападнат Флорентино, демек промашен трансфер им донел. Факт е дека човеков ни од фанови ни од медии не беше пречекан најдобро.Имаше негде емисија дека Беј има/има потенцијал за некоја хронична повреда.Омилено крило ми беше во периодот кога играше во Тотнам и почетокот во Реал, дури би го избрал и пред Роналдо зошто го има стилот негов пред да стане паразитот што е денес, настрана годините.Сепак повредите си го направија своето.
Инаку и Челзи се заинтересирале за Перишиќ, имаше на скај спортс.Не ми е омилен, ама со оглед на тоа дека Конте ја има Италија во малиот прст, сега верувам дека се работи квалитетен играч.Инаку ја би им го зел Вилијан на Челзи и така не го играа многу а и не ми изгледа среќен.
Ги неаме ама кон такви играчи треба да се стремат кога веќе фрлаат толкави пари. И како што гледаш, тоа е целиот бунт.Иззззззззззззззззззвини дечко, пошо у тимот ги имате Роналдо, Меси, Гризман и Хазард па сеа Перишиќ ќе треба да биде втора опција и ќе ќути. Страшно е колку лоши критериуми имаат одредени фанови на Јунајтед...