Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
11 април 2012
Мислења
4.718
Поени од реакции
5.462
http://uefafinaltickets.com/football-en/supercup-uefa-en/17566

Гледам може да се букираат карти, али од мобилен сум и неможам да ја проверам колку е веродостојна страната со оглед на тоа што не е httpS.
На официјалната каде уефа страна во делот за билети немаш ништо објавено за суперкупот така што не би ризикувал

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
На официјалната каде уефа страна во делот за билети немаш ништо објавено за суперкупот така што не би ризикувал
Ова демек е као при-ордеринг и ти бара само меил,име и презиме. Као демек ќе ве известиме кога ќе почнат со продажба картите и која ќе биде цената.

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Мурињо е фан на Ред Бул во Ф1, тоа ми е единствена замерка према него али ќе му простам. :D
Само Ферари бајо мој!:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мурињо е фан на Ред Бул во Ф1, тоа ми е единствена замерка према него али ќе му простам. :D
Само Ферари бајо мој!:)
А да не е спонзорска обврска тоа бајо мој?

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
А да не е спонзорска обврска тоа бајо мој?
Не мора да значи дека е обврска и Сантадер е спонзор на Јунајтед, а исто така и на Ферари.
Можеби и други спонзори кои ги има Јунајтед се поврзани со други Ф1 тимови али кој ќе бара сеа.;)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не мора да значи дека е обврска и Сантадер е спонзор на Јунајтед, а исто така и на Ферари.
Можеби и други спонзори кои ги има Јунајтед се поврзани со други Ф1 тимови али кој ќе бара сеа.;)
Мурињо свои спонзори си има, МЈ е со Шевролет, Мурињо со Волво итн. :))

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Што викаат вашиве новинари за Перишиќ? Италијанците известуваат за трансфер вреден околу 50 милиони евра.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Maroune Fellaini has signed a contract extension at Manchester United until June 2020 with the option for a further year.
Не постоеше ни трошка сомнеж дека миленикот на Мурињо ќе остане во Јунајтед. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кај го најдовте ова со Фелаини? Јас никаде не гледам по нормалниве медиуми

Kajgana Shop

На врв Bottom