Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.895
Поени од реакции
22.975
За жалење е искрено како ќе живее со 300к неделно не ми е јасно, незнам како може да му е жал за некој кој е ненормално платен а џогира на терен нит притисок врши нит трча не се труди па и жал му е на членот.Абе вакви на клоца и надвор.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
953
Поени од реакции
1.232
Ејјј шо екипи се борат за овој со супермен синдром шо беше. Господеее колку се радувам шо е акнат од цименто, да му ебам семката, плата доби шанса во гигант да се покажи и влези во историјата, тој мене ќе ми се занесува. Ми текнуа на времето ко даваше на одмори појадоци на дечиња и таму старци, па едно време и ќе му клававме едно "сир" пред името. ХРК ПУ

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.711
Поени од реакции
7.872
Рашфорд е школски класичен пример дека комфорт зоната е најголем непријател на човекот. Колку и да го хејтам, се најде у лошо време на лошо место плус лабилен карактер веројатно. Психата му влијаеше на талентот.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.895
Поени од реакции
22.975
Рашфорд е школски класичен пример дека комфорт зоната е најголем непријател на човекот. Колку и да го хејтам, се најде у лошо време на лошо место плус лабилен карактер веројатно. Психата му влијаеше на талентот.
Не е во лошо време ни на лошо место, едноставно има лошо друштво околу него, го натераа да изиграва некаков нигер гагстер, повеќе се залага со пиење и журкање отколку фудбал за тоа имаат влијание луѓето околу него.. Затоа никој не го сака ни на позајмица, да ти гарантира 20 гола што се 300к неделно за да кажеме Реал ништо уште првиод ден би го зеле ама му го знаат карактерот каков му е и се најде таму каде што е.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.855
Поени од реакции
11.516
Uste pogolema depresija go mava ko ke pise na gogle how many trophies have i won...

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Видете другари, фан клубов ни е рефлексија на клубот. Не знае кој кај тера. Рашфорд та рашфорд, лош клан, ќе го бркаат и овој тренер итн. Рашфорд е кикнат од тимот, клановите одамна ги нема а тимот е уште помизерен и интересно сеуште протекуваат инсајдерски информации. Друго, кој тоа ќе го брка сега тренерот? Раш, Санчо и Мектоминеј нели беа...?? Еве јас гледам промени (позитивно) со Аморим ама да ве разочарам дека проблемот не бил кај што се плукаше ами баш во оние што променливо повремено ги оправдувате, неговите првотимци. Амад, Угарте, Мазрауи, Мегваер и можеби Де Лихт исклучи ги, се друго треба со поплукување да се избрка и замени.И ако Аморим продолжи вака да покажува мускули на еден као демек другиве ќе се уплашат ќе попуши курњц и тој за брзо. Едноставно е, не се гради авторитет кога си за некого мајка за некого маќеа, или лупаш до крај или ќутиш. За да е достоен на она што пробува да покаже барем 2-3ца ќе ги заменеше со младинци инстантно.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.746
Поени од реакции
10.023
И што се има сменето од преходно?
Се мотаат со еден играч цел месец, и на крај пак ќе го платат дупло од што вреди, до сега требаше да завршат 3 трансфера.
0 подобрување од аматерите претходно.

Kajgana Shop

На врв Bottom