- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.147
- Поени од реакции
- 2.988
Ќе каже примивме многу рано гол, бла бла бла, грешките во одбраната ја решија утакмицата, бла бла.Едвај чекам прес на мурињо што ке изјави ѓубрето ..Новинарите ке му ја изедат душата.
Ќе каже примивме многу рано гол, бла бла бла, грешките во одбраната ја решија утакмицата, бла бла.Едвај чекам прес на мурињо што ке изјави ѓубрето ..Новинарите ке му ја изедат душата.
Тоа со рацете му е останато од Џони факинг Еванс како благодет.Нашиот лански најдобар дефанзивец, лејдис енд џентлмен, мистер Мајкл Смолинг! Три гола од кај него паднаа, нека шири раце до утре сабајле ако сака сеа.
до НГ не смеат да помислат на плата !!!После овој пораз на сите треба да не им дадаат плата најмалку еден месец,по мизерно издание здравје..
Џабе нови играчи кога Жозе пак ќе игра со Фелаини во средина.[DOUBLEPOST=1477241987][/DOUBLEPOST]Уште во Јануари продажба на ѓубрево што е насобрано и вистински играчи да се носат.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Џабе нови играчи кога Жозе пак ќе игра со Фелаини во средина.Уште во Јануари продажба на ѓубрево што е насобрано и вистински играчи да се носат.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Јас мислам оти барем уште пола милијарда ке завршат работа..вака со 300 милиони дали 4 - то , 5 - то место..Мислам дека малце паре се инвестираа летово, до тоа е проблемот.