Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
кејхил да ти даде гол треба онака да си, прв пут топка у живот да фатиш денес, да бидеш тотален аматер и да плаќаш за да те играат.

Член од
16 ноември 2014
Мислења
241
Поени од реакции
251
Колку среќа имаше во вториот гол, нек појт Конте вцрква свеќа да запалит.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Е сега и вие што очекувавте дерби е што да се прави? За да се парира на големите виртуози Матич и Канте мора да игра Фелаини, знаете у дефанзива е многу јак, многу. За 5 метра да истрча му требаат 10 секунди. ПИЧКИ!

Член од
14 април 2012
Мислења
33.025
Поени од реакции
67.941
Е сега Мурињо ја еба тактиката.

Челси не можат да изнесат топка како што треба кога им се игра висок пресинг, а овој се повлече у наша половина, каде Рашфорд и Лингард му играат двојни бекови. Фелаини е комплетно неупотреблив, и мора Керик да влезе на полувреме, ако планира Погба да продолжи да го игра на 10-ка, или Мата, ако го враќа Погба на местото на Фелаини. Али грмушкава мора да иде надвор.

Блинд тотално не е на мечов.

Катастрофа, без игра ни водат 2-0.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
За што го имаме Шо во тимот, за оваа амебава да игра сеуште, неможам да разберам. Шо гарант ја има спукано нешто со Мурињо, кога го критикуваше некни.

Со играчи во прв тим како Блинд, Фелаини и Лингард, никогаш нема да бидеме сериозна екипа. Доволно е еден ваков во тимот да имаш, па да не штима се. А ние имаме тројца моментално. Џеси е изгубен тотално, ако знае некој зошто е денес во тимот, јас го сечам.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Сварно се прашувам дали слепецот плаќа пари за да игра? Зошто бе едноставно не го отрујаат?
Проклета да е таа 90та минута со Валенсија кога говново од грмушка даде гол, уште тогаш ЛвГ ќе го кикнеше.
И се дур фаци ко слепецот и грмушкава ни играат во тим, исто така и таленти ко Лингард ќе тонеме и тонеме.
Штета што ракот од тимот ги фати Ибра и Погба.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.635
Поени од реакции
6.448
Најкриво ми е што сами се победуваме. Не можеш бе со Фелаини да играш фудбал, не сме 1960та. Па и слепците Смолинг и Блинд. :facepalm: Смолинг ни е капитен еј, капитен!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
Најкриво ми е што сами се победуваме. Не можеш бе со Фелаини да играш фудбал, не сме 1960та. Па и слепците Смолинг и Блинд. :facepalm: Смолинг ни е капитен еј, капитен!
коефициент на фудбалска интелегенција овие двајца имаат 15 (заедно)
Диего Коста милион пати ги прошета Смолинг и Бејли до центар.. колку треба да си дебил да го бркаш до центар јас не знам.. основа за одбранбен играч нема Смолинг, па уште и капитен е... :bravobe:

S

sim4e

Гостин
Добро бе, што гледаат во Фелаини три тренери по ред што го играат? Буквално ништо не знае. Елементарни работи, ко дете што се учат, не знае да ги направи. Бавен е, не знае да игра одбрана, нема никаква техника. Од додавањата срам ме фаќа, фудбалот жабици му прави кога ќе ја подаде на соседен играч. Зашто овој изговор за фудбалер се уште не ја совладал мистичната вештина на додавање со внатрешна.

Смолинг е океј. Има само 26 години. Треба само некој ментор да му се донесе и ќе го биде. На 32-3. :D

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Ајде, Ројо ќе влага, дечкото што си го рекламира к..от на твитер.

Kajgana Shop

На врв Bottom