Па што ја пишуваш бе лелееUnited goalkeeper David de Gea has made 30 saves this season – more than any other goalkeeper. Stoke’s Asmir Begovic has made 25 – the second-most.
Со среќа! Мислам дека ќе ни треба.. Иначе ја иам 2ка на ливче, а Манчестер на ливче ја неам фатено 100 години.. Последен пат ја имав сигурна победа со Арсенал (да тепат и да не примат гол) тепавме 8-2... Пред тоа со Ренџерс 3+ (0:0), ВБА -1 (2:2..единствен кикс на домашен терен), Фучам - 2 (2:2 у 90та)...итн, итн..... Ај мислам оти редно е да ги фатам..![]()
Истото и мене ми се случува па затоа не ги играм,ем јас потенцијален добитник ем нема да губиме бодови.Само против Бенфика го играв сезонава и ја оплескав работата.Да го прочита САФ постов ќе ми ги прати Скотланд Јард домаUnited goalkeeper David de Gea has made 30 saves this season – more than any other goalkeeper. Stoke’s Asmir Begovic has made 25 – the second-most.
Со среќа! Мислам дека ќе ни треба.. Иначе ја иам 2ка на ливче, а Манчестер на ливче ја неам фатено 100 години.. Последен пат ја имав сигурна победа со Арсенал (да тепат и да не примат гол) тепавме 8-2... Пред тоа со Ренџерс 3+ (0:0), ВБА -1 (2:2..единствен кикс на домашен терен), Фучам - 2 (2:2 у 90та)...итн, итн..... Ај мислам оти редно е да ги фатам..![]()