Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Топ состав се надевам во второ поливреме да добие шанса и Велбек да видеме како ќе играат со Чичарито заедно во нападот. BTW DO YOU REMEMBER THIS

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Се надевам Митко нема да ни приреди нервози денес. :icon_lol:

Ајде момци, веруваме во нова победа! GGMU!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
United goalkeeper David de Gea has made 30 saves this season – more than any other goalkeeper. Stoke’s Asmir Begovic has made 25 – the second-most.

Со среќа! Мислам дека ќе ни треба.. Иначе ја иам 2ка на ливче, а Манчестер на ливче ја неам фатено 100 години.. Последен пат ја имав сигурна победа со Арсенал (да тепат и да не примат гол) тепавме 8-2... Пред тоа со Ренџерс 3+ (0:0), ВБА -1 (2:2..единствен кикс на домашен терен), Фучам - 2 (2:2 у 90та)...итн, итн..... Ај мислам оти редно е да ги фатам.. :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
United goalkeeper David de Gea has made 30 saves this season – more than any other goalkeeper. Stoke’s Asmir Begovic has made 25 – the second-most.

Со среќа! Мислам дека ќе ни треба.. Иначе ја иам 2ка на ливче, а Манчестер на ливче ја неам фатено 100 години.. Последен пат ја имав сигурна победа со Арсенал (да тепат и да не примат гол) тепавме 8-2... Пред тоа со Ренџерс 3+ (0:0), ВБА -1 (2:2..единствен кикс на домашен терен), Фучам - 2 (2:2 у 90та)...итн, итн..... Ај мислам оти редно е да ги фатам.. :)
Па што ја пишуваш бе лелее :D

Убеден сум дека ќе победиме, само се плашам дека ќе има повреди на наши играчи. o_O

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Javier Hernandez has scored three goals in the two appearances he has made against Stoke and netted in the 27th minute of both games.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Ај од почеток да им дајме едно парче ,после полесно ќе биди...
Оти ако издржат до полувреме со реми или недајбоже имаат предност , то ќе бидит касапана на теренот, а врз Де Геа е најголемиот притисок при корнери да се бијат со динусаурусите на Стоук.

Мислам дека крилата се клучот на успехот....и Чичарито ! :)

П.С : Дај боже на Берба да му тргнит.....тој со еден не поминвит..ќе им дат 2-3 секако ! :) :)

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196

Истото и мене ми се случува па затоа не ги играм,ем јас потенцијален добитник ем нема да губиме бодови.Само против Бенфика го играв сезонава и ја оплескав работата.Да го прочита САФ постов ќе ми ги прати Скотланд Јард дома :P:D

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Чист пенал не ни досуди! :tapp:

Останавме и без Чичарито, се надевам не е нешто сериозно, таман се врати. И што им е бе на овие, сакаат нога да му скршат на некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom