Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

G

Gray Foxx

Гостин
^
Интересно викаш bitter always, а уствари тој шо ја праел сликаа тежок bittering момент го мавнал. :)
--- надополнето: Sep 24, 2011 10:40 AM ---
Зато бе ми ги нимат постојте :) :)

Абе јас постирав за да докрај го дотераме мубаетот !
Сепак поврзано е со Јунајтед !

Јас кога реков дека заминувањето на Харгрејвс во нашиот најлут ривал неможе да се оправда никако освем дека е за пари и дека е предавство на навивачите кои го бодреа додека беше повреден , имаше членови кои мислеа поинаку (го почитувам нивното мислење) дека нетреба да го третираме како предавник ( бидејќи изјавил (никкогаш тоа не го потврди клубот) дека понудил да игра без пари , а ние демек му сме се заблагодарили и поради тоа немало врска дека тој одбрал да игра за Сити ) ...

Е сеа моите постови беа како поткрепа дека тој се испонаша кретенски шо замина во Сити , и дека јас како навивач нема тоа да му го простам и ќе го исвиркувам ,како и секој друг играч шо игра во ривалски клуб !

Моето се потврди ,почна да мава по нас со дрва и камења ,дека сме го заебале , лекарствата го упропастиле итн.

Тоа е топ тема меѓу нашите навивачи низ цел свет ,па редно беше и ние да ја расчистиме сликата сеа кога Харгрејвс ја отвори душата и почна да јајт лајна :)

Незнам шо беше толку лошо да си дискутиравме на темата !

Иначе утре ќе биде малце тешко , но нашите ако влезат со идејата да трчаат 90 минути како да играат со топ-екипа , а не да ги потценат и да чекат гол на среќа , небитребало да имаме проблеми со грубите Стоук , и очекувам победа и три нови бода !
Пеер а шо кажа толку лошо за нас тоа ме интересира?
I've been treated like a ginea pig? Зар не беше така? Зар е лага тоа шо го кажа? Само го потврди тоа шо е очигледно. Е сеа пошто тоа вас ви е пласирано како да е крај на светот сега си го оправдувате тоа што длабоко во себе го знаете. Ривалитетот јас на страна го ставам со шити, харгрејвс секогаш сум го поштуел и ќе остане така се додека не почне да јаде гомна за серот, после му одам у ингланд и го тртам на тренинг центарот а балотели ке ме гледа задоволно додека блу арми му го пуши. :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^
Интересно викаш bitter always, а уствари тој шо ја праел сликаа тежок bittering момент го мавнал. :)
--- надополнето: Sep 24, 2011 10:40 AM ---

Пеер а шо кажа толку лошо за нас тоа ме интересира?
I've been treated like a ginea pig? Зар не беше така? Зар е лага тоа шо го кажа? Само го потврди тоа шо е очигледно. Е сеа пошто тоа вас ви е пласирано како да е крај на светот сега си го оправдувате тоа што длабоко во себе го знаете. Ривалитетот јас на страна го ставам со шити, харгрејвс секогаш сум го поштуел и ќе остане така се додека не почне да јаде гомна за серот, после му одам у ингланд и го тртам на тренинг центарот а балотели ке ме гледа задоволно додека блу арми му го пуши. :)
Јебига го хејтам многу , првин вика за безпари ќе игра после па појде во фабриката за пари , па уште кај нас лекарите го убиле.. Таму е оздравен да му е*ам рахитичниот!Ќе го хејтам се додека игра, кај нас инвалидот земаше плата едно 2 години од лежење само и малце му беа?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Абе гонете го у пм Харгривс дај за натпреватот со Стоук да продискутираме моја прогноза е 3-1. Ќе биде тешко со ове копачите добри се на домашен терен. Им земаа 1 бод на Челзи и 3 на Ливерпул сепак верума во победа и барем еден гол на Чичарито дечкото обожава да им дава голови.:)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Чудно што одеднаш ги снема тие што го бранеа Харгрејвс ? Мани судни пари дадовме за него, мани замина во најголем ривал, па и плука по staff-от сега... Ѓубре едно
Не го браневме туку му бевме благодарни за направеното за тимот. И повеќе се замарате со дворот од комшијата него со тој шо треба. Али ај.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Carling Cup draw includes
Stoke-Liverpool,
Aldershot v #MUFC,
Everton v Chelsea,
Arsenal-Bolton,
Wolves-Man City

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.490
Тежок меч ќе биде...многу тежок...стравувам од тие високите топки на Стоук,каква лоша игра со глава практикуваат....и се плашам да не се повреди де геа во некој судир...тешки волиња се тие...освен оној мутавиот стап Крауч....аутите на Делап ќе бидат најопасни...се надевам одбраната ќе успее да ги запре како-така.
Во напад ќе ги отвориме ко КОНЗЕРВА:D
Типувам 1-2

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Еве навивач што гледа после Москва :icon_lol:

Затоа што го сардисаа повредите и дојде Бербатов. Не дека е поарен со здравјето во Евертон ама сепак времето што го одигра тука беше класа.
--- надополнето: Sep 23, 2011 10:04 PM ---
П.С. Ај доброволец утре да ми пише смс како ќе заврши мечов, на свадба сум цел ден.
нема везе ги пратам негде после треблот, претходно не знаев за себеси ;)!Иначе сеуште немав нет и не бев мн запознаен со случувањата,само пали гаси телевизорот.
--- надополнето: Sep 24, 2011 12:27 PM ---
Еве навивач што гледа после Москва :icon_lol:

Затоа што го сардисаа повредите и дојде Бербатов. Не дека е поарен со здравјето во Евертон ама сепак времето што го одигра тука беше класа.
--- надополнето: Sep 23, 2011 10:04 PM ---
П.С. Ај доброволец утре да ми пише смс како ќе заврши мечов, на свадба сум цел ден.
нема везе ги пратам негде после треблот, претходно не знаев за себеси ;)!Иначе сеуште немав нет и не бев мн запознаен со случувањата,само пали гаси телевизорот.
--- надополнето: Sep 24, 2011 12:35 PM ---

Happy birthday to our Mike Phelean!!

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Руни нема да игра денес со Стоук, би требало да се врати за во вторник, Бербатов на негово место.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Берберот не можел да му ја погоди фризурата и затоа нема да игра.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Бербатов и Хернандез во нападот, потврдено за Руни, не настапува на мечов.
--- надополнето: Sep 24, 2011 3:40 PM ---
De Gea, Jones, Ferdinand, Evans, Evra, Nani, Anderson, Fletcher, young, Berbatov, Hernandez.

Subs: Lindegaard, Owen, Giggs, Park, Welbeck, Fabio, Valencia.

Kajgana Shop

На врв Bottom