Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Ај помина некако утакмицата, сеа за во неделе едно 4-5 комада на опраниве Стоук, кој најде сезнава калапот им го зеде, освен ако не се разигрет против нас.:D

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.690
Поени од реакции
11.797
"When big games come round - Liverpool, Chelsea, City - I think we'll see Wayne back to his best." Scholes

His best is dead Paul

#MUFC

Според логиката на Сколс, требаше ЛВГ да остане менаџер зошто се од дербиња победи. Го пастирам ова чисто да знаете пред да пастирате нешто од Сколс дека типов има талент за да е аналитичар колку Рохо за фудбал.
пристарсен е, го израснаа они Руни
плус не иде да ги споредуваш Руни и ЛВГ, првиов има многу придонесено за клубов и нормално е да го брани

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
пристарсен е, го израснаа они Руни
плус не иде да ги споредуваш Руни и ЛВГ, првиов има многу придонесено за клубов и нормално е да го брани

Sent from my iPhone using Tapatalk
Тоа е проблемот, кога ти е дојден крајот и не можат веќе нозете, треба да си речеш другари доста е, се пакувам, не можам веќе. ВДС не можеше да брани уште? Можеше, ама САФ му кажал синко, оди си додека те крепи снагата и те памтат по добро, Шилтон исто така си викал можам уште додека наеднаш не опаднал и немало после враќање, тој пример го посочил Фергусон.
Значи не викам да го истераат како куче, знам дека е меѓу легендите на клубот АМА како што кажа Гигс, треба на тренинг да почне да вежба се од почеток како да почнува сега да игра фудбал бидејќи и најосновните работи со топката веќе му се проблем. Ако види не иде, одговорноста да се повлече е негова.

Само да напоменам дека за истава работа им се смеевме на Ливерпул како го толерираат Џерард и лицемерно е сеа да го браниме нашиов кога не е за бранење.

A

apidrone

Гостин
Е тешко е на 30 години да се откажеш од фудбалот во услови кога си физички здрав. Уште потешко е да се откажеш од астрономската плата што ја заработуваш. Уште 3 години има од договорот.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.030
Поени од реакции
67.962
Моментално, покорисен е на клупа, отколку на терен. Жално е што мора да е таму, по генерацијата 92, е еден од фудбалерите кој има придонесено најмногу за екипава, ама братов е у катастрофална форма. Ова не е месец, два, пет, вака игра веќе 2-3 години.

Џабе ке му бараме форма, позиција, изговор. Нажалост, не гледам како ке си ја врати формата. Би сакал да ме фати мкганер синфромот за ова што го зборам, и да ме цитирате сите, ама...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Како една од најголемите легенди, не сум против да си го доработи договорот до крај, макар и ништо не правел, али да се прави примадона и да бара прва постава е тука батка не. Нека си остани до крај, нека дава по 2 гола по седона, нека го сруши рекордот и нека не кажува многу. Мене повеќе ме нервира тоа што нема чувство за осет :D Покрај онаква форма да бара прва постава, јок.
За рекордот на Боби, доволно е само пеналите што ќе ни ги досудат да ги даде и ајт таму во пензија.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Тоа е проблемот, кога ти е дојден крајот и не можат веќе нозете, треба да си речеш другари доста е, се пакувам, не можам веќе. ВДС не можеше да брани уште? Можеше, ама САФ му кажал синко, оди си додека те крепи снагата и те памтат по добро, Шилтон исто така си викал можам уште додека наеднаш не опаднал и немало после враќање, тој пример го посочил Фергусон.
Значи не викам да го истераат како куче, знам дека е меѓу легендите на клубот АМА како што кажа Гигс, треба на тренинг да почне да вежба се од почеток како да почнува сега да игра фудбал бидејќи и најосновните работи со топката веќе му се проблем. Ако види не иде, одговорноста да се повлече е негова.

Само да напоменам дека за истава работа им се смеевме на Ливерпул како го толерираат Џерард и лицемерно е сеа да го браниме нашиов кога не е за бранење.
Верувам зборуваш за Руни? Значи споредуваш двајца голмани со играч од 30 години. Тоа што Руни не е како што беше до пред сезона-две не значи дека треба да се пензионира или да си оди од Јунајтед. Дај не заебавај, основните работи му биле проблем. :) Кој има играно фудбал знае дека и 10 месеци да не фати топка, пак осетот за фудбал ќе го има. Факт е дека Руни треба да седни на клупа, да одмори ама далеку од тоа дека со 30 години е веќе старо грозје.

A

apidrone

Гостин
Што ќе седнува на клупа кога пак ќе се здебели. Немање форма е кога некој јак играч као Роналдо или Меси ќе се врати од повреда па ќе му треба малце време да се врати во ритам (и знаеш дека ќе се врати па не се секираш). Што да чекаме од Руни? Каков осет има? Па пасот од Марсиал што го погоди у колено, немаше никој околу него во радиус од барем 3 метра, требаше да ја забие во гол. Контрата што требаше да резултира со едноставен пас а ја отера у три лепе? Ова само од вчера.

Не е финтата што има 30 години како бројка, еден Дрогба со 36 уште имаше што да каже, Ибра има 35, факинг Тоти наполни 40 па пак ако ништо друго барем осетот за гол го има. Проблемот е што Руни на 30 (скоро 31) години изгледа како да е пред крај на кариера. А за тоа не е никој друг крив освен самиот тој.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Верувам зборуваш за Руни? Значи споредуваш двајца голмани со играч од 30 години. Тоа што Руни не е како што беше до пред сезона-две не значи дека треба да се пензионира или да си оди од Јунајтед. Дај не заебавај, основните работи му биле проблем. :) Кој има играно фудбал знае дека и 10 месеци да не фати топка, пак осетот за фудбал ќе го има. Факт е дека Руни треба да седни на клупа, да одмори ама далеку од тоа дека со 30 години е веќе старо грозје.
Ne sporeduvam golman so igrac tuku deka ako veke pocnuva formata da ti odi nadole, trgnata e i nema vrakanje i poarno e da te pamtat po dobro i zatoa Ferguson gi likvidirase odredeni igraci koga ke dojdese vremeto. Rooney veke 3 godini go cekame da ja vrati formata.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.030
Поени од реакции
67.962
Последно уредено:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Треба на Руни за секој лош пас да му кратат од платата, таман до нова година ќе зема колку наш шумски полицаец. :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Треба на Руни за секој лош пас да му кратат од платата, таман до нова година ќе зема колку наш шумски полицаец. :)
Ако е според играта, Руни треба да плати на клубот, а не да зема колку шумски полицаец :)

Kajgana Shop

На врв Bottom