Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
битно е победа и три бода... се друго ужас..

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.137
Најјак ми беше Драган, 10 пати кажа оти Ибра постигнал гол по додавањето од Вејн Руни. :pos:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ако не планираат да прават нешто повеќе во ЛЕ, незнам ни зошто игра Мурињо со толку првотимци. Пушти ги младите и овие од на клупа што не добиваат шанса, барем ќе има можеби некаква мотивација кај нив, ете Фосу-Менсах беше еден од подобрите денес, се гледаше дека е мотивиран барем.

Од авион се гледаше дека нема ни мотивација, ни желба кај повеќето играчи денес. Јас сум сигурен дека ако запнеа убаво во било кој дел од мечот можеше да постигнат гол. Па било кој 11-мина собрани од улица ќе имаа шут во рамки на голот до 60та минута против овие, а не 11 професионални фудбалери кои тогаш го упатија првиот.

Околу играта не коментирам ништо, затоа што покрај таква немотивираност и несериозност, нема што да се каже. Руни уште еднаш покажа колку го има загубено осетот, реакцијата при голот и пасот кон Погба за контрата. Против Стоук, истиот состав со Лестер, единствено Марсиал да влета наместо Лингард или Рашфорд.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Најјак ми беше Драган, 10 пати кажа оти Ибра постигнал гол по додавањето од Вејн Руни. :pos:
Не појак беше ко му сугерираа на Руни шут, шут, а овој вика и тоа дочекавме на Руни да му свири цел стадион! :D

Член од
14 април 2012
Мислења
33.031
Поени од реакции
67.972
Koментаториве ко од улица да ги собрале. Ја не помнам дека на Олд Трафорд некогаш бил исвиркан некој играч на Јунајтед, а сме имале тешки легенди.

R

red.devil

Гостин
Тоа ти е, капитенот влезе и капитенски ја реши утакмицата. :icon_lol:
Добро бе и врапчињата знаат дека е во мизерна форма, не мора да трубите цело време за тоа. Барем напрајте некоја страна за читаност да напрајте некој денар како британскине тумор таблоитчиња на кои битна им е читаноста, а не само како ретардирани папагалчиња (без навреда) врглање истите муабети цело време.

Најголемата иронија е што дури и во вака мизерна форма, со случајност, од топка што го удри во колено влијаеше повеќе на исходот во три минути од пола тим што изигра цел натпревар... Продолжете. :)

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Може некој осврт на утакмицава да ми даде бидејќи не бев во можност да ја гледам.Фала многу

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Тоа ти е, капитенот влезе и капитенски ја реши утакмицата. :icon_lol:
Добро бе и врапчињата знаат дека е во мизерна форма, не мора да трубите цело време за тоа. Барем напрајте некоја страна за читаност да напрајте некој денар како британскине тумор таблоитчиња на кои битна им е читаноста, а не само како ретардирани папагалчиња (без навреда) врглање истите муабети цело време.

Најголемата иронија е што дури и во вака мизерна форма, со случајност, од топка што го удри во колено влијаеше повеќе на исходот во три минути од пола тим што изигра цел натпревар... Продолжете. :)

Може некој осврт на утакмицава да ми даде бидејќи не бев во можност да ја гледам.Фала многу
Подосадна утакмица од најдосадната додека беше Тефтерот у команда. Место лонг болз ту Фела имаше 90 минути лонг болз ту Ибра и некои чудни корнери и нафрлувања на Менсах.
Плус Фелаини делеше лонг болз.

Очен канцер фатив од играва, треба Дортмунд или Барса да ги гледам викендов за да се опоравам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
"When big games come round - Liverpool, Chelsea, City - I think we'll see Wayne back to his best." Scholes

His best is dead Paul

#MUFC

Според логиката на Сколс, требаше ЛВГ да остане менаџер зошто се од дербиња победи. Го пастирам ова чисто да знаете пред да пастирате нешто од Сколс дека типов има талент за да е аналитичар колку Рохо за фудбал.

A

apidrone

Гостин
Ништо посебно не изигра ни против Сити, не знам што толку ве импресионира.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.750
Поени од реакции
11.646
"Ретардирани папагалчиња (без навреда)"

:bravobe:

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Добро бе и врапчињата знаат дека е во мизерна форма, не мора да трубите цело време за тоа.

Те молам разликувај форма од појма ! Руни последно време има изгубено осет за фудбал , не збориме за форма . Форма се крева и се губи а капитенот наш костантно ништо не игра . Лани прво беше муабетот до Ноември , па до боксингдеј ќе влезел у форма , после до ова дерби па до она и помина сезоната .
Ок заслуги , ок традиција ама мој преку ... ! Се има граници !
https://gfycat.com/WebbedElaborateBubblefish

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom