Не појак беше ко му сугерираа на Руни шут, шут, а овој вика и тоа дочекавме на Руни да му свири цел стадион!Најјак ми беше Драган, 10 пати кажа оти Ибра постигнал гол по додавањето од Вејн Руни.![]()
Тоа ти е, капитенот влезе и капитенски ја реши утакмицата.
Добро бе и врапчињата знаат дека е во мизерна форма, не мора да трубите цело време за тоа. Барем напрајте некоја страна за читаност да напрајте некој денар како британскине тумор таблоитчиња на кои битна им е читаноста, а не само како ретардирани папагалчиња (без навреда) врглање истите муабети цело време.
Најголемата иронија е што дури и во вака мизерна форма, со случајност, од топка што го удри во колено влијаеше повеќе на исходот во три минути од пола тим што изигра цел натпревар... Продолжете.![]()
Подосадна утакмица од најдосадната додека беше Тефтерот у команда. Место лонг болз ту Фела имаше 90 минути лонг болз ту Ибра и некои чудни корнери и нафрлувања на Менсах.Може некој осврт на утакмицава да ми даде бидејќи не бев во можност да ја гледам.Фала многу
Те молам разликувај форма од појма ! Руни последно време има изгубено осет за фудбал , не збориме за форма . Форма се крева и се губи а капитенот наш костантно ништо не игра . Лани прво беше муабетот до Ноември , па до боксингдеј ќе влезел у форма , после до ова дерби па до она и помина сезоната .Добро бе и врапчињата знаат дека е во мизерна форма, не мора да трубите цело време за тоа.
Најголемата иронија е што дури и во вака мизерна форма, со случајност, од топка што го удри во колено влијаеше повеќе на исходот во три минути од пола тим што изигра цел натпревар... Продолжете.![]()