Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Претерано е веќе за Депај, имаше некои лоши партии ама и на почетокот кога цел тим ни беше мизерија он беше единствениот кој играше нешто. Лингард е мизерен, не знам со што заслужил толку шанса да добива.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Превише време Мемфис поминува на клупа, колку и да беше лош на некои нетпревари би требало барем некој од овие натпревари да ги стартува.
Прават врз него пенал во ФА куп, наредни утакмици не се поместува од клупа. Не иде тоа така, награди го, уште е дете.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Прават врз него пенал во ФА куп, наредни утакмици не се поместува од клупа. Не иде тоа така, награди го, уште е дете.
После онаква партија на Де Геа против Ливерпул тој излегува со изјава дека тоа му е работа, дека немал ништо посебни интервенции и не му дава никаков кредит па не за друго. Премногу кретенски се понаша мислиш негов е клубот.Затоа сакам што побрзо да добие шут додека не заебал се што може да се заебе. Имаме океј таленти во тимот кои имаат блескава иднина, ни фалат неколку играчи со кои би биле комплетни само мора што побрзо да се отарасат од кретенов пошто стварно веќе не се трпи.

A

apidrone

Гостин
Касно е сеа да го мењаат. Тоа требаше пред нова година да се деси.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.761
линк за acestream bloodzeed по можност некој ?

edit: џамче
acestream://34e3ceb16b48f48f84df71d3e0df2e3bc58cae28

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.942
Поени од реакции
23.088
Mene me fati dremka od igrata..si mislis vodine 3-0 pa zatoa vaka igrame..

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Искрено кога ќе гледам некој друг тим сезонава, Дортмунд, Баерн, Барса, на моменти се запрашувам што е ова што го играме ние.

Очај, мизерија, да ти се плаче. :place:

DoYouEvenPitchBro

How you doin'?
Член од
10 август 2015
Мислења
444
Поени од реакции
273
Не деκа неκој игρа нешто ама Еρеρа ептен ме ρазочаρува во последно вρеме

R

red.devil

Гостин
Ако не го извади Лингард на полувреме тоа значи Гигс има поголемо влијание отколку што си мислиме ние на форумов.

Kajgana Shop

На врв Bottom