- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.337
- Поени од реакции
- 26.297
Седум страни за Hargreaves, wow. Ако дојде Sneider утре нека подготвува некој нова тема.![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Пред некој ден сакав нешо да пишам за ова, али нешо ме спречи... Дали Ферги знаел дека Сколс има намера да се пензионише или не? Ако знаел, тогаш требал порано да пушти водичка за Снајдер (или некој таков), зашо такви играчи не се носат за два дена шо се вели. Но ако не знаел и бил затечен како и сите ние, тогаш цел тим е факд апИ друго, нели нашата поликата беше да не се расфрламе со пари за фудбалери постари од 25 години? Или сега за Снајдер тоа не важи?![]()
Што би требало да значи тоаФерги денес во 2 попладне слетал во Манчестер, пред тоа бил во Лондон.
За англиската репрезентација е ова, тренинг имале вчераФросе, од кога манчестер носи умбро тренерки![]()
Браво дете, најпаметниот коментар .. со цимерот тоа дискутираме денес зашто освен за глупостите што ќе ги трескат во врска со Харгривс друго за ништо не им треба.Можам да разберам зошто Харгрејвс би потпишал во Сити, ама никако зошто на Сити му се потрени услугите на Харгрејвс... може само да влезе од клупа во 80та минута во Карлинг Куп или евентуално да биде капитен на резервниот тим![]()
Не знам што толку сте се запалиле по Снајдер, Андерсон и Том се едни од подобрите во тимот годинама, нема потреба од Снајдер. Ако веќе се засилува средниот ред ни треба деструктивец, профил на играч сличен на Рој Кин, играч кој знае да одземе топка, да направи добар старт, да пресече контра итн. Е таков играч би направил разлика против Барса, а не Снајдер.Пред некој ден сакав нешо да пишам за ова, али нешо ме спречи... Дали Ферги знаел дека Сколс има намера да се пензионише или не? Ако знаел, тогаш требал порано да пушти водичка за Снајдер (или некој таков), зашо такви играчи не се носат за два дена шо се вели. Но ако не знаел и бил затечен како и сите ние, тогаш цел тим е факд апЌе речете, ок, не играше којзнае колку Сколси прошлава сезона. Али дефинитивно ни треба играч како Снајдер. Не ме интересира како, сакам оваа сезона да биде поуспешна од претходната
А под успешна подразбирам да не дојде Барса и да не растури на истиот начин на кој шо не растури претходните 2 пати. У случај да се сретнеме у елиминации, сакам овојпат ние да сме подобрите. Не сакам оправдувања за евентуален неуспех.
i Celzi imale umbro dresoviЗа англиската репрезентација е ова, тренинг имале вчераИначе носеле во деведесетите
![]()
Надежен си ти ако мислиш дека во Шити ќе игра.Терен нема да види.Зашо бе толку плитко размислуваш? Дај испадни од тој светот кај шо живееш полн со илузии!
Се кладам дека да беше фудбалер со трчање ќе потпишеше за Шити, може дури и газот ќе го даеше на лицитација. Доста со лицемерието и сфати дека човекот сака да игра фудбал. А за да го направи тоа мора да потпише со некој, е сеа се погоди Сити му понудија договор. Од негова гледна точка тоа е одлично. Ем ќе зима кеш, ем ќе игра повторно во клуб со одлични играчи. Важно ќе игра фудбал. Ти ако си го сакал играчот, никогаш нема да го мразиш во кој и да клуб отиде. Не ми се прај енглез, смешно е.
Мајкл Овен за кој игра? М? Го стааше на пиедестал коа го дае против шити голот нели?
А кажи ми шо е различен од Харгрејвс?
Ташаци едни го цитиравте коа освоивме титула како рекол If you can't beat them join them, а сеа солзи ми роните за другиов Овен. Хипокритс...