Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

G

Gray Foxx

Гостин
Не бе пеер, ја и ти не сме хард кор као нив. Не сфаќаме ја и ти многу работи.
Христов е хц бидејќи сите го поздравуваа коа освоивме титула.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За тие што се засекиравте за парите од влезниците од навивачите и остало, значи кажав, се понудил да игра за без пари, што не е јасно? Ферги му рекол thanks, but no thanks и тоа е тоа. А па ко демек некоја разлика ќе направи кај беднине? Јеа рајт.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
"Wazza wanted to give the penalty to Giggsy, he didn't care about his hattrick. This shows what kind of person he is. " - Ashley Young

:cuc:
Од коа го даде хет трикот, на 6-1 мислам, повторно се враќаше назад, како да бркаме резултат, а не да водиме со 5 разлика. :cuc:

Тоа е тоа Фросе, не знам шо толку фама се дигна, а хард-кор фановите ќе го свиркале преку тастатура :icon_lol:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
П.С. А го сакавте Насри да дојде од ривалот со кого се тепаа нашите фудбалери во тунели? Затоа не ве сфаќам, барем имајте еден критериум. Мене ми одговараат головите на Овен, Ферги го спаси од бездната на Њукасл и тоа е тоа, истото е и со Харго, некој му нуди спас и прифатил.

A

apidrone

Гостин
А да отидеше Гибсон у Сити немаше толку хејтање да има, гарантирам :D

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
А шо толку паника за Харго?...Слободен играч беше кај шо сака нека оди шо сака нека прави..негово право..
И нека му е со среќа ..барем привлече некое внимание сега со нешто друго ..а не со "нова повреда"..

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
^ Последен ден е утре за трансфери, секако ќе се знае :)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
http://www.crunchsports.com/category/Soccer/Manchester-United-and-Wesley-Sneijder-agree-personal-terms-201108300039/
НЕОФИЦИЈАЛНО: До утревечер сигурно ќе се знае дали Снајдер ќе потпише за Манчестер Јунајтед или не.
Па фала богу дека ке се знае. Последен ден од преодниот рок е :pos:
--- надополнето: Aug 30, 2011 8:22 PM ---
Едит: Веќе спомниле :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Federico Macheda's agent Giovanni Bia says Newcastle are favourites to sign the striker on loan. "Macheda won't return to Italy," he told calciomercato.com. "United will loan him out in the Premier League. At the moment, Newcastle have the edge on Queens Park Rangers."

Кај да го пратиме милам дека во Њукасал е подобро :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Секако би биле посреќни да заздрави, па и нека игра во Сити отколку предвреме да ја заврши кариерата како исповреден играч. Нека му е со среќа. Од градот Манчестер секако најмногу ќе го памти ова повеќе од се:

(1:20)

Не верувам плавине да му понудат поголемо задоволство :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А шо толку паника за Харго?...Слободен играч беше кај шо сака нека оди шо сака нека прави..негово право..
И нека му е со среќа ..барем привлече некое внимание сега со нешто друго ..а не со "нова повреда"..
Знајш шо толку паника? Објавија дека оди во сити и јас на заебанција објавив песна од ABBA Money Money Money и НоМорГејмс ми кажува не било за пари , а во вториот пост било и од тогаш почна војна на два фронта :icon_lol:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од Стретфорд Енд бираат дизајн за кореографијата за одбележување на приликата Сер Алекс - 25 години на клупата. Еве некои

Ќе има уште, ова беше скоцкано набрзина за саат време.

Kajgana Shop

На врв Bottom