Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Зашо Гигс или Сколс никад не би отишле у Сити?
Друго е брат Гигс и Сколс, тие се деца на Манчестер

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашо Гигс или Сколс никад не би отишле у Сити?
Да има и други фудбалери во Манчестер Јунајтед кои не се деца на таа екипа,па не ми се верува да заминат во ривалски клуб , јас го почитувам многу Харгривс ама ова шо го прави е лошо за него лошо претпоставка имам сеа за него имам слика дека заради парите оди таму итн..Друго е брат Гигс и Сколс, тие се деца на МанчестерХаргривс ко прво не е ни Англичанец, Канаѓанец е, мајка му само некои тенки корени англиски има, добро што го научиле фудбал што е
![]()
Па можда уште ги има парите што Јунајтед му ги даваа додека плаќаа за неговиот третман и операции...Е ај де кажи зашто да не оди ?!Како ќе напраи пари,кога се кладам дека нема никакво образование чим е фудбалер,90% се неписмењаци и работат како столари,не ме заебавајте,не е тоа вие како што мислите,ривал е и сега ајде ќе го почитува клубот и ќе изиграва верен играч така,зашто не го испочитува клубот него чим така и не му даде некоја позиција во тимот.
Не провоцираат, и нас и АрсеналИ Сити незнаат што прават, манете ги настрана, безвеза потези, уживајте ајде![]()
Да има и други фудбалери во Манчестер Јунајтед кои не се деца на таа екипа,па не ми се верува да заминат во ривалски клуб , јас го почитувам многу Харгривс ама ова шо го прави е лошо за него лошо претпоставка имам сеа за него имам слика дека заради парите оди таму итн..
НоМорГејмс првин ми вика не е за пари отпосле ми вика , ме навредува за нешто кое и самиот го тврди во вториот пост јас се чудам овде на форум сите прпаат, а истото го кажуваат само во малце поразличен пример..
http://eurosport.yahoo.com/football/premier-league/Има ли некој линк за сите утакмици кој со кого игра и следното коло со кој ке игра манчестар?