Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чудно, зашо човекот кој го носиш на аватар и кој претставува икона на Манчестер Јунајтед ама ич очигледно не го цени Шмајхел поради трансферот во Сити и покрај тоа што е заслужен за многу трофеи.
Претпоставувам ова си го видела ;)

Туку и ја не знам што се замарам со трансферов. И така Харгривс не ми бил никад играч по кејф кој играл за Манчестер Јунајтед, + тоа коај ќе ми текне од кај беше купен :tapp:
Знам за ова де, само ова кога им го кажував за Шмајхел тука ми се сипаа сите дека една мала работа што ја направил не го руши неговиот имиџ.

А за овие што викаат дека Харгривс не бил најважен во финалето, LOL, симнете некој торент и глејте го пак финалето најдобро. Глупоста на Роналдо во клучен момент ќе не чинеше трофеј за the renties.

G

Gray Foxx

Гостин
то значит да ги пцујаме секојпат кога ќе ги видиме...и тевез и харгрејвс

и то е то...од лојалноста на фудбалерите..денес во 2011 година..

ебати фудбалерите модерни ебати...

Ако е официјален трансферов...незнам шо да речам....јес да беше слободен, јес да понудил да игра и за беспари-а сме го одбиле...Јас се се сфаќам...ама никако неможам да проголтам трансфер во Сити....жалам !

Баш се радував кога ќе дојди со ВБА , овации од трибини,ова она....али сеа...тешко таа работа !

Али на крај на денот си велиш..па кој ги еб* фудбалерите...и така сеа ретки се вистинските војници, вистинските уметници со топката...све тоа воглавно манекени гледаме - кои се караат дали платата ќе им биде 200 или 250 илјади неделно...

То е то..не ми се допаѓа перспективата на професионалниот фудбал !!! јбг..
Борисе Борисе ме испровоцира ова и се решив да побарам стари постови кога го земавме Овен. http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Манчестер-Јунајтед.31158/page-263#post-3124993 Од тебе:
Бо кејфој сум.... :)

Новиот Тети шерингам...или Хенрик Ларсон..во Јунајтед...
Иземајќи ја последната сезона во нјукасл , Мајкл Овен секогаш играл за победници ,за екипи со големи амбиции- така да дечкото е роден победник...

Е сеа поранешен е скаусера...али јгб - најголем мерак ќе ми биде кога ќе се појави на Коп ...со наш дрес врз него...

Колку шо сум информиран и Евертон му понудиле добар договор (со поголема плата од нас) - ама чим повеќе размислувал за нас ,значи дека сеуште има големи амбици...а сепак и толку добар напаѓач незаслужува да се пензионира без титула во премиерлигата-таак единствено со нас може да го напрви тоа!!!

Денес Ферги ќе види -ако е подготвен за настап и ако е добар со здравјето...мсилам дека добиваме големо засилување.....многу подобро од сите претходни кои се поврзуваа со нас досега !!!
Како тука лојалноста на фудбалерите не ти пречеше?
Еве пост и од рунистемпер кој е доста интересен: http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Манчестер-Јунајтед.31158/page-266#post-3125044
П.С. Леле да видите што се дешава на форумот на Лузерпул, какви гневни коментари оставаат идиотскине фанови секој втор збор им е цензуриран :pos2:
Ринг а бел? А темпераменту на руни?
Објективност, блаа...

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Среќен празник бајрам на сите муслимани на фан клубот ако ги има.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Дено јас си стојам на зборот уште !

Многу нормално е тоа !

Јас пак ќе го пцујам секој еден ебан фудбалер кој ќе премине во противничи табор..поготово кај ривал от типот на Сити ,Ливерпул или Лидс....а ќе бидам радосен ако некој нивен фудбалер им покаже НИМ “СРЕДЕН ПРСТ “ и се приклучи кон нас !

Фудбалериве општо во денешно време се катастрофа, со некои исклучоци...

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Еве пост и од рунистемпер кој е доста интересен: http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Манчестер-Јунајтед.31158/page-266#post-3125044

Ринг а бел? А темпераменту на руни?
Објективност, блаа...
Прво, не знам зошто и мојот постар пост е вмешан во целава дискусија па уште и објективноста. Јас ќе го дадам моето мислење кога/ако Харгривс потпише за Сити, а дека и во нашиот фан клуб има идиотски фанови посебно некои од коментарите на последните неколку страни има и тоа бајаги.

G

Gray Foxx

Гостин
Вмешан е затоа што читајќи на фб се случува истото со наши фанови и е смешно во најблага мера. Затоа мавај им ремет и нив, не биди едностран.
Впрочем Борисе кога ја сфаќаш едната страна, не можеш да бидеш игнорантен и да ја хејташ другата. Едноставно е. У тој случај сам се лажеш.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Јас лично многу очекував од овој играч на секој натпревар растураше али јас стварно не разбирам што се карате секој фан си има право на свое мислење лично мене ми беше од поомолините играчи во тоа време и имав голем почит ама лигата на Англија или Премиер лига зезнала многу добри играчи и ке зезнува многу добри играчи али да се вратам на темата јасно ми е дека секој играч ја гледа подобрата понуда и ја прифаќа така направи и овој сепак во тој момент не заборавам што направил за клубот или колку време беше повреден али што пројде во сити едноставно ја губи онаа огрома почит што ја имав за него.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Фудбалерите доаѓаат и си одат, само клубот ( Манчестер Јунајтед ) останува тука е јасно :). Можам само да му се заблагодарам на Харго за секој негов придонес во клубот, а кога ќе премине во друг клуб без разлика дали бил Харго, Роналдо, Руни и без разлика дали отишол во ВБА или Шити е противник на мојот Манчестер Јунајтед. Навиваме само за клубот а не за некој играч и исто така сме против сите останати клубови а не против некои играчи. Тоа е тоа!
GLORY!!!

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
A оти да не го памтите по тоа што помогнал да се освои ЛШ, туку ќе го памтите по тоа што заминал во Сити ?

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Ај доста го тупите! Џабе се мучам да читам коа сите си имате различни ставови и све едно исто пишаувате! Дај пишувајте малце за клубот не за некој играч кој бил ослободен од Манчестер!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Newcastle and QPR are slugging it out to sign Manchester United striker Federico Macheda on loan.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Јас едно ќе си кажам, мој став:

Јас го сакам Манчестер Јунајтед и нормално е што овој став го пишувам од перспектива на навивач на Јунајтед !

Ако Харгрејвс отиде во Сити (за што шансите до пред 2 часа беа 99% сеа можда се и 100%) - за мене лично како навивач тоа значи навреда од играчот кого сум го подржувал и бодрел додека играл и се рехабилитирал .
Башка што се рехабилитирал со средства од клубот ,од кои дел се и влезниците кои навивачите ги плаќаат кога одат на Олд Трафорд или кога ние плаќаме членарина , да одиш во еден од најголемите ривали значи да немаш трошка респект спрема твојот клуб и твоите доскорешни навивачи...

Затоа ќе биде исвиркан од мене и ќе го има истиот третман како тевез, се надевам колегите од Стретфорд Енд ќе му измислат еднакво добра и сочна песна.

Незнам зошто на некого му е чудно ,како можеме да ги сакаме играчите кои доаѓаат од ривалите а да ги мразиме тие што не напуштаат (или после нас одат кај ривалите) за да одат во ривалите.

Тоа е толку едноставно.
Ние неможеме и несмееме да гледаме изолирасни од фактот дека НИЕ СМЕ НАВИВАЧИ НА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД ! Не сме ние луѓе што гледаат од страна и кажуваат вака требало,онака требало...ебаго..

Ние неможеме да бидеме непристрасни.

Што мислите голманот Стојкович го сакаат уште во Звезда? НЕ тој е презиран од нив а сакан од партизан..
ај да не е Србија, да напреме муабет за кај нас...
Шо мислите Симич , чија легенда ќе биде? На МЗТ Фамили или на Работнички , а Војнович ???

Незнам шо не е тука јасно, тие што се дел од нашиот клуб, што доаѓаат да играат за нашиот клуб - ги сакам додека се кај нас, после , ако одат во друг клуб - можеби ќе ги почитувам , АМА АКО ОДАТ во РИВАЛ - јас ќе ги презирам !

Мислам дека сум Јасен...

И да...КАНТОНА ,чија икона е на Лидс или На Јунајтед ?
Рио да не го сакаат случајно во Лидс, или па мна Руни не му сфират кога гостуваме во Евертон !

Се е тоа дел од навивачката страст...да се разбериме !

Зато ако Харгрејвс премине во Сити , да му порачаме : Оди еби се копиле смрдено - во Сити к*р ќе свиткаш !

П.С: незнаете каква еуфорија ги има фатено навивачите на Сити , збеснаа по Твитер и по форуми, ЦИТИРАМ : “ Немора ни да игра Харгрејвс, доста е што дојде кај нас, Јунајтед ја плаќаше неговата рехабилитација, го зедовме за без пари - а сега ќе има удел во нашата титула“

последново дека ќе земат титула ,мало морген...туку :) :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Што мислите кој треба да биде играч на месецот?
ManUtd.com Player of the Month
And the nominees are...
Anderson
Tom Cleverley
Phil Jones
Wayne Rooney
Chris Smalling
Danny Welbeck
Ashley Young

По мене Ashley Young

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Фала богу Hooligan, фала богу ... Тоа и го зборам цело време, баш тоа !!!!!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.566
Не ми е јасно само тие што го бранат Харго во ситуацијава зошто го плукаат Тевез...?

Kajgana Shop

На врв Bottom