Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам дали има некој пишано, но Комјунити Шилд со Челзи го играме на 9 Август.
Времето уште не е одредено.

Сите натпревари пред почетокот на сезоната

Asia Tour - July 18-26 (Malaysia, Indonesia, Korea, China)

18 July: Malaysia XI v United
20 July: Indonesia All Star v United
24 July: FC Seoul v United
26 July: Greentown FC v United

Audi Cup - July 29-30 (Germany)

29 July: Boca Juniors v United
30 July: Final v either Milan or Bayern

5 August: United v Valencia

FA Community Shield - Wembley

9 August: Chelsea v United​

Епа Мишо Добредојде хахаха
Значи зверска сезона 6 кола Предвреме ја имаме Премиер Лига у Џеб

Ajde neka ni se cestito novite 2 zasiluvanja...od owen ocekuvam nogo iako ne e vo posakuvanata forma,no tuka e stariot za da go vrati

Bravoo

Супер....одвај чекам да го видам првиот негов настап..и многуте голови !!

Добредојде брату...сеа против лузерпул..едно голче пред КОП да закачиш...и ќе нема порадосен чоек од мене на светов !!!

Ферги си дојде од одмор..го зеде Валенсија ,МиГинт(или како беше) и МАЈКАЛ ОВЕНН....кој е следен? :)

Добар потег на САФ со зимањето на Овен,не даде ни цент за него,а зеде одличен играч.
Сега прашањето е дали ке може да си ја врати поранешната форма и дали ке биде фит,зашто сезонава еден натпревар играше,3 паузираше.
:helou:

Ајде без монтажи се веќе :)

Честито нека ви е Овен, мило ми е за него, и мислам дека му е потребен еден ваков предизвик во јак тим за да се докаже.

Вака сега Овен лани постигна 10 гола за Њукасл екипа која испадна од ПЛ. Ако гледаме со малку аналогија кај нас би требало да ја има истата бројка бидејќи нема секогаш да е во првата постава како во Њукасл кога беше фит. Е сега работата што ме загрижува е склоноста кон повреди и придонесот на Овен при нашите контра-напади. Тој веќе ја нема брзината како пред 5-6 години, и некогаш противничките одбрамбени играчи лесно го маркираат и не претставува опасност за противничкиот гол. Ама мислам дека со малку повеќе среќа и ако остане фит Руни и Ферги ќе го извадат најдоброто од Овен оваа сезона.

П.С. Леле да видите што се дешава на форумот на Лузерпул, какви гневни коментари оставаат идиотскине фанови секој втор збор им е цензуриран :pos2:

Michael Owen

Owen Factfile
DOB: 14 December 1979
Former clubs: Liverpool, Real Madrid, Newcastle United
Club record: 322 apps, 157 goals
International record: England, 89 caps, 40 goals

Honours
UEFA Cup, 2001
UEFA Super Cup, 2001
FA Cup, 2001
League Cup, 2001, 2003
European Footballer of the Year, 2001

Импресивна Статистика нема што...а и достигнувањата се за почит!

Да се надеваме дека повторно ќе блесне во ѓаволскиот дрес, со среќа нека му е:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom