Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Бортвик може само лево и штопер, штопер му е природна позиција. Десно никако. :)

Утре Морган осеќам ќе биде и ДМ и штопер и лев и десен бек :pos:
Се ми се чини како првата десен да ја играше, сум збунил нешто изгледа. Во овој случај или Варела десно Јанг лево или Јанг десно Бортвик лево. Само Фелаини да не игра средина ако веќе го игра. На дечкото ќе му избега 80 годишна баба, се виде во вторникот што му направија Драклсер и компанија.
Ептен на сигурна варијанта одиш, кажи што сакаш не што очекуваш :P

http://lineupbuilder.com/?sk=9j11
Вака нешто :D

Edit: Не очекувам ваков состав ама мислам дека е храбар и него го сакам...
Со само Морган во средина, уште сега да им ја дадеме нема потреба да играме :D

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Утре би сакал на терен да го имаме најмладиот состав шо некогаш играл за Јунајтед, помлад од времето на Базби и САФ и нормално да тепаме :D

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.631
Поени од реакции
6.438
Ептен на сигурна варијанта одиш, кажи што сакаш не што очекуваш :P
Сакам da да видам добра игра и победа од 2-3 разлика. :D
Би сакал 4-3-3, Јанг бек, Переира, Керик и Морган во сред. Во нападот Марсијал, Лингард, Мемфис. :)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
ваљда Блинд и Мек Нер ќе ни играат штопери денес, десно Варела, лево Јанг.. пред нив Шнајдерлин и микрофонот, пред нив Депај, Мата, Лингард и Марсијал како најистурен.. освен мангупов ако не излезе со 3-5-2...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Бортвик стартува денес.

Versatility is key in the modern game, especially for youngsters who are keen to impress, and Borthwick-Jackson ticks the necessary boxes to get Louis van Gaal's attention.

Not renowned for being a ball-player, the teenager's physicality and defensive solidity has helped propel him up the ranks at Carrington.

"He has an unusual stance and running style, which came from being so tall from a young age," Swain added.

"His arms were everywhere, and that looked unusual. However, it just added to his presence and made him hard to breach. He flew into challenges, no matter who he was up against, he is fearless."

His strength and size are keen to his game. A left-footer - which Swain believes appealed to Van Gaal - makes him the perfect partner in the middle, or a more physical presence at full-back.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
За играч на негови години Бортвик има доста самодоверба и ми се допаѓа тоа што знае да повлече напред. Прва опција не му е да ја врати топката назад или да најблискиот играч што е добро за разлика од другиве кои играат принудно на таа позиција.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154
Составот ќе биде каша попара али што е тука е, јбг можда па ќе изненадат и ќе одиграат добри и ќе победат :D мада сериозно се сомневам. Бурнемут знае дека сме ептен ранливи и ќе сакаат тоа да го искористат. Само нека има голови и нека победи појакиот од двајцата слаби :pos:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Ако денеска освоиме три бода на коњ сме.А не би ме чудело сега да изиграме подобро него кога сме у полн состав

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Леле Делуфеу нека го зема додека не му е рипнала цената... дечкото е гром, му треба голем тим за да се доразвие само...

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Да неговата игра ми се свиѓа уште пред две години кога дојде во Евертон.........
Какви трансфери имавме со Бебе, Mанучо, за ваков потенцијал да немаме..

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Да неговата игра ми се свиѓа уште пред две години кога дојде во Евертон.........
Какви трансфери имавме со Бебе, Mанучо, за ваков потенцијал да немаме..
Пјанич, Ериксон, Делуфеу.

Јас тебе веднаш би те ангажирал за главен скаут во тимот. Всушност, кој црн скаут, би те назначил за директор за фудбалски операции, да бидеш одговорен за сите трансфери.

Kajgana Shop

На врв Bottom