Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/8358180/Manchester-United-manager-Sir-Alex-Ferguson-faces-two-match-ban-for-criticism-of-Martin-Atkinson.html

Фергусон може да биде суспендиран на 2 натпревари, поради критикување на судењето на Аткинсон. :tapp:
Работат мобилните, голема работа :)

--- надополнето ---

Schalke chief Clemens Tonnies said: "I have been informed by an international consultant that United are interested in signing Manuel. Provided they submit a written offer, we will deal with the matter and give them permission to speak to him.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Вчера го гледав Нојер со Баерн и по незнам кој пат ме вооудушеви, какви интеревенции имаше :O

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најдов и за Евра, ќе игра во сабота - "I don't think it is very serious, and anyway I am a warrior"

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Многу летнат во воздух е Евра, мисли Чак Норис е, секогаш изјавите му се вакви ко демек јас сум ...Некогаш дури и претерува со потценувањето на противниците, мора Ферги да го спушти малце

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Дали Гери ќе го видиме на Енфилд! Тоа е тоа што ме интересира мене !
Иначе секако победуваме ! И со младинци да им играме ! :)

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Незнам дали веке сте виделе овоj клип , ако не го постирам да со посмееме малце . Извините ако сте го постирале веке .

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Вчера го гледав Нојер со Баерн и по незнам кој пат ме вооудушеви, какви интеревенции имаше :O
Нојер? Ного ми е статичен, иако има јак рефлекс. Линдегард е права инвестиција, почеки да видеш. :)

Многу летнат во воздух е Евра, мисли Чак Норис е, секогаш изјавите му се вакви ко демек јас сум ...Некогаш дури и претерува со потценувањето на противниците, мора Ферги да го спушти малце
Евра е заебант и провокатор. Ама и челичен е. Не му треба никакво спуштане.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Првово мање битно, не мења ништо искрено. Ко да мења дали ќе е на клупа или малце погоре, и така со Фелан исто дишат. Да не нема пари и парично ако го казнат :pos2: Второво е баш фејспалм :)

--- надополнето ---

The reports are that Sir Alex Ferguson is charged by The FA for giving Michael Carrick a new contract :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom