Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Идеме понатака кон 19та титула без нервози сепак тоа е Челшит и само на тој начин може да не победат... И такви судии во Премиер Лига НЕ!!!
Glory,Glory Manchester United! :vozbud:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Во чест на најголемиот играч на нашето време:

:cuc:

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
сосема сум разочаран од овој натпревар поради овие причини:
1. Судијата очигледно беше дека беше потплатен од русинот и поради тоа по втор пат не уништи (ако се сеќавате на голот кој го даде Дрогба од 6 метри офсаид)
2.Кастрофален среден ред
- Нани барем еднаш да играше на ниво на големите натпревари и секако Керик немам коментар.
сеуште мислам дека можеме да ја освоиме лигата и верувам кога ке играме против нив на Олд Трафорд друга песна ке се пее.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.227
Поени од реакции
46.532
За ова шо се нервира Гери ја поарно ке изиграв од Руни. Како можеше бе чоек толку аматерски да изигра. :uvo:
Му рипна малку топката пред шутот, доволно за да влијае на истиот, иначе одлична замисла имаше.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
А исто промаши и сто процентна шанса за гол, од 5-6 метри без никој околу него, како му удари во рамо топката ц ц ц :uvo:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
А исто промаши и сто процентна шанса за гол, од 5-6 метри без никој околу него, како му удари во рамо ц ц ц :uvo:
Реакцијата на Гери не беше за таа шанса.. Туку кога при 1:1, Руни се убаци од лево во 16никот на Челзи и шутна во аут..

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
^^ Ти гледаш дека не пишувам за реакцијата на Гери, туку кога веќе го спомна Дено тој момент, мене ми текна за тоа со рамото и го пишав :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Реакцијата на Гери не беше за таа шанса.. Туку кога при 1:1, Руни се убаци од лево во 16никот на Челзи и шутна во аут..
Можеше и да подава таму горе ако го видовте,Флечер сам утрчуваше ,а Чичарито навлече 2 на пет метри.
Исто и многу се изнервирав при акцијата на Евра,одличен пас од Руни и овој место да дава по земја топка,земал ја дига ...Чех 1.90 ЦМ минимум,и топкава идеше со 0.1 км/ч.При примениот гол од Луиз исто така Евра заеба...треба малце да се стегне.

G

Gray Foxx

Гостин
Едноставно е: сами се тепаме кога играме со брсјаците... :S

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
^^ Ти гледаш дека не пишувам за реакцијата на Гери, туку кога веќе го спомна Дено тој момент, мене ми текна за тоа со рамото и го пишав :)
Moj кикс, си пишал "А истo", искрено не го приметив тоа :):)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Колку натпревари ќе биде казнет Видич? И што бидна со Евра, ќе биде ли спремен за во недела?

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Незнам дали ќе продолжам да гледам Премиер Лига и да пишам на тај форум ако Јунајтед не освоо титула таа сезона... Глупа утакмица... Судијата си га заврши работта шо му га дадел Роман. За ВДС не треба коментар, Видич исто, макар со црвен картон шо заврши, прав капитен, србин, балканец, најдобар дефанзивец, играчиште! Ошеј стабилен, не го дриблаа, не беше лош. Смолинг добар, послушно дете, нека уче од србино, пенало не беше намерен едноставно пушти нога на топка, за мене е пенал тва, роналдињо беше залетан, ситуација, случува се. Евра ѕвер и он, истепаа го по левата страна, јака црна коска! Флечер прво полувреме преврте игралиштето, дека не го садеш там никне, за мене најдобар на таа утакмица, па и шо ќеф ми направи коо го помина на центаро там Есиен или кој беше, па па нека викат оти е копач. Керик од позадина беше и он добар. Сколс снајперисто каква топка му даде на Руни, од каква ситуација, одличен беше и он. Нани конкретен, различен карактер од утакмиците против послаби противници, покрај корнер знаменцето му га скрија топката на Иванович у чорапите, ного го фаулираа, не го оставија да игра. Чичарито машинка, борбен бумбар, трче, рипа, бутка се, алал да му е, само да потпорасне малко. Руни даде гол как на фифа, се заврте как хелихоптер, ама незнам зашо МОМ, направи ного грешки, промаши шанси... У пичку матер, сите добро изиграа зашо не победииме? Прво полувреме гашти, танга! Игралиштето од 50х100 го направија 200х400, требаше уште една топка за Челзи да пуштат, иако и они имаа 2 шанси од полуконтри. Немаа решение за нашата игра, ние го почнааме второ исто как првото, они не притиснаа, они почнаа да копат. Да, исто така как ние шо викаме за ВБА, Волвс и другите копачи. Не можам да му земам топката, удри по нозете. Од таа уткамица на Манчестер видех карактер повеќе од било која друга утакмица таа сезона, штета шо беше дерби, против не било каква екипа, па неможееме и против судиите да се бореме. Мака ми е и шо Македа не беше тука, да дадеше некој гол пак со рака, да ги нахранеме тие гладните од фан клуб Челзи, сега глумат сродни душички. Ного глупо се осеќаах сношти, ми се повраќаше од перверзијата на Челзи. Па и тај Лампард, дава гол и покажува со рацете накај небото. Нели е срамно после тие ситуации у таа утакмица? Патетика, иста как таа кај нивните фанове, шо мислеш за убиство признават ако искрено кажат не беше реално, па да си напрааме маабет как човеци, как англичане... Па сите се радуват за победата на Челзи, и после не се вртело се околу Јунајтед, после Манчестер Јунајтед не бил врх...

п.с. Потего на Гигс со пета :drk: Лампард, Есиен и Малуда, трујцата заедно неможат таков да напраат! :)

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Ах како ми е криво и мака за Невил шо не беше там. :(

Kajgana Shop

На врв Bottom