Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Имам еден другар во Милано и ме интересира ако знаете (посебно вие што сте надвор од Македонија), дали во официјалните продавници од Адидас може да се најдат дресовиве? Пошто другаров ќе доаѓа за скоро во Македонија и да знам дали да му речам да прошета по продавнициве таму или не.
http://www.adidas.com/us/manchester-home-replica-player-jersey/AC1414.html

http://www.adidas.com/us/manchester-united-fc-adizero-home-jersey/AC1415.html

Веројатно се изложени веќе, баш ќе поминам после ако имам време да ја видам разликата помеѓу replica и adizero.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.874
Поени од реакции
21.782
позади цела оваа фрка со стаорецот ако не стои неговиот стаорец агент еве на. Пред копа америка фрчат изјави сакал да се докажува бла бла за сега да не знаат каде е играчот. Да не беа важни толку парите ја ќе го ставев во младински тим наредните 4 години за да пати. Тотално непочитување кон клубот лвл 200 !!!!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.952
Поени од реакции
41.187
Пуштете СК 2 има за Видиќ... Која играчина човече..
Видиќ, најомилен дефанцивец и играч на сите времиња. Жал ми е што си отиде така, јас би го вратил на уште една сезона само за на крај да може да се пензионира у Јунајтед со сите салтанати. :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тој со Адизеро е со сите технологии на Адидас за вентилирање на телото, испраување на потта, би требало да е перфориран... А репликата е маичка, како што се зезавме пред некое време тука за на свадба да си го облечеш и гајле да немаш. :D

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Педро можеби не е највисока класа играч и не е некое звучно име, но од него нема да видите ладење мадиња на терен или курчење, бидете сигурни дека ќе дава 100% од себе во секоја прилика што ќе ја добие. Од секогаш бил потценет, зошто играше покрај многу позвучни имиња секогаш и неговиот допринос никој не го споменуваше. Како и да е, дека ќе се бори и ќе трча ко луд ви гарантирам, исто и за техничка подготвеност, е сега за снага не баш, ама ќе надохнадува, има квалитет, сепак е Барса продукт :D

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Нема никаква смисла трансферот. Ќе се зема играч кој сум сигурен дека ќе грее клупа, а и на маркетиншки план не е кој знае што. Кој би зел дрес од Педро жити се.
И ме интересира на која позиција би играл Педро. Напаѓач нема шанси оти напаѓач кој е метро и шеесет тешко успева како напаѓач во ПЛ. На крила имаме премногу играчи, Јанг, Мата, Депај, Валенсија, а и младиве Лингард и Јанузај можат да играт како крило.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
Нема никаква смисла трансферот. Ќе се зема играч кој сум сигурен дека ќе грее клупа, а и на маркетиншки план не е кој знае што. Кој би зел дрес од Педро жити се.
И ме интересира на која позиција би играл Педро. Напаѓач нема шанси оти напаѓач кој е метро и шеесет тешко успева како напаѓач во ПЛ. На крила имаме премногу играчи, Јанг, Мата, Депај, Валенсија, а и младиве Лингард и Јанузај можат да играт како крило.
ЛВГ планира да има двајца играчи на секоја позиција,реално гледано и мора да има со оглед на тоа дека ќе се бориме на сто фронта.Валенсија го планира за десен бек без разлика дали прв тим или измена,Мата иако изигра одлична сезона како крило не е толку пробивен колку Јанг и Депај пример.Ни фали брз и пробивен играч по страна тоа е несомнено,сега Јанузај и Лингард би можеле да играат по купови и слично ама да се потпреш на нив а да бркаш пример титула во ПЛ и титула во ЛШ некако не е логично.Сега ако замине Ди Мариа(што е повише од очигледно) ќе мора да се купува крило без разлика дали ќе биде Педро или некој друг.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Агуеро, Стерлинг, Суарез(можеби), Саха, Волкот...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Michael Carrick has snubbed PSG interest to stay at OT.

Респект за Керик. Може да оди и да се изнаполни со пари ама ќе ја заврши кариерата на ОТ. Исто фактот што ПСЖ го бараат на 34 години а може да го имаат кого сакаат во екипа говори за колку потценет играч се работи.[DOUBLEPOST=1438466115][/DOUBLEPOST]http://www.eurosport.co.uk/football/premier-league/2014-2015/manchester-united-pre-season-tour-review-luke-shaw-fit-again-concerns-over-ashley-young_sto4840654/story.shtml

http://www.thenational.ae/sport/football/louis-van-gaals-manchester-united-squad-are-finding-their-feet-after-us-preseason-tour

Митен во врска со позитивните и негативните работи од турата според ЛВГ. Инфото што го има пишано за Педро го имаше кај него уште пред 2 недели ама мораше да го чекаме да се прибере за да пише статија. :D Барселона тешко дека ќе го пушти Педро пред суперкупот со Севиља затоа што сака годинава да ги освои сите трофеи.
Интересни работи има што не сме ги знаеле досега, must read.

Kajgana Shop

На врв Bottom