Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Исто и јас ... Само да не му ја зема 7ката зошто таа повеќе би одговарала на Депај.
Пердо јас не ни мислам дека ќе биде стандарден првотимец туку дека ќе ја има истата улога што ја имаше во Барса сезонава така да не би требало да му ја дават 7-цата пред Депај кој очекувам да биде стартер.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
Barcelona winger Pedro (28) already reached a personal 5-year deal with Man United worth 5M net a year. Talks between clubs ongoing. [sport]

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.498
Поени од реакции
10.254
Домашниот ви е супер, а лани и домашниот и гостинскиот. Плавиот со жолто може на тв изгледаше шабански ама во живо поубаво делуваа боите :)
И двата не ги бива поради од позади завршетокот на дресовите.Едното бело,другото сиино.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.795
Очекував од тебе да почнеш уште од сега да го хејташ Педрито ама изгледа сум грешка.
Се знае ја кого хејтам, неспособни мифки и дунди кои наоѓаат оправдување во се а вината никогаш не ја бараат кај нив. Такви беа велбек па и клеверли ( а и еванс ми беше на листа едно време ) а на листа успеа да влезе и АДМ. :vozbud: Благодарение на напорната работа, мата излезе од оваа листа :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Сакав ние да го земеме Педро. Ама ај...
Сепак додека не ја средите одбраната, не ме плашите онака озбилно :P:P

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.799
Поени од реакции
44.085
Педро е 7мицата секако... Само тој да не е звучното засилување, оти и не толку звучно.. :unsure:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Да али Педерито ќе биде богот на фудбалот,кој ќе го замени Ди Марија.ќе изигра еднаш годишно некоја добра утакмица,по можност некое дерби,и овде ќе удираме колективно дркање.А у меѓувреме он ќе биде новиот Велбек,стара прича,веќе видена.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.799
Поени од реакции
44.085
Се шпекулира дека сме понудиле кеш + Еванс за Стоунс.
Стоунс е одличен потенцијал и е се подобар и подобар...и баш би било одлично да го земеме и да се ослободиме од Еванс во исто време...ама пак не би го имале лидерот во одбрана...затоа и сакам некој поискусен. :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Не секако е позвучно Педро од Ди Марија,тука нема збор;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Стоунс, Блекет, МекНер, Смолинг, Џонс, Рохо, детска градинка "Брејк д диференс" :)

Kajgana Shop

На врв Bottom