Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.931
Поени од реакции
67.630
Сите наши играчи т.е фирмите што им ги водат профилите на ФБ, Твитер и каде уште не, ги сменија своите слики...

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Видеото не ми се допаѓа баш. Многу зборови(текст), и не толку квалитетно сработено во поглед на графика. Очекував многу повеќе искрено. На толку чекање и спремање за презентацијава требало да се сработи нешто подобро Дресот си е маестрален нема што. Адидас за мене од секогаш правел подобра спортска опрема. Инаку видево за презентацијата на дресот на Јуве им е многу покул. Нема ништо лошо мислам, во тоа што ќе го постирам овде, за да го видат тие што не го виделе

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.499
Поени од реакции
10.255
Ќе си апнам од јајце у пичку матер,сите ама сите од "големите" тимови во Англија извадија квалитетни дресови,само овие моите Арсенал мизерии дресови. :facepalm:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.931
Поени од реакции
67.630
Aj, aj, лани кој не зеде оригинал дрес на Арсенал, нека плаче сега. :D

Иначе кој е дечково помеѓу Мата и Јанг, знае некој? :D
Рандом дечко, нели имаше на твитер нешто као claim your spot, а сликава носи наслов Front ROW. Ваљда е тоа.
Ваљда е он тој The difference.

Што знам, и ја некако поише очекував од видеото.
Али, затоа, unboxing-от е Fuck me on a labor day...
Претходниот што го зедов, ми го дадоа у најлонска кеса од 2 денари. 110 ебани фунти.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Mozhe nie po amerikive od officijalniot sajt da porachuvame i kolku vreme za dostava (ili kako i da e) se cheka?
Chekam vekje cel mesec, se nadevam nema da e 9ka :)
@Void druzhe pomagaj i kazhuj shto znaesh :))) sto e bolje...worldsoccer.tocka.com ili officijalniot od united?
Јас нарачав преку еден колега пред неколку години од официјалниот сајт (немав картици тогаш :)) и ми стигна директно од Манчестер. Не се сеќавам точно колку време чекав, да речеме 7-10 дена, и тоа на остров стигна, значи и низ бродови се макнел :). Од worldsoccer не ми ни текнало и неам појма како е преку нив. Исто ќе напраам и годинава, така да немај гајле, бирај и нарачувај.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ќе си апнам од јајце у пичку матер,сите ама сите од "големите" тимови во Англија извадија квалитетни дресови,само овие моите Арсенал мизерии дресови. :facepalm:
Домашниот ви е супер, а лани и домашниот и гостинскиот. Плавиот со жолто може на тв изгледаше шабански ама во живо поубаво делуваа боите :)[DOUBLEPOST=1438420596][/DOUBLEPOST]Fun Fact, дизајнерот на дресов е навивач на клубов од дете и уште како мал во тетратка го имал нацртано дизајнов, кога не знаел со што ќе се занимава :) кога му соопштиле дека тој треба да го извади дизајнот ќе се онесвестел. Не можам ни да претпоставам каков е филингот да ти дадат таква задача :D

Последно уредено:
Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Сеуште не ми се верува, Јунајтед со Адидас - ова ми беше желба одсекогаш :drk::drk::drk:

Прв пат после долго време и со бели штуцни ќе играме. Многу ме бендисуваат ѓаволчињата.
Mислам дека тие се за ЛШ како и досега...еве слика со црни

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.572
Имам еден другар во Милано и ме интересира ако знаете (посебно вие што сте надвор од Македонија), дали во официјалните продавници од Адидас може да се најдат дресовиве? Пошто другаров ќе доаѓа за скоро во Македонија и да знам дали да му речам да прошета по продавнициве таму или не.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.741
Поени од реакции
22.919
И вие побегнавте од Најк во Адидас и одма убави дресови :D Онака, баш шампионски делуваат, ќе им личи на играчите во Мај кога ќе ја кренат титулата во ПЛ (y)

Иначе, честито нов играч, со здравје да си го користите. Само не се знае кога ќе биде и официјално, некои извори велат дека ќе се опрости од Барса на натпреварот против Рома(5ти август), а некои велат дека трансферот ќе се официјализира одма после евроскиот супер-куп против Севиља(11ти). Како и да, мислам дека нема многу да се изнаигра Педро во Англија.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.572
И вие побегнавте од Најк во Адидас и одма убави дресови :D Онака, баш шампионски делуваат, ќе им личи на играчите во Мај кога ќе ја кренат титулата во ПЛ (y)

Иначе, честито нов играч, со здравје да си го користите. Само не се знае кога ќе биде и официјално, некои извори велат дека ќе се опрости од Барса на натпреварот против Рома(5ти август), а некои велат дека трансферот ќе се официјализира одма после евроскиот супер-куп против Севиља(11ти). Како и да, мислам дека нема многу да се изнаигра Педро во Англија.
Па и не сме нешто возбудени што доаѓа Педро како замена за Ди Марија...Ќе се ротира со Мата десно според мене и тоа е тоа. Кај е подобар како лево крило или десно??

Инаку многу добар фонт ќе имаме за во ЛШ :icon_lol:

edit:
Manchester United have asked PSG about the availability of Lucas Moura. - [Mirror]

Kajgana Shop

На врв Bottom