Рандом дечко, нели имаше на твитер нешто као claim your spot, а сликава носи наслов Front ROW. Ваљда е тоа.Иначе кој е дечково помеѓу Мата и Јанг, знае некој?![]()
Mozhe nie po amerikive od officijalniot sajt da porachuvame i kolku vreme za dostava (ili kako i da e) se cheka?
Јас нарачав преку еден колега пред неколку години од официјалниот сајт (немав картици тогашChekam vekje cel mesec, se nadevam nema da e 9ka
@Void druzhe pomagaj i kazhuj shto znaesh)) sto e bolje...worldsoccer.tocka.com ili officijalniot od united?
Домашниот ви е супер, а лани и домашниот и гостинскиот. Плавиот со жолто може на тв изгледаше шабански ама во живо поубаво делуваа боитеЌе си апнам од јајце у пичку матер,сите ама сите од "големите" тимови во Англија извадија квалитетни дресови,само овие моите Арсенал мизерии дресови.![]()
Mислам дека тие се за ЛШ како и досега...еве слика со црниПрв пат после долго време и со бели штуцни ќе играме. Многу ме бендисуваат ѓаволчињата.
Па и не сме нешто возбудени што доаѓа Педро како замена за Ди Марија...Ќе се ротира со Мата десно според мене и тоа е тоа. Кај е подобар како лево крило или десно??И вие побегнавте од Најк во Адидас и одма убави дресовиОнака, баш шампионски делуваат, ќе им личи на играчите во Мај кога ќе ја кренат титулата во ПЛ
Иначе, честито нов играч, со здравје да си го користите. Само не се знае кога ќе биде и официјално, некои извори велат дека ќе се опрости од Барса на натпреварот против Рома(5ти август), а некои велат дека трансферот ќе се официјализира одма после евроскиот супер-куп против Севиља(11ти). Како и да, мислам дека нема многу да се изнаигра Педро во Англија.