Raspored u martu i aprilu:
Newcastle (A)
Spurs (H)
Liverpool (A)
Villa (H)
Man City (H)
Chelsea (A)
Everton (A)
И Арсенал дома Фа Куп 1/4.Господ нека ни е на помош

.Единствена утеха ми е што Сити и Тотнам ги играме дома и молам бога Челзи пред или после утакмицата со нас да играат ЛШ и да кикснат на некој начин т.е. да извадиме нерешено.
Искрено оптимист сум за промени т.е. за корегирање на грешките во формацијата, еве на последниве неколку критики одма реагира(херера,Руни у средина,352 мада за ова долго го потеа), ваљда увидел разлика од 2рото полувреме со престон т.е. играта со крила и без крила, ДЕКА РУНИ Е 10КА а не 9ка.Моја претпоставка е дека до Спарси/Ливерпул ќе увиди дека ќе треба да игра 4-4-2 или 4-4-1-1 со Руни 10ка и Фалкао 9ка.Да не јадеме многу трици, Фалкао дур играше не добиваше асални топки и беше дел од она сивилото.Да играше место перси со Свонси најмалку една од шансите шо ги прееба Перси ќе беше гол.
Part 2: Незнам зошто толку јадевте трици за играта со Свонси, кога до кај 52-3 негде( до тука ја гледав) играа отворен фудбал напаѓачки во режија на Херера, но со одредени недостатоци(враќање од корнер до голман со цел да се задржи топката, немање Десно крило на сметка на Фелаини да спушта топки-најголема глупост му е ова со долгиве топки и играњето на Мекнер на бек кој беше дупе, нема доволна брзина а ни идеја за како да пробие-споредето го со Рафаел)
ПС: Кај е Рафа бе? дај нека го враќа што побрзо очобол е со Валенсија и остали експерименти на десен бек, но под услов да е здрав.Колку шо знам играше со Јанг 2-3 утакмици со резервите, би требало да е спремен.
ППС: Добитна формација според мене:4-4-1-1
Де Геа; Рафа-Смолинг-Рохо-Шо;Ди Марија-Херера-Фелаини-Јанг;Руни;Фалкао.
Фелаини закован за средината, едино при прекини да отиде у напад.Ако успее да се среди у дефанзива летоска и да се научи да чмае пред одбрана и да не лета напред може ќе го добиеме новиот Рој Кин