Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.998
Поени од реакции
9.130

Зиркзе ни крив ни дужен, си направи компилација на кршење кичми.

Натпреварот требаше да заврши тука ... Реков зимоска, чување на Гарначо скапо ќе не кошта, дали ќе биде играч од него, не е загарантирано.

А за тимов како целина, брука жива, обични пасови да не можат да сврзат, погодат, да ги темпираат пасовите у јачина е срамота. Базични работи се во прашање. Пред некоја утакмица пробуваа напаѓачки шеми, со вишоци и се, сега ко да ги заборавија. Пуштете мозок на пасење до летоска, нехумано е што прават пациентиве.

Не ми е јасно кој талент у стручниот штаб видел, проценил и одлучил дека Хојлунд вреди 75м. Ни позиционирање, ни движење напаѓачко околу 16ик, пасивен у напад, штоп на топка бетер Лукаку е. Море ептен потапа е од Лукаку, овој бар имаше некои способности за разлика од Хојлунд. И капак на се, толку ли нема некој да го научи малку од малку ... Страшна работа.
Зиркзе ни покажа дека има и вештина и воља, за разлика од 80% од тимот.
Јас галиба не очекував вакви рабоќе од него!
Спор е за центарфор за во ПЛ, ама има сенс и за топка и за пресинг. Е сега што Гарначо е дрво, не е крив човеков! Двапати го доведе на чисто, зубле ја гаѓаше трибината! Епа чорба!
Успат кога сум веќе тука, мислам дека на Аморим многу му фали. Не му ја разбирам фората со Бруно назад и зошто не го игра Ериксен почесто?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
12.002
Поени од реакции
11.935
Stvarno be Zirkze iznenadi vcera pozitivno, ama klapna na kraj i se vide deka ne e za penal. Najmisterija mi e zasto go stavi Lindelof, deckoto se usvinjil i lici ko da vrti kljucevi na masa vo kafana.
De Ligt pozrtvuvano izgina na teren, ama jbg nema mozok. Mazra standard, deckoto ne znam od kade go iskopaa ama gine za Utd i retko gubi dueli. Ne znam so Hojlund sto ke pravat, ama ne e ni za vo rezervi, maliot e za na bajach.
U kurac neka idat vaka najiskreno, edvaj gi gledam veke.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.630
Поени од реакции
8.361
Има фудбал у Зиркзе, се труди, има техника, му цепи главата, ама за жал не е за во ПЛ, многу е тромав и неатлетски настроен. За позициите '10ка' исто не е. Едноставно не е тој квалитет што ни треба. Ако искочи пристојна понуда, лично би искеширал на него. Секако, не е он најголемиот проблем у тимов, Хојлунд е поголем проблем по мене.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.789
Поени од реакции
9.617
Јадев трици за Зиркзе, ама мислам дека многу подобро се вклопува од Хојлунд во системов на Аморим. Со добра поддршка околу него и тоа како би завршил работа. Има топ техника, во дуели е јак и не му е потребна којзнае колкава брзина за да биде на високо ниво. Треба само малку да го подобри финишот и да носи побрзи одлуки.
Баш поради тоа сум на став да се продава Хојлунд летово се додека има некоја вредност и да се носи нов напаѓач.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.630
Поени од реакции
8.361

Не си оди овој до крај на договорот, како Каземиро.
Да избркаат уште неколку стотини фамилии на улица, неколку протести од фановите, намалување на бенефити од типов на храна за персонал, медиумска хајка + лоши резултати (ова е неминовно) и ќе видам дали ќе останат. Индиректно мн педерски притисок им праат на фудбалериве. Ќе ги избркаат, на еден или друг начин.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.240
Поени од реакции
68.878
Да избркаат уште неколку стотини фамилии на улица, неколку протести од фановите, намалување на бенефити од типов на храна за персонал, медиумска хајка + лоши резултати (ова е неминовно) и ќе видам дали ќе останат. Индиректно мн педерски притисок им праат на фудбалериве. Ќе ги избркаат, на еден или друг начин.
Фудбалериве се заштитени како бели мечки. Буквално за се можат да тужат.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.177
Поени од реакции
10.533

Нешто позитивно Доргу се враќа во тимот па нема да го гледаме Далот како се губи по лева страна. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom