Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Има една заебанција (може некои од вас ја знаат), по интернетов, поточно по Фацебук која вели:
-Она чувство кога Овен има освоено повеќе титули во Пл од Стиви Џи. xD
Ај сеа поздрав и останете ми со здравје мои драги Дај хард Јунајтед фанови.
-ПС:И дај остајте го Гоше на мира веќе, почна да ми фали веќе :(

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Рио пред судот во Лондон, ги тужи Мирор за клевета.

леееееееееееееле види го црниов од позади аууууууууууууу..
види му го ставот само лол хахахаха
у која категорија е? според мене боки 13+
а за што го клеветеле рио?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ваљда у категорија грди не ги стааш Видич, Чича и остали неангличани... I'm just sayin' :) Абе ко шо викаше (Ѓорѓи) Христов на времето: Англичан(к)ите се грд народ :):)
--- надополнето: Jul 5, 2011 7:07 PM ---
Иначе кој сакаше госип :):)
http://www.manutd.com/en/News-And-Features/What-The-Papers-Say/2011/Jul/Papers-Sanchez-deal-still-alive.aspx
Сумлив си, сумлив, во најмала мера ! :D :D

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ајде ни го земаа и Насри тие пи*ките..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Се збори за 19 милиони фунти, у курец.Клиши за 7, Насри за 19.Најдобри трансфери кој некад ги имат направено Шити.

B

BooBojan

Гостин
Се збори за 19 милиони фунти, у курец.Клиши за 7, Насри за 19.Најдобри трансфери кој некад ги имат направено Шити.
Ништо фајде од тие трансфери,кога за две години ке сакаат да си отидат од Сити поради неможноста да освојуваат титули!

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.093
Поени од реакции
1.656
Ајде ни го земаа и Насри тие пи*ките..
? Никаде не пишува? Баш читам дека Насри изјавил желба да се приклучи на шампионите, дека Снајдер ќе дојдел откако Рики Алварез ќе потпишел за Интер бла бла..

оу јеа и О Шеј и Браун ќе го напуштеле Јунајтед до крајот на неделава :/

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
? Никаде не пишува? Баш читам дека Насри изјавил желба да се приклучи на шампионите, дека Снајдер ќе дојдел откако Рики Алварез ќе потпишел за Интер бла бла..

оу јеа и О Шеј и Браун ќе го напуштеле Јунајтед до крајот на неделава :/
Premier League - City 'secure Nasri deal'

знам и јас прочитав дека сакал кај нас но до Арсенал е, Венгер не сака да го даде кај Јунајтед и ајде кај сити сеа
--- надополнето: Jul 6, 2011 10:47 AM ---
А за Снадер прочитав дека Интер ке го продавале зошто им требало пари за да ги исполнат финансиски фер плеј регулации на УЕФА некои

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога ви викам јас дека прлето по пари оди вие ми викате измислуваат новинарите. Ви реков не се надевајте вие пак :)
--- надополнето: Jul 6, 2011 11:23 AM ---
Ова или е точно или прават smokescreen за некој друг играч:

Meulensteen: "Wesley Sneijder would fit perfectly here. He is the most ideal player for us that I can think of." "I don't know what his future is at Inter, or whether he's affordable. But, purely based on football, I say get Sneijder."

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Во стретегијата на Интер нема место каде да се постави играч како Снајдер + го купија Рики Алварез и самите кажаа ако некој клуб понуди 35 милионки ке размислат и нашиов тренер пека по него значи кога би размислиле све се совпаѓа таман за во Манчестер ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom