Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абе чек :) може ова го прават да насочат внимание кон Снајдер и на крај да го видиш Модриќ на прегледи, мада се е можно, трансферот на Џонс искочи како гром од ведро небо, сигурно ќе купиме уште некој до 1 септември.
Инаку имало некое девојче што се родило со срцето поставено наопаку и Сер Алекс донирал 3.6 милиони фунти во детската болница во Манчестер за грижа и нега на ваквите деца и подобрување на методите и опремата.
http://yfrog.com/h2s475j

Муленстин: Ферги, донеси го Снајдер

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Баш поради тоа мислам дека нешто друго матат. :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Што мислеш дека матат?
Детенце... не ги разбираш работите.
Флејм рече дека со изјавата на Муленстин дека го сакат Снајдер, прават "маска" за доведување на друг играч. Па потоа и Рунис Темпер рече дека и пред тоа Муленстин имаше изјавено дека Штекеленбург е главна цел, па дојде Де Геа.
Сега разбра што сакаше да каже Флејм со тоа дека МАТАТ нешто ? ...или уште да дробам....

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Детенце... не ги разбираш работите.
Флејм рече дека со изјавата на Муленстин дека го сакат Снајдер, прават "маска" за доведување на друг играч. Па потоа и Рунис Темпер рече дека и пред тоа Муленстин имаше изјавено дека Штекеленбург е главна цел, па дојде Де Геа.
Сега разбра што сакаше да каже Флејм со тоа дека МАТАТ нешто ? ...или уште да дробам....
ОК не читав пртходно можеби ЛУка ќе го лапнат

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
IFFHS: Чичарито е најдобриот голгетер
--- надополнето: Jul 6, 2011 2:00 PM ---
1. Javier Hernandez (Man Utd/Mexico) 13
2. Radamel Falcao (Porto/Colombia) 11
3. Giuseppe Rossi (Villarreal/Italy) 9
3. Firas Mohamed Al-Khatib (Al-Qadsia/Syria) 9
5. Oussama Darragi (Esperance (EST)/Tunisia) 8
5. Neymar (Santos/Brazil) 8
5. Lionel Messi (Barcelona/Argentina) 8
IFFHS - goals scored in full internationals and (inter)continental club competitions.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Се збори за 19 милиони фунти, у курец.Клиши за 7, Насри за 19.Најдобри трансфери кој некад ги имат направено Шити.
Па не знам колку може да биде добар трансфер од 19 милиони фунти на играч чиј договор завршува за една година и трансфер на играч од 7 милиони фунти кого многумина не би го пуштиле да игра првотимец ниту во Вардар.

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Шо убави вести за Насри ..ми се напраи кееиф ..па изјавува сакал у голем тим да игра титули да зима ..да конкурира за златен "Балон"..и оп другиот ден си го продаде газето за парички...ете затоа несакам такви фудбалерЧина кај нас у тим..

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Шо убави вести за Насри ..ми се напраи кееиф ..па изјавува сакал у голем тим да игра титули да зима ..да конкурира за златен "Балон"..и оп другиот ден си го продаде газето за парички...ете затоа несакам такви фудбалерЧина кај нас у тим..
Јас од кога го трубам тоа , овие викаат Ферги ќе го спастри , шо ќе го спастри ко е дрво ! секоја година феној ќе си добива со ман сити :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Равел Морисон испадна дека е невин и не ја нападнал неговата бивша девојка, парите што ги даде за оштета му се вратени и по негова желба ги донираше во хуманитарни цели.

A

apidrone

Гостин
И јас не го сакав Нас*ри... настрана за тоа каква особа е, не знам како би се вклопил во тимот... не паше никако (според мене).

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.529
Не трескајте на празно, Насри е многу добар играч, а и уште не е отиден во Сити.
И Роналдо беше по пари, и на крајот си замина поради нив, ама додека беше тука разни рекорди срушивме со него!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не трескајте на празно, Насри е многу добар играч, а и уште не е отиден во Сити.
И Роналдо беше по пари, и на крајот си замина поради нив, ама додека беше тука разни рекорди срушивме со него!
за една ПОЛУсезона ми викаш е звер? Остај ти Роналдо е роналдо никој не е како него ;) плус нели изјавуваше дека од мал му е сон за Реал да игра? :P

Kajgana Shop

На врв Bottom