Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
За вечер се спрема страшна атмосфера ,се надевам ке помогне да искршиме неколку германски задници:)

Received my text from United last night saying: "Please arrive early tomorrow night to create a large mosaic in Sir Alex Ferguson stand tier 1 to help generate a fantastic pre-match atmosphere. Thank you"
GGMU

Член од
29 септември 2013
Мислења
253
Поени од реакции
390
Немам некој оптимизам за вечер, едноставно не сме тој United ова година.
Тие се во топ, топ форма а ние во најлоша форма задниве 25 год.
Јас ја сакам повеќе од сите дека брат ми и мојот најдобар другар навиват за Бајерн :P, но тешко...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Starting 11: De Gea, Jones, Ferdinand, Vidic, Büttner, Valencia, Carrick, Fellaini, Giggs, Rooney, Welbeck.

Subs:Lindegaard, Hernandez, Nani, Young, Fletcher, Januzaj, Kagawa

#FCBayern line-up vs. @ManUtD:
Neuer - Ribéry, Martinez, Robben, Rafinha, Boateng, Lahm, Müller, Alaba, Schweinsteiger, Kroos #MUFCFCB

Кагава на клупа :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Освен Рафа овија од лајвскор погодија се

Последно уредено:
2

~2A

Гостин
Се надевам Гигс последниот атом на сила ќе го дај и ќе го брка нон стоп Робен или кој и да е на таа страна. С-с-сооооо....Ф...Фердинанд...нека ни е господ напомош, ама тоа е. :noze:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Аууу Фердинанд - Видич
Ич не ми се свиѓа ова ИЧ!
Спори се и двајцата премногу.
Подобро Валенсија десен бек да играше а Џонс со Видич.
Ах бе Мојс бе.
Средината океј е . Ја згустна што беше и потребно.
Формацијава значи, контри и долги топки.

Член од
23 април 2012
Мислења
438
Поени од реакции
653
"It's something we seriously consider. He is in our thoughts for tomorrow. па секако размислувал дали на клупа да го стави или не :mad::mad:

Член од
14 април 2012
Мислења
33.013
Поени од реакции
67.907
Се надевав дека ке ги имаме Рафаел-Еванс-Џоунс-Битнер во последната постава, кога не извлекоа со Швајниве.

Вака, Рио една утакмица не одигра како што треба сезонава. Ке биде жустро, се надевам дека он и Вида ке одиграат добра утакмица.
Џонс на последната заспа два пати при поставување офсајд стапица кога играше десен бек.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.363
Поени од реакции
26.410
Се надевам Гигс последниот атом на сила ќе го дај и ќе го брка нон стоп Робен или кој и да е на таа страна. С-с-сооооо....Ф...Фердинанд...нека ни е господ напомош, ама тоа е. :noze:
Централно ќе игра Гигс, пред Фелаини и Керик. Велбек треба да го брка Робен, Валенсија да го брка Рибери. Јас лично немам замерка за формацијава. На Баерн само вака може да му се игра.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Гледам сега и баварциве не го ставиле Манџукич туку Милер ко шпиц. Па ќе им бега цело време на Видич и Рио..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Леле стварно Кагава не клупа е....леле леле Мојс да ти ебам се да ти ебам јас само ако не потопат пак и ако бидеме немоќни на средината само тој ќе биде крив никој друг. :mad:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Со формацијава имам некоја надеж дека можеби и нема да примиме многу голови, ама прашање е гол како ќе постигнеме. Единствено од прекин нешто, мада треба и да се стигне до него.

Како и да е, нека е со среќа, се надевам ќе изиграат храбро. (y)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе аман со тој Кагава, гледате дека иде на затворање, глејте Видиќ и Фердинанд се централни :facepalm: ќе боли ова :cool:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Составот и беше за очекуваше со оглед на повредените(Еванс, Смолинг, Рафаел и РВП) и суспендираниот Евра единствено прашање беше дали ќе почне Гигс или Кагава. Ајде нека е со среќа и се надевам дека ќе извадеме пололен резултат.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.688
Поени од реакции
11.790
Немам некој оптимизам за вечер, едноставно не сме тој United ова година.
Тие се во топ, топ форма а ние во најлоша форма задниве 25 год.
Јас ја сакам повеќе од сите дека брат ми и мојот најдобар другар навиват за Бајерн :P, но тешко...
затоа ние сме у вин вин ситуација :)
доколку бевме у добра форма пак големи се шансите да го папаме а овака ретко кој очекува да напраиме чудо.
али затоа ако извадиме победа е ондак ју ноу :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom