Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Со среќа нека е дечки. Не сум нешто посебно оптимист, нормално нели.. :D Ама Јунајтед духот ми дава некаква надеж дека ќе извадиме некој поволен резултат. Уствари појма неам кој би бил поволен резултат. Ни 2-0 не ми гарантира ништо, најискрено. Бонус што Гвардиола 2 пати не матира до сеа и немаме одговор на тавкиот фудбал. Сепак, како и да ај вртиме, ние немаме што да изгубиме. Сезоната ни е очај, играме со Европскиот шампион, а воопшто не е срамота да бидеш елиминиран од таква екипа. :) Составот дефанзивен веднаш се гледа, само што јас би го играл Кагава пред Гигс. :) Како и да е, да се надеваме дека стариот ќе успее да направи нешто, иако мислам дека нема шанса покрај Швајншајгер и Крос. :)

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Само да се надеваме дека ќе бидат мотивирани најмногу денеска, оти уште ова им остана за такмичење. Со еден куп повреди во одбрана тој е составот.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Kako me puka nekoja jaka euforija auu vakvo cuvstvo sum nemal od lani so Real :vozbud:

Btw samo mene li mi vlagaat race i noze i minus pred vakvi natprevari ? :icon_mrgr:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Да ти се мочам во составот Мојс, ни еден дефанзивец на клупа, шо ако некој се повреди или треба да се чува резултат...а да, ти слаб беше со тактиките нешто...сигурно планира со овие 11 да игра барем 80 мин. :facepalm:
П.С. Давајте стримој убај :D

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Aj so srekja, da odigraat hrabro I cvrsto bez razlika koi se na teren ova e Dejvid Mojs...ova sportskoto radio postoi li uste za plasticnite fanovi ko mene?

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk now Free

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
vlcsnap-2014-04-01-20h16m16s64.jpg

На гигси ке му фали уште една утакмица во ЛШ за да се израмни со Раул на листата со најмногу настапи во ЛШ

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Имате гледано преку стрим торент?

Kajgana Shop

На врв Bottom