Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.951
Поени од реакции
11.773
Е тоа е тој Ферги фазон. Морам да го поддржам Мојс иако не ми е по ќејф како менаџира, ама може да помине уште неколку сесии кај стариот за ги стегне дечкиве. Да беше уште Ферги менаџер искрено ќе очекував после вчерашниот меч да ги камшикува на сред ОТ. Здравје, се надевам и на Мојс ќе му светне сијаличката.
Мора да им ја врати вербата.
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/10592579/Manchester-Uniteds-penalty-loss-perfect-window-on-team-psyche.-Theyve-lost-faith-in-themselves-and-each-other.html

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ваљда осмицата за Мата

2

~2A

Гостин
----------------------de gea----------
rafael-------vidic--------evans----------evra
------------Carrick------------Felaini/Fletcher
Mata/Januzaj-----Rooney--------------Januzaj/Mata
-----------------van Persie-----------------------

:love:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
A зошто не ги спомнуваш натпреварите каде што не извадил од гомна? Каде што еден на еден спасил чист гол? Зошто не ги спомнуваш одбраните како на пример слободниот на Мата пред две години што и тројца како Харт да беа немаше да ја фатат? Ланска година (мислам беше ланска) исто против Челси кога фати една што ни според законите на физиката не беше можно да се одбрани?
Да плукаш по Велбек, по Валенсија и по Јанг пошто се глеа дека се во срање форма ке разберам, ама по Де Геа бе?
Туку во право си, човек што не се разбира не може да го увиди тоа. Не си крив.

Па тоа му е работа да брани, и да го вади тимот од гомна, а не да му поминуваат топки низ прсти на сама гол линија! Џабе му се 10 паради и 10 фатени пенали, ако му бега топката од раце, ги одбива топките директно на играч на противникот по што следува гол, не истрчува да ја прибере топка во 5МЕТРА!, итн... еден куп глупости што сме ги виделе сите. Или не баш сите? Хмм... Сега ме разбираш??? Курац ме разбираш, и ти и сите останати шо се палите по него, ко средношколки на коли и мотори!

Еве ти уште еден што знае да ја увиди работата на еден голман, а јас пак немора да бидам во право, мене тоа ништо не ми менува.

AЛЕЛУЈА ! јас не памтам утакмица а да не се случело дефанзивецот да ја гради топката во шеснаесетник и да го ВИКА да дојде да ја собере топката, а овој си седи на гол линија и дефанзивецот ја пука во аут, наместо мирен напад за нас да има... исто и на балон нафрлени топки, џабе, негова е гол линијата... голови под нога, под/над рака, на 2 цм од него цела сезона, колку сакаш !

п.с. го претераа веќе со Мата, работно време ми помина со стискање refresh и уште ништо.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.046
Поени од реакции
68.011
Manone, будало еден, требаше синоќа да се врзеш со лисици за голот и да останеш на Олд Трафорд...

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
МАТА :vozbud:
Ферги е гениј со трансферов.
И педер у исто време пошо ми го симнува просекот -.-

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
МАТА :vozbud:
Ферги е гениј со трансферов.
И педер у исто време пошо ми го симнува просекот -.-
Пиши му меил и така враќа на секакви меилови ко што можеме да видиме :D

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Пиши му меил и така враќа на секакви меилови ко што можеме да видиме :D
Moре стварно ќе си пробам среќата :D
Па ако врати, ќе го урамам меилот дома и ќе ми стане света икона на новата религија :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Мојс си отишол пред 10минути од Карингтон ,прегледот е изгледа утре + представувањето

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Мојс си отишол пред 10минути од Карингтон ,прегледот е изгледа утре + представувањето
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 19:07 ---
Немора Мојс таму да биде за да го прегледаат, не е тој доктор :D

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Рачунајте на ваков трансфер, уште алкантара и стротман да ги договоревме летоска, таман уиграни да ја држеа средината имаше да биде лудница.... ама ај....

Kajgana Shop

На врв Bottom