Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Па некој преска постираше дека ќе имало ,мислам илумиоус беше ,изгледа збунка било ,утре е
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 15:59 ---
Сабајлево на карингтон дошол агентот на руни,ке видиме зашто
Нема ни утре прес мислам, нема зошто, не играме меч викендов, единствено за Мата ако има.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Аууу и денес ли ќе не малтретирате бе !? Ајде официјализирајте ајде, аман веќе!

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Се ова убаво околу Мата, ама 37 милки за играч кој 6 месеци е во втор план не ми оди во глава некако, не дека е слаб, но не верувам дека на вас би ви решил многу проблеми кои што ги имате, инаку јас сеуште потајно се надевам да има некој таен договор, кој што овозможува Руни во Јуни да се пресели во Челси.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
BREAKING: Wayne Rooney's agent is holding talks with ManUtd chief executive Ed Woodward over a new deal for the striker.

Полека значи не е се така едноставно, и медицинските не се 15 минути. Треба и Челзи да објави, доста работи треба, можеби тие сакаат прво замената да ја официјализираат па Мата. Во секој случај нема простор за паника, барем не сега.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.039
Поени од реакции
67.992
Ова за Руни го прочитав на еден шљ твит акаунт... од каде е ова твоето?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.596
Се ова убаво околу Мата, ама 37 милки за играч кој 6 месеци е во втор план не ми оди во глава некако, не дека е слаб, но не верувам дека на вас би ви решил многу проблеми кои што ги имате, инаку јас сеуште потајно се надевам да има некој таен договор, кој што овозможува Руни во Јуни да се пресели во Челси.
Цениве на трансфер пазаров се менаа многу последниве години и 37 за Мата се нормална сума во споредба што плативме 10 помалку за Фелаини пример. Плус ако има вистина дека и Најк учествува со 30% во овој трансфер тогаш е топ. Да пристапеше и Челзи вака летото со ваква сума комотно можеше да го лапне Руни, а тие почнаа со 20 и завшрија со толку.

Со оглед на тоа што олкава е сумата за трансферот не верувам да има таков таен договор, да беше помала тогаш можеби би имало, но вака не. Плус и самиот Руни бараше вакви соиграчи така да Мата ќе биде позитивен импулс и кон останатите за оваа зима, а и за налето при трансфер пазарот.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ова за Руни го прочитав на еден шљ твит акаунт... од каде е ова твоето?
Daily Mail има статија за ова и уште некои извори, во секој случај агентот на Руни нема друга цел освен ова кога веќе оди со него на тренинг. Што би правел друго ако не преговори за нов договор, нема друга опција.

Еве слика од денес.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
И сакам друго да прашам, може некој да ми каже каде е Нани, што прави? Игра уште фудбал?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.596
Челзи го купи Салах експресно, така да во наредниве часови може комотно да излез и официјално за Мата!

Kajgana Shop

На врв Bottom