Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

R

red.devil

Гостин
Се ова убаво околу Мата, ама 37 милки за играч кој 6 месеци е во втор план не ми оди во глава некако, не дека е слаб, но не верувам дека на вас би ви решил многу проблеми кои што ги имате, инаку јас сеуште потајно се надевам да има некој таен договор, кој што овозможува Руни во Јуни да се пресели во Челси.
Таман се парите. Играч докажан во ПЛ. Згора на се ако сака не Светско да оди има да ора.
Јас се мислам не беше во прв план кај Челзи поради посебната љубов што ја негува Мурињо кон шпанските играчи :cautious: Само моја теорија и претпоставка.
А за Руни се надевам грешиш. Мата ми беше еден од најневозможните трансфери, па сега ништо не би ме изненадило. Иако верувам дека ќе го обнови договорот до крајот на месецов :) .

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
И сакам друго да прашам, може некој да ми каже каде е Нани, што прави? Игра уште фудбал?
Повреден е, има повреда на задната ложа затоа го нема.

Како што кажав погоре, ете Челзи го потврди трансферот на Сала од Базел. Се во свое време. :)

B

Beck's

Гостин
Ко фановите на Арсенал личите пред потписот на Озил. Инаку ќе си дојде бе седите раат (y)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Таман се парите. Играч докажан во ПЛ. Згора на се ако сака не Светско да оди има да ора.
Јас се мислам не беше во прв план кај Челзи поради посебната љубов што ја негува Мурињо кон шпанските играчи :cautious: Само моја теорија и претпоставка.
А за Руни се надевам грешиш. Мата ми беше еден од најневозможните трансфери, па сега ништо не би ме изненадило. Иако верувам дека ќе го обнови договорот до крајот на месецов :) .
Tоа демек Мурињо мрази шпанци се чисти глупости, како тоа не ги мрази Торес и Азпиликуета туку само Мата, едноставно не се вклопува во неговиот систем на игра, имаше шанса неможеше да се снајде и на крило и на АМФ и според мене ова е најлогично за тие пари, плус оди во екипа која ке биде конкурент на Сити и Арсенал со кои Челси води битка за прво место, мене ми е логичен трансферот од страна на Челси и Мурињо, не ми е логичен од страна на Јунајтед кој што има далеку поголеми проблеми во средината на теренот и одбраната одколку на АМФ, ДА Не излезе панично купување на играчи, како што беше со Челси кога купуваа без разлика дали им треба тој играч или не (Меиралеш), но Мата може да го игра и како крило што тоа донекаде е и логично, само пак ке кажам 37 милиони фунти се премногу.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Цениве на трансфер пазаров се менаа многу последниве години и 37 за Мата се нормална сума во споредба што плативме 10 помалку за Фелаини пример. Плус ако има вистина дека и Најк учествува со 30% во овој трансфер тогаш е топ. Да пристапеше и Челзи вака летото со ваква сума комотно можеше да го лапне Руни, а тие почнаа со 20 и завшрија со толку.

Со оглед на тоа што олкава е сумата за трансферот не верувам да има таков таен договор, да беше помала тогаш можеби би имало, но вака не. Плус и самиот Руни бараше вакви соиграчи така да Мата ќе биде позитивен импулс и кон останатите за оваа зима, а и за налето при трансфер пазарот.
Руни што веќе не побара од Јунајтед и секогаш е назадоволен, а и кој фактор е па тој да бара и да поставува услови, дури едно време ако не се лажам искочи информација дека сака да потпише за Сити, но како и да е, ако Јунајтед не се пласира во топ 4 е тогаш 90% сум сигурен дека Руни ке ви го земе некој дали Челси или некои други, но со оглед на тоа што Руни сака да игра во Англија и со самото тоа мислам дека Челси се најблиску до потпишување со него.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Руни што веќе не побара од Јунајтед и секогаш е назадоволен, а и кој фактор е па тој да бара и да поставува услови, дури едно време ако не се лажам искочи информација дека сака да потпише за Сити, но како и да е, ако Јунајтед не се пласира во топ 4 е тогаш 90% сум сигурен дека Руни ке ви го земе некој дали Челси или некои други, но со оглед на тоа што Руни сака да игра во Англија и со самото тоа мислам дека Челси се најблиску до потпишување со него.
Абе ние можеме да не го пуштиме како Дормтунд - Левандовски.. А и ќе се пласираме во ЛШ, посебно сеа со Мата. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
вечер на ссн ќе има снимки од Мата на Керингтон. Три часа ќе трае лекарскиот и утре ќе тренира со играчите.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Член од
23 април 2012
Мислења
438
Поени од реакции
653
Juan Mata will have his medical with Manchester United this evening and will complete his move tomorrow morning. [Sky Sports]

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аха, значи сеа до утре треба да чекаме а? :cool:
до вечер бе на ссн ќе има, утре сабајле ќе тренира и ќе стават наеднаш се од него, слики, интервјуа :) долго траат лекарските...

Член од
23 април 2012
Мислења
438
Поени од реакции
653
битно да ги помини лекарските после кога сака нека се слика со дресо :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom