Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Како што очекував само се молам на господ Карик на изигра ја изигра утакмицата како со рома .Момци ојдов на матурска јас се читаме.Се знае ли на Барсеопнла составот?

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
По се изгледа иако тој потврди Бербатов веке нема да е во плановите на Фергусон следната сезона штом го нема ниту на клупа.Не ми е јасно зошто го игра Фабио а не Рафаел?или Флечер во првиот состав.Сколс не е во првите единаесетмина нема да има картон зошто ако не е тој не знам кој ке биде.
Ако има глума од страна на Барселона Рио ке им залепи некоја заушка.:icon_lol:
Не знам зошто но некако сум смирен пред почетоткот на натпреварот иако до пред некој момент ме факаше еуфорија.
Незнам ни зошто сум сигурен во победа.Само да нема глума и да гледаме возбудлив натпревар а не да заспиеме по првите 15 минути.Ако дадеме први гол ке биде интересно.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.923
Поени од реакции
7.017
Од каде дека тој е официјалниот состав? На уефа ништо нема сеуште?:toe:

Пардон, сега видов тој бил. За Барса:

-------------Валдес----------------------
Алвес-----Маск------Пике-----Абидал

--------------Бускец--------------------
--------Чави-----------Иниеста--------
------Меси------Виља-------Педро

---------Чичарито-----------------
Парк--------Руни---------Валенсија

--------Гигс----------Керик--------

Евра-----Рио-----Вида------Фабио
----------------ВДС------------------

То е то, горе-долу како што очекував, ме чуди малце големата доверба што му ја укажува на Фабио пред Рафаел ама изгледа вториов брат е по смирен, за разлика од Рафаел :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Дечки и девојки, со среќа вечер, да си тепате и да си прославите. Јас лично сакам Манчестер да победи со играч повеќе (нивниот да биде незаслужено исклучен) и гол од офсајд во 90-та минута, ама нема да се бунам како и да е, победа си е победа.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.831
Поени од реакции
5.643
Валдес, Алвес, Маскерано, Пике, Абидал, Чави, Бускец, Иниеста, Педро, Меси, Виља
ВДС, Фабио, Фердинанд, Видиќ, Евра, Валенсија, Керик, Гигс, Парк, Руни, Чичарито

ОФИЦИЈАЛНО!!

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Валдес, Алвес, Маскерано, Пике, Абидал, Чави, Бускец, Иниеста, Педро, Меси, Виља
ВДС, Фабио, Фердинанд, Видиќ, Евра, Валенсија, Керик, Гигс, Парк, Руни, Чичарито

ОФИЦИЈАЛНО!!
Нашиот состав е спремен за орање :tv:

B

BooBojan

Гостин
Ќе победиме и ќе славам како никогаш досега.
Вечерва најверојатно нема да ги изгледам целото финале,но пред малку се опремив купив дрес од Руни.
Ќе одам на две матурски,на првата на која ќе одам ќе го гледам колку можам финалето,а на втората која ја прави фан на Челзи ќе одам после победата во финалето,после победата ќе ја соблечам кошулата,и искостумиран во дрес ќе му одам на матурска.
Утре јас ја правам мојата матурска,гаволи го сакам највредниот поклон од вас! GGMU!!!

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Дали сте свесни какви трауми ќе има Абидал од Валенсија по таа лева/десна(читај Валенсија) страна???Маскерано штопер????
Ги покакавме=)))

ГГ МУФЦ!!! Со среќа нека ни е!<3

--- надополнето ---

Со среќа ѓаволи!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Леле колку ќе се испијанам ако тепаме.... ауауа

п.с почнав :P
Started too... :)

GLORY GLORY MAAAN UNITEED!!!!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Сите заминаа, последен мохиканец сум.

BELIEVE

Член од
23 август 2010
Мислења
39.588
Поени од реакции
114.999
Со среќа вечер ѓаволи, да ги измочате и спуштете ги малце на земја тие дигнатите гомна од Барселона . Позз :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.923
Поени од реакции
7.017
We are back :vozbud:

--- надополнето ---

Ми го остајвте мене форумов да го одржувам со вести, а? :) Е па да ви кажам искрено се исплашив по првиот гол на Барса ама и ние сме знаеле да дадеме гол :vozbud: Мислам дека Евра засега е најслаб кај нас. При првиот гол го немаше на неговата позиција, а после и при големата шанса на Меси шо мајка бараше да оди кон Видиќ, а го остава Педро сам десно??!?!?!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Ми фали некако Нани на терен:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom