Новинарите во англиските весници бараат казна за Вејн Руни поради ова, за The V sign. :lud:
Мата е добро крило ама мое мислење е дека на нас не ни е потребно крило имаме ги Нани и ЛАВ ни треба само еден класа плејмејкер да се засилиме според мене на лето :smir:Џо Дадџон е вратен од позајмицата во Карлајл, ќе потпише за Хал Сити, трансферот ќе се официјализира на првиот ден од трансфер периодот.
Татко му на Мата (агентот негов) изјавил дека Јунајтед контактирал со него за можен трансфер. Не сум баш сигурна во ова, можеби намерно изјавува вака за да ги привлече другите клубови.
И еве ви за Серот и само ако уште еднаш прочитам пензионирање:
"I was in agony (when I tried to think about retirement in 2002), absolute agony. My wife made me change my mind and she was dead right.
"I think she thought she would soon be fed up with me around the house."
Точно, треба стабилен плејмејкер, на нашиве неможеш многу да се потпреш! Мата е супер играч ама и без него на крилните позиции сме вишок!Мата е добро крило ама мое мислење е дека на нас не ни е потребно крило имаме ги Нани и ЛАВ ни треба само еден класа плејмејкер да се засилиме според мене на лето :smir:
Жал ми е само за Обертан и Браун. Браун барем е еден од поискусните и никогаш не се пожалил дека е толку време резерва, а и Обертан барем за голот со Бурса Ама и да не им даде ФА, клубот верувам ќе им обезбеди на сите останатиPlayers eligible for winner's medal: van der Sar, Vidic, Evra, Nani, Rooney, Fletcher, Berbatov, Carrick, O'Shea, Ferdinand, Giggs, Scholes, Hernández, Rafael, Anderson, Park Ji-Sung, Smalling, Evans, Gibson, Fabio, Owen
Note: Valencia needs 1 more game to get into the eligibility criteria.
Players not eligible for the winner's medal: (Note: Need more than 3 games) Kuszczak, Lindegaard, Amos, Brown, Obertan, Bebе
Others not eligible for the winner's medal: Gary Neville (retired), Macheda (on loan)