Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Честито титула момци и девојки, сосема заслужена!

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Нека ни е честита титулата па да продолжиме со исто темпо и во ЛШ :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џо Дадџон е вратен од позајмицата во Карлајл, ќе потпише за Хал Сити, трансферот ќе се официјализира на првиот ден од трансфер периодот.

Татко му на Мата (агентот негов) изјавил дека Јунајтед контактирал со него за можен трансфер. Не сум баш сигурна во ова, можеби намерно изјавува вака за да ги привлече другите клубови.

И еве ви за Серот и само ако уште еднаш прочитам пензионирање:

"I was in agony (when I tried to think about retirement in 2002), absolute agony. My wife made me change my mind and she was dead right.

"I think she thought she would soon be fed up with me around the house."

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Џо Дадџон е вратен од позајмицата во Карлајл, ќе потпише за Хал Сити, трансферот ќе се официјализира на првиот ден од трансфер периодот.

Татко му на Мата (агентот негов) изјавил дека Јунајтед контактирал со него за можен трансфер. Не сум баш сигурна во ова, можеби намерно изјавува вака за да ги привлече другите клубови.

И еве ви за Серот и само ако уште еднаш прочитам пензионирање:

"I was in agony (when I tried to think about retirement in 2002), absolute agony. My wife made me change my mind and she was dead right.

"I think she thought she would soon be fed up with me around the house."
Мата е добро крило ама мое мислење е дека на нас не ни е потребно крило имаме ги Нани и ЛАВ ни треба само еден класа плејмејкер да се засилиме според мене на лето :smir:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Players eligible for winner's medal: van der Sar, Vidic, Evra, Nani, Rooney, Fletcher, Berbatov, Carrick, O'Shea, Ferdinand, Giggs, Scholes, Hernández, Rafael, Anderson, Park Ji-Sung, Smalling, Evans, Gibson, Fabio, Owen

Note: Valencia needs 1 more game to get into the eligibility criteria.

Players not eligible for the winner's medal: (Note: Need more than 3 games) Kuszczak, Lindegaard, Amos, Brown, Obertan, Bebе

Others not eligible for the winner's medal: Gary Neville (retired), Macheda (on loan)

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
"I swear I had to ask Park Ji Sung what he had to eat at pre match today....he put in a hell of a shift #mileage ! Pasta" - Ferdinand on Twitter

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Мата е добро крило ама мое мислење е дека на нас не ни е потребно крило имаме ги Нани и ЛАВ ни треба само еден класа плејмејкер да се засилиме според мене на лето :smir:
Точно, треба стабилен плејмејкер, на нашиве неможеш многу да се потпреш! Мата е супер играч ама и без него на крилните позиции сме вишок!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.923
Поени од реакции
7.017
Players eligible for winner's medal: van der Sar, Vidic, Evra, Nani, Rooney, Fletcher, Berbatov, Carrick, O'Shea, Ferdinand, Giggs, Scholes, Hernández, Rafael, Anderson, Park Ji-Sung, Smalling, Evans, Gibson, Fabio, Owen

Note: Valencia needs 1 more game to get into the eligibility criteria.

Players not eligible for the winner's medal: (Note: Need more than 3 games) Kuszczak, Lindegaard, Amos, Brown, Obertan, Bebе

Others not eligible for the winner's medal: Gary Neville (retired), Macheda (on loan)
Жал ми е само за Обертан и Браун. Браун барем е еден од поискусните и никогаш не се пожалил дека е толку време резерва, а и Обертан барем за голот со Бурса :) Ама и да не им даде ФА, клубот верувам ќе им обезбеди на сите останати :)

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Браун да се става во ист кош со Бебе, Обертан, Амос, Линдегард мислам дека не е фер.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Со овој пост не можам да ја опишам возбудата по победата на Челзишит бидејки од 9 години сум навивач на овој (најтрофеен клуб во англија) Манчестер Јунајтед за мечот ке го кажам следново:
1.Одбраната беше на највисоко ниво
2.Хернандез е новата легенда
3.Парк да се става на сите големи натпревари (дуели со тоа мислам и на оној што следи со глумците на Барса)
4.Еден е СЕР АЛЕКСАНДАР ФЕРГУСОН (најдобар менаџер на сите времиња)
Очекувам уште еден трофеј во ветрините на Олд Трафорд и сите што једеа гомна за Манчестер другите така наречени фанови на Челзишит,Лузерпул,Афронал и итн ГЛЕДАЈТЕ ШТО ПРАВИ МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД ИСТОРИЈА
Glory Glory Man Utd
:cuc::devil2::devil2::devil2::devil2:

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335

Моментот за кој зборував :)

Ji u r from another planet, born for big games .. ЦАР

најдоброто десно крило ве светот .. u made a kid from Ashley Cole, u r unreal, a beast, an animal .. LOVE U

Kajgana Shop

На врв Bottom