Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дали и Невил ќе добие медал? Дека се пензионира на сред сезона па незнам какви се правилата.
Нема, нема 10 настапи.

Овен ќе добие, а на Твитер пред малку ова го изјави: I've played enough games to qualify for a medal. Don't deserve one as much as most of the team I know. На Обертан му фалат уште 2 настапа, очекувајте да игра наредниве два меча.

Скромност на место. Но не се согласувам, против Болтон тој ни спаси гз и секогаш кога Ферги се ослонува на него го нема изневерено. А и едвај го чекам него со медал на гради, нека не заебава :icon_lol:

--- надополнето ---

Почна репризата на СК+, ајде сите пред ТВ :)
Not me моментот ќе ти дојде во една од репетициите, запази го :icon_lol:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Еве и овде да ви честитам титула, и со среќа во финалето против Барселона.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.800
Поени од реакции
21.527
Нема, нема 10 настапи.

Овен ќе добие, а на Твитер пред малку ова го изјави: I've played enough games to qualify for a medal. Don't deserve one as much as most of the team I know. На Обертан му фалат уште 2 настапа, очекувајте да игра наредниве два меча.

Скромност на место. Но не се согласувам, против Болтон тој ни спаси гз и секогаш кога Ферги се ослонува на него го нема изневерено. А и едвај го чекам него со медал на гради, нека не заебава :icon_lol:

Бог да чува од хејтери (читав дел од твитовите и морав да твитнам и јас некој пост ) ... човекот е класа и секако дека заслужуа медал исто како и сите кој го носат дресот !!!

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Не знам што да коментирам, ова денес беше прекрасен ден. Прва минута палење на Олд Трафорд, поздрав до Давид Луиз колку да види како е на ОТ. Феноменална партија, Челзи беше растурен, требаше минимум 4 комада да ги посрамотат но доволно е и ова за огромна радост на сите фанови, сосема заслужена 19та титула (уште 1 бод де)...

Благодарност до the Boss Sir Alex, институција! Дефинитивно ова ќе биде најдрага титула во мојот живот како фан на Јунајтед, рекордна 19та. Риспект за Едвин, секогаш ќе ми фали на голот, мојот омилен голман од кога знам за фудбал. Невозможно е да се чува голот на таков начин на возраст од 40 години. Еден и единствен! Многу бодови сезонава освоивме благодарение на ВДС. Тимскиот дух е тоа што секогаш го држи Јунајтед и ги носи бројните титули. Целиот клуб како целина функционира брилијантно. Големиот Сер Алекс наскоро ќе го доживее тоа што го чека толку долго, неговата цел е речиси исполнета, да го видиме сите ние Јунајтед на врвот каде што заслужува да биде. Горд сум што сум дел од оваа историја.

:costumed4

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.923
Поени од реакции
7.017

Десен клик>>>Open image in new tab, for winner's resolution :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Честито нека ни е победата денеска и најверојатно рекордната титула :icon_lol: (официјално наредната недела :))... Мое кратко резиме за цела сезона ќе напишам после 28-ми Мај, кога воедно ќе ја освоиме и 4-тата титула во ЛШ :) GloRy MaN UniTeD

Член од
16 јули 2010
Мислења
214
Поени од реакции
51
Со срека нека ни е рекордната 19 титула момци
Сека можеме слободно да кажеме дека сме најтрофеен клуб во англија на чело со легендарниот сер алекс фергусон
едно кратко резиме за целата сезона од мене
1. Сер алекс незаменлив перфектен али се некако ме фака страв дека ке си оди после ова а кој ке дојде ......
2. ВДС немам зборови на 41 година ваков рефлекс дури ми е жал со ке си оди
3. Капитенот оваа сезона си ја одработи задачата браво
4. Рио браво мајсторе иако влечеше малце повреди се врати у прав момент за нас
5. Евра перфектен цела сезона и на крај што му се деси ....
6. Браќата близнаци (фабио и рафаел) момци кој машки ја издржаа цела сезона според мене иднината на одбраната
7. Керик сите викаа каков играч е тој али ја да сум тренер би платил за него
8. Флечер ..... МИСТЕРИЈА што ли се деси со него али цела сезона лав Браво
9. Валенсија каков прием на топка има ова момче лелелеле многу лоша повреда али се врати уште подобар
10. Нани ке прерасне во најдобар играч на планетава земја според мене
11. Андерсон браво според мене момчето е новиот сколс
12. Сколс немој да си одиш ти си легенда
13. Парк - Машина или ако сакате Камиказа
14. Гигс мислам дека е во цутот на младоста цела сезона перфектен со исклучок на некои утакмици
15. Бербатов аааа мамката твоја мрзлива перфектна контрола ама мрзлив е бе ....
16. Руни бе мајсторе што ти направи таа ороспијата цела сезона неможе да тргне како што треба али се за клубот
17. Херојот на клубот според мене ЦЕЛА СЕЗОНА НА ГРБ каков играч е ова ЧИЧАРИТО
18. Овен добар али за резерва
19. Смолинг иднината на одбраната само не како еванс перфектна сезона па после катастрофа
20. Гибсон што му стана на овој за резервите екстра у прв тим тапа ....
21. Ошеј играч за секоја позиција браво за момчето само напад не сум го видел да игра
На крај ко ке ги сумираш сите работи имаме најнормален тим во европа без некој посебни звезди и преплатени играчи а си лапаме титула а дај боже и лига шампиони што за мене лично побитна ми беше оваа 19 титула и поинтересна заради тоа што со челзи ја игравме решавачката утакмица и си ги плеснавме домаќински
За се ова мислам дека е одговорен големиот Сер Александар Фергусон :star: :bravo:

:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
9
Со срека нека ни е рекордната 19 титула момци
Сека можеме слободно да кажеме дека сме најтрофеен клуб во англија на чело со легендарниот сер алекс фергусон
едно кратко резиме за целата сезона од мене
1. Сер алекс незаменлив перфектен али се некако ме фака страв дека ке си оди после ова а кој ке дојде ......
2. ВДС немам зборови на 41 година ваков рефлекс дури ми е жал со ке си оди
3. Капитенот оваа сезона си ја одработи задачата браво
4. Рио браво мајсторе иако влечеше малце повреди се врати у прав момент за нас
5. Евра перфектен цела сезона и на крај што му се деси ....
6. Браќата близнаци (фабио и рафаел) момци кој машки ја издржаа цела сезона според мене иднината на одбраната
7. Керик сите викаа каков играч е тој али ја да сум тренер би платил за него
8. Флечер ..... МИСТЕРИЈА што ли се деси со него али цела сезона лав Браво
9. Валенсија каков прием на топка има ова момче лелелеле многу лоша повреда али се врати уште подобар
10. Нани ке прерасне во најдобар играч на планетава земја според мене
11. Андерсон браво според мене момчето е новиот сколс
12. Сколс немој да си одиш ти си легенда
13. Парк - Машина или ако сакате Камиказа
14. Гигс мислам дека е во цутот на младоста цела сезона перфектен со исклучок на некои утакмици
15. Бербатов аааа мамката твоја мрзлива перфектна контрола ама мрзлив е бе ....
16. Руни бе мајсторе што ти направи таа ороспијата цела сезона неможе да тргне како што треба али се за клубот
17. Херојот на клубот според мене ЦЕЛА СЕЗОНА НА ГРБ каков играч е ова ЧИЧАРИТО
18. Овен добар али за резерва
19. Смолинг иднината на одбраната само не како еванс перфектна сезона па после катастрофа
20. Гибсон што му стана на овој за резервите екстра у прв тим тапа ....
21. Ошеј играч за секоја позиција браво за момчето само напад не сум го видел да игра
На крај ко ке ги сумираш сите работи имаме најнормален тим во европа без некој посебни звезди и преплатени играчи а си лапаме титула а дај боже и лига шампиони што за мене лично побитна ми беше оваа 19 титула и поинтересна заради тоа што со челзи ја игравме решавачката утакмица и си ги плеснавме домаќински
За се ова мислам дека е одговорен големиот Сер Александар Фергусон :star: :bravo:

:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:
хахахаххахха добра евиденција имаш пријателе НЕКА НИ Е ЧЕСТИТО ТИТУЛАТА !

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Честито титула и со среќа против Барселона. Поздрав.
Еве и овде да ви честитам титула, и со среќа во финалето против Барселона.
МРШ БЕ МАМЕТО ТВОЕ КОМУНИСТИЧКО! Гомна да јадеш!

Ај млад си ... ама Ферги го има искуството, па ќе те замолам на овие страни да се воздржиш од критики КОН ЧОВЕКОТ СО БЛАГОРОДНИЧКА ТИТУЛА - SER ALEX FERGUSON. Од следната сезона има да ве кудам сите вас кои ќе се буните против одлуките на единствениот .. се знаете кои сте, доста бевте критикувани преку цела сезона. Сега ми е јасно зашто некои од ВИСТИНСКИТЕ фанови или ги нема или се поретко пишуваат .... СРАМ ДА ВИ Е, ТАКАНАРЕЧЕНИ ФАНОВИ НА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД.
+1
Голем дел од навивачето не ни заслужуват да се радуват на титулите шо им ги носат тие „просечни“ играче и „сенилнио“ тренер. Ќе пишам после повеќе шо мислам, ама знам простено ви е од Ферги за целата недоверба. Он е најголемио! UNITED!

Член од
17 март 2009
Мислења
65
Поени од реакции
34
Ме интересира, што се случи со фан клубот на Ливерпул и со сите негови ,,верни,, навивачи што повеќе пишуваа на нашиот фан клуб!
Можеа барем да честитаат. :helou:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што треба да изјави Серот дека не си оди за д аповерувате веќе еднаш? Видовте ли како скокаше вчера? Тера уште 10 години ко ништо, поздрав е од сите нас заедно во фан клубов. Не сте нормални жими се.

--- надополнето ---

Него да прашам, што треба играч на Челзи да направи за да добие црвен картон во ПЛ против Манчестер? Запазете го црвениот картон на Видиќ пример со нивното вчера :pos2: Тројца ги повредија вчера, :pop: се надевам само дека не е нешто сериозно.
Ми се исполнија претпоставките дека Хауард Веб потпадна под притисокот на јавноста и ако дадеше црвен картон/пенал за нас, колку и да беше заслужено за лондончаните, ќе беше мета на дискусии по медиумите.

The last time Liverpool won the league:

mobile phones were the same size as bricks;
Queen Elizabeth was a Teenager;
our DaSilva twins weren't born yet;
MC Hammer was a millionaire;
man's latest invention was fire;
Tiger Woods was a virgin; :)pos:)
socks and sandals were cool;
Michael Jackson was black;

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
The last time Liverpool won the league:

mobile phones were the same size as bricks;
Queen Elizabeth was a Teenager;
our DaSilva twins weren't born yet;
MC Hammer was a millionaire;
man's latest invention was fire;
Tiger Woods was a virgin; :)pos:)
socks and sandals were cool;
Michael Jackson was black;
Овие што се болдирани се врвот :pos2::pos2::pos2:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.831
Поени од реакции
5.643
после натпреварот вчера, Парк дефинитивно си заработи место во стартниот тим на Манчестер против Барселона... дечково кој знае на шо дрога е :) како има толку сила во него не ми е јасно... уствари речиси цела сезона одмараше, така да сеа е полн со енергија :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
И некоја слика од Димче на крај кога се радуваше, ве молам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom