Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.848
Поени од реакции
44.254
Е овој пат и јас ќе кажам.. НАНИ ДА НЕ ВЛЕЗЕ НАРЕДНИТЕ 10 МЕЧА!

Глупак, 2-3 губат уште 5 мин до крај тој си игра мајтап. Од Тотенхем изгубивме еееејјј, од ТОТЕНХЕМ! :facepalm: Одбраната дупка до 70та минута, нападот киша око Крагујевца.. Е јебига, ќе изгубиш фала богу. Се испотив од нервоза. И од нареден меч ДЕ ГЕА на клупа и крај! И оди тепај го сега Њукасл на гости.

И уште нешто не ми се допадна. Руни и РВП имаа 5 прилики да се проиграат меѓусебно, без разлика кој на кој да ја пушти, скржаво изиграа и двајцата. Абе треба заедно да играте бе, а не како непријатели да се гледате. Глупаци!

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Нани го :drk: на терен. Ван Перси се замислува крал.. Лоша „мизерна„ игра на Ѓаволите.. Да се надеваме на подобрување во некој од наредните натпревари инаку.. :facepalm:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Нема везе. Пораз ко пораз. Ништо посебно.

Одлично второ полувреме, едно од најдобрите сезонава во секој случај.

Штета што бевме оштетени за барем еден пенал, лесно можеше да се случи да победиме вечерва.

We do what we want !

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Не ми се верува дека толку серете за играва.
Да во прво беа тапа (имаат и полоши полувремиња изиграно сезонава) ама у второ влегоа со се голман во напад.

1 пречка, 1 статива и уште 1-2 100% шанси.. против ебен тотенхем (не саутемптон, ридинг или ливерпул) игравме што не искочи од шеснаесетник цело полувреме (1 шут имаа во второ и тоа беше гол..)
И со ваква игра не ви чини?

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Е овој пат и јас ќе кажам.. НАНИ ДА НЕ ВЛЕЗЕ НАРЕДНИТЕ 10 МЕЧА!

Глупак, 2-3 губат уште 5 мин до крај тој си игра мајтап. Од Тотенхем изгубивме еееејјј, од ТОТЕНХЕМ! :facepalm: Одбраната дупка до 70та минута, нападот киша око Крагујевца.. Е јебига, ќе изгубиш фала богу. Се испотив од нервоза. И од нареден меч ДЕ ГЕА на клупа и крај! И оди тепај го сега Њукасл на гости.

И уште нешто не ми се допадна. Руни и РВП имаа 5 прилики да се проиграат меѓусебно, без разлика кој на кој да ја пушти, скржаво изиграа и двајцата. Абе треба заедно да играте бе, а не како непријатели да се гледате. Глупаци!
Болдираното :cuc: Особено кога требаше Руни да му ја даде на Перси чиста зицер позиција ќе беше ја отера у пм :facepalm:

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.237
Поени од реакции
352
неможе ли барем 80% од утакмиците да се изиграат како второво полувреме ?????????????

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.869
Поени од реакции
5.761
два од трите гола шо ги примивме се директна вина од играчи, Нани (првиот) и Еванс (третиот).. Нани извиси на дупли пас, Еванс дебилот не излезе за офсајд.. шо кој машки полов орган сакаат... и го вади Кагава го пушта Велбек ?? па не се состави со топка од кога влезе...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.553
Поени од реакции
17.987
Полека бе смирите се малу,да ја свртевмо ќе свршуавте,не мора одма да плачете,и мене ме нервира стариот со неговите ротацие,ама тоа више се научив,тоа идемо даље првенството не е изгубено,само смирено и све ќе си дојде на свое место.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.544
Поени од реакции
2.271
мразам српски јазик, ама ќе го цитирам коментаторот на скај: "јунајтед је платио цех слабих играма"
особени поединци, дрва да не ги именувам трагедија! А тие добрите себичњаци, играме ко македонија само обратно, второ супер, прво трагедија:ROFLMAO: мора да се смени концепција. и кагава да качи некое кило, го моткаат ко парталче :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.977
Поени од реакции
22.161
со ротацииве на саф тешко .. таман некој ќе фати ритам ќе го акне на клупа !!!

Ич не ми е јасен саф со поставава што ја вади ... па зар Линдегард е некако подобар од Де Геа ? Дечкото едноставно го нема она во себе .. неојасниво неспоредлив ми е со Де геа па уште и да бид епрв голман . Да може би Де Геа ќе направи кикс два ама затоа се случува некогаш и да брани работи што никој не може да ги одбрани , едноставно има некоја магија во себе .. класа голман . Ах саф саф !!!

3 шута 3 гола ..

Член од
14 април 2012
Мислења
33.306
Поени од реакции
69.147
Не разбирам, при златен АНДЕРСОН ја мора да го гледам Мајк преплет црева Керик како губи топки на сред терен и не успева да покрие свои играчи ...

Срам да им е на играчите на Тотенхем, на двапати не дадоа жмигавец кога поминуваа покрај Рио Фердинанд... Извини бате, ама Ленон и Бејл вечерва те натрчаа...

Нани, играме брза игра, еден два пасови, со што и успеавме да дадеме гол, штом топката дојде кај него, се кочи цела акција ...
Стојат 4 наши играчи во 16-ник, он шутира со послабата нога од далечина ...

Сколс, маестро, ако некогаш те видам во животов, ке ти бакнам ципела...

Ферги ...
Зашто го форсира Линдегард, искрено не знам, исто и Велбек, не плукав по него, ама нема ефект врз играта, исто како и Керик ...
Го извади Кагава кој таман се разигра и после ни се успори цела игра ... Way to go, boss ...
Да игравме без Гигс, со Де Геа, немаше ова да биде резултатот ...

Mногу сум нервозен, загубивме меч, а не беше само една грешка, комплетно погрешен пристап ...

Руни и Ван Перси, момци, играте во ист тим, престанете да себичите меѓу себе ...

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.574
Поени од реакции
4.242
Се виде во второ полувме дека можат да играат добро, да играа од почеток како во второ 100 % ќе ги тепевме кокошките ама тоа е тоа, од следата сакам да се седнат на клупа Линдегард и Нани.

B

BooBojan

Гостин
Ферги стварно лани и сега прави доста грешки.Очајно ни фалат крила во форма,квалитетни везњаци,играчи у одбрана.
А демек Перси бил подобар од Руни.......НИКОГАШ...
И Руни требало да се бори за место во тимот и демек овој бил прва опција во нападот.Е ова ти се вика настанале пилци поебале квачки.Руни е јуник,и да биде на клупа.....
Од кога тој влезе,се размрда играта,имаше директни удели и во двата гола,потоа се обидуваше да направи нешто,ама имам осет дека тие двајца оваа сезона ако продолжат вака еден ке лета,оти не си додаваат баш кога е клучно.
А ретко кога како на овој меч сме немале пробивно крило некој кој ке си даде фор и да го претрчи противничкиот бек.
СКОЛС Е МАЕСТРО,ама очекувам после ова истрошување денес да добие заслужен одмор.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
A уствари Линдегард одбрани некоја топка???

Kajgana Shop

На врв Bottom