Мене Том ми фалеше малце на средина. Има креативност детето, а баш тоа ни требаше после постигнувањето на вториот гол. Кагава се разигра, играше одлично во второ, ама играше крило, па во средината пак немавме така покреативен фудбалер. Се сложувам со критиките за Ферги за тоа што го стави Гигс во прв тим против брзите фудбалери на Тотенхем, мислам дека ако Руни играше од почеток ќе игравме многу подобро. Значи одма со неговото влегување се виде колку позитивно влијае на тимот. Абе ако треба и 10 пати да изгуби топка во текот на мечот, не е исто со и без него. Ама пак ќе ги искритикувам заедно со РВП за себичноста, значи срамота е бе во Манчестер Јунајтед играте мајка му стара, не смеете тука така да се понашате. Има да се проигравате меѓу себе, да си правите асистенции, да се поддржувате. Поарно двајцата по 15-20 гола да дадат, отколку да гледат за себе и да сакат индивидуално да дадат што е можно повеќе голови. Оти така и со по 10 ќе останат + може да се руши атмосферата во тимот. И Нани страшно ме изнервира последните 20 минути со неговото лигавење. И уште нешто не ми е јасно. Како може бре цело време да центрират, кога Тотенхем во шенсесетник има се дрва високи, а за Јунајтед стои Кагава џуџето, или Нани кој нема појма со глава да речеме. Абе гледај преку средина да ја протнеш, како вториот гол или бар понизок центратшут, како што беше тој на Руни за голот на Нани. И кога критикувам веќе, исто така мора негативни критики и за Линдегард и Рио. Фердинанд се изгуби на цело, ама и тој е 100 години веќе, неможе против пребрзи играчи. А голманот можеше поубаво да интервенира и на вториот и на третиот гол. Ама затоа Давидчо сигурно ќе се врати од наредната.
За Сколс секоја чест. Алал му вера стварно, 37-8 години отиде, а сеуште е главен играч во Манчестер. Средината без него е многу поразлична и ептен тешко ќе биде да се најде играч кој ќе го замени.
Ама ни фалеше и среќа, не викам не. 2 стативи, 1 гол од офсајд, ем судиски одлуки против нас. Имаше 3 ситуации за пенал, кога Вертонген го гушна и го собори Нани на 0:2, кога беше соборен Кагава на 2:3 и играта со рака не ми текнува од кој беше исто така. Ама јебига. Против Клуж сакам малце поубаво да се влезе во мечот и да се победи со најмалце 2 гола разлика. Сколс нека одмори, Клеверли/Андерсон и Флечер сакам да ги видам средина. И тројцата беа одлични некни со Њукасл, посебно Дарен, затоа сакам сега првотимец да е со еден од Том и Андо.
Валенсија мора да се врати за Њукасл, очајно ќе ни треба.