Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.768
Поени од реакции
20.491
Е ме нервират кај голманиве ова шо секајоа топка која идат по земја а бегат од голман се трудат да ја фатат со рака, па секој голман (барем оние во поголеми екипи) треба да има одлична шпага. При вториот гол Линдегард шо скокаш со раце испружија десната нога не е се во рацете кај голманот. А стариов шо го пуштат Гигс против Тотнем кој ги имат сите спринтери во Премиер лига, стај го Андерсон кој стално е мотивиран против петливе. Кој ти курац и со Рио, сега веќе на никој не му е потребно искуство на вакви утакмици кога играш против спиринтери, стај го Вутон бар го имаш на клуппа, Вутон за Рио е спиди гонзалес. Руни кој е срце на екипата го нема никаде, Руни е талисманот на оваа екипа. Тоа што пораво беа Бест, Робсон, Кантона, Кин, Бекам тоа сега е Руни. Дали поранешните тренери ги држеле свите најдобри играчи на клупа (Бест и Робсон) или дали Ферги ги имаше на клупа другите тројца, никогаш. Фудбалот се менува, а нашиот само еден мал дел воведе од т.н модерен фудбал, сега се е во силата и трчањето (за Премиер лига), една екипа е со Валенсија и Руни во неа друга екипа е без нив двајца.
Едино добро по овие два порази е што Челзи кој е прв не е далеку (4бода), лани видовме стигање и престигање дури на тој пред тебе и со 8бода.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Член од
30 мај 2009
Мислења
10.156
Поени од реакции
23.298
За Манчестер денска да имаше успешен натпревар требаше Гигс да не игра.

• Ми се допаѓа
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Леле луѓе што ке се прави без сколс? Замислете да ги немаше неговите 200пасови со 90% прецизност!
Мене ми помина лутината,сколс беше ман оф д мач,другите многу лошо,очигледно оваа комбинација не ни одговара и се надевам САФ ке го види ова и ке се поправи. Разбирливо е дека ке се игра помлитаво имаме лига на шампиони оваа недела далеч е пут ,треба одмор,ама да не беше судијата под толкав притисок и да не себичеше РВП ке имавме барем бод. Тоа е тоа не е ништо страшно рано во сезона сме има време за се и да се губи и да се победува.
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

M

Mamba.

Гостин
Нани дрво да му ебам матер врска нема, исто и Керик...одбраната дупка Фердинанд неподвижен...

Гигс...нели му е доста бе пичка му матер шо кур само гo форсира...прв состав :facepalm: ...за пасовите алал да му е на Сколс ама џабе на кој че му а подаде на Керик шо а губе секоа втора топка или полошо на Нани сака да биде Роналдо, дриблер, да а издриблам ја мајка му...
Пушти таму Клеверли и Андерсон...а Евра...па остаре и он више не е тоа шо беше..наместо него поарно Битнер да игра...Руни и Ван Перси незнам шо му беше финтата...ако допрат топка мора да шутнат а можеа да си подадат.

И незнам зошто Линдергард бране у пичку матер...

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Не, Де Геа е добар за куповите, а ова ќутуков во ПЛ и ЛШ :facepalm: Прва грешка прави со голманите. Одбраната има повредени, тука нема многу избор, ама денеска Бејл и Ленон ги трчаа... Среден ред - Сколс и Гигс никако првотимци заедно. Не оди. Треба повеќе шанса на Андерсон и Клеверли. Нападот без никаква идеја, Нани зима топка и нафрла безвезе - покрај толку високи дефанзивци на Тотенхем...

Генерално никаква игра денеска и мислам дека ќе си го апеме газот на крајот поради ваквите утакмици. Кловнот Виљаш-да-ја-ебам-мајка-ти-Боаш ни зима 3 бода. Да ти ебам кловнот и умрената екипа.

Уште на почетокот кога нашиве не знаеа што со топката знаев дека кокошкиве ќе не заебат на крај. Тепаме тешки утакмици како против скаузерине, а губиме поени на глупости.

Челзи си се константни сезонава и нема многу простор за грешки од наша страна.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.049
Поени од реакции
7.221
Изгубивме дома?! Ај да му **** мајката :mad: Имав вчера некое претчувство дека нема да тепаме ама дека сме губеле 0-2 прво пол. и после пола саат во второ не сме успеале барем 3-3 да извадиме...срамота. Не гледав, не знам како играле али пораз дома си е пораз дома. Тоа е...лошата/неизградена форма сега ни се удира од глава :tapp:

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.877
Поени од реакции
7.115
Дечки не го гледав натпреварот ако може некој добар човек да ми најде видео преглед од поинтересните моменти и головите ?

Член од
5 август 2008
Мислења
6.020
Поени од реакции
5.343
Kocevska Biljana
A JEBOTE KJENJA MI SE OD OVIH KOMENTARA KAKO JE LINDEGAARD VINOVAN ZA PORAZ... STA JE OVO BRE :OOOOOOOOO SVAKI AMATER DAJE SEBI ZA PRAVO DA KOMENTARISHE FUDBAL... DOKLE VISHE !!! :O

Ахахахахахаха.. Она експерт е.. I dont want to live on this planet anymore!!!!!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.365
Kocevska Biljana
A JEBOTE KJENJA MI SE OD OVIH KOMENTARA KAKO JE LINDEGAARD VINOVAN ZA PORAZ... STA JE OVO BRE :OOOOOOOOO SVAKI AMATER DAJE SEBI ZA PRAVO DA KOMENTARISHE FUDBAL... DOKLE VISHE !!! :O

Ахахахахахаха.. Она експерт е.. I dont want to live on this planet anymore!!!!!!
Извини вака што ви се мешам али ова ми влезе во око од профилов:

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.768
Поени од реакции
20.491

Maла пажња.

dragonsky Цело време на ФБ дотичнава го тупит како тоа Линдегард е најдобар голман, дека Де Геа е аматер во однос на данецов. Од такви кои се заљубуваат во играч по изглед, а не по придонес за екипа ми се сере да ти кажам. Де Геа е измислен за Линдегард, ама незнам зошто и стариов го тупи со голмани, добро си кажа коментаторот дека еден ден тоа со често мењане на голмани ќе ти се удри од глава.

• Ми се допаѓа

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.365
А која е уствари оваа? Таа со тетоважата? Или оваа друга?
Ептен навивачки имате бе :eek:
:D

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Мизерно изигравме против кокошките,треба штопер да се зема во јануари и полека да се размислува за замена на сколс.Играч на натпреварот според мене Сколс,како и секогаш неверојатни перформанси и уште еднаш докажува дека годините се само бројка.

Kajgana Shop

На врв Bottom