ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 33.004
- Поени од реакции
- 44.810
Е овој пат и јас ќе кажам.. НАНИ ДА НЕ ВЛЕЗЕ НАРЕДНИТЕ 10 МЕЧА!
Глупак, 2-3 губат уште 5 мин до крај тој си игра мајтап. Од Тотенхем изгубивме еееејјј, од ТОТЕНХЕМ!
Одбраната дупка до 70та минута, нападот киша око Крагујевца.. Е јебига, ќе изгубиш фала богу. Се испотив од нервоза. И од нареден меч ДЕ ГЕА на клупа и крај! И оди тепај го сега Њукасл на гости.
И уште нешто не ми се допадна. Руни и РВП имаа 5 прилики да се проиграат меѓусебно, без разлика кој на кој да ја пушти, скржаво изиграа и двајцата. Абе треба заедно да играте бе, а не како непријатели да се гледате. Глупаци!
Глупак, 2-3 губат уште 5 мин до крај тој си игра мајтап. Од Тотенхем изгубивме еееејјј, од ТОТЕНХЕМ!
Одбраната дупка до 70та минута, нападот киша око Крагујевца.. Е јебига, ќе изгубиш фала богу. Се испотив од нервоза. И од нареден меч ДЕ ГЕА на клупа и крај! И оди тепај го сега Њукасл на гости. И уште нешто не ми се допадна. Руни и РВП имаа 5 прилики да се проиграат меѓусебно, без разлика кој на кој да ја пушти, скржаво изиграа и двајцата. Абе треба заедно да играте бе, а не како непријатели да се гледате. Глупаци!
на терен. Ван Перси се замислува крал.. Лоша „мизерна„ игра на Ѓаволите.. Да се надеваме на подобрување во некој од наредните натпревари инаку..
Особено кога требаше Руни да му ја даде на Перси чиста зицер позиција ќе беше ја отера у пм
мора да се смени концепција. и кагава да качи некое кило, го моткаат ко парталче