Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ха ха ха ха абе многу си ми смешен ти. Озбилно имаш смисла за хумор. :tv:

--- надополнето ---

Е па баш дека се 20. Еднаш ќе биди а тоа еднаш ќе е во наредниве 2-3 години. И соседиве ваши чекаа 35 години и ете....уствари чекај не е готово.Како и да е ќе го подзачистите пехарот в година го сакаме светнат
Сакајте го де. На тоа и ќе останете.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ај ќе видиме. А сега шо решивте ќе испаѓате од Шалке ? :tv:
Ќе почекаме ние, има време до дуелите со Шалке... не сме ние толку решителни како вас, за дуелите со Брага :tv:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Полека брату. :tv:

Не е потребно да бидам никаков стручњак. Или ти ќе ми кажеш дека не се здроби пцујајки го Бербатов. Такви шанси не се испуштаат во такви натпревари. Крив е што не заводевте, крив е што не изигравте бар нерешено, крив е што изгубивте.

И не ми треба мене дозвола да се мешам било каде во форумов. А тоа што ти се испровоцира од обичен пост е твој проблем. Мојата намера не беше таква.
Не е толку Бербатов крив колку што е Керик крив.

Еве фул хајлајти -
http://www.footytube.com/video/manchester-city-v-manchester-united-79317?ref=wv_relbox

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ние Јунајтед нит го омаловажувавме пред мечот, нит го понижувавме, нит го потценувавме. Вие бевте тие кои на мечот Челзи - Манечстер (премиер лига) го напраивте челзи бетер вардар и велевте ќе ги згазиме 0-3 (затоа и Христов беше кај мене у потпис) ...
Ќе беше 5-0 ако имаше посалам судија :) За тва два пати го кркаате у 6 дена пред цела Европа, немаше "ваши" :) Ќе дојдете уште еднач таа година на Олд Трафорд, за 2-3 недели. Ќе го јадете по 4пат за 10 месеца. :)

Сите шо јадат гомна за Керик, Бербатов, Сколс, Ошеј... и к*ро да ми јадат! Посебно тие шо носат црвени дресови и шо себеси се наречуват фанови на Јунајтед. :)

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Таман вчера ќе го пофалев Керик за првото полувреме, изигра ѕверско, ама после грешката од голот и тој се смени нитуеден асален пас немаше после тоа.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.490
Заслужи сити да победи вчера, манчестер играа ама уствари не играа на ниво, и шо сеа? :icon_lol:

Видела мечката пичката работава...нек се радуваат, и така поебаа 49823749273498273948273948273 фунти за играчи.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.093
Поени од реакции
1.656
Нов член на семејството Јунајтед се роди денеска...честитки за Рио, сега има и ќерќичка, Тиа Фердинанд :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Се надевам дека Видиќ и Нани ќе ги добијат наградите

A

apidrone

Гостин
Би се кладел дека наши играчи нема ниедна награда да земат... не дека не заслужуваат, туку дека се најомразени.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Кур ме боли за наградите бе, ако сакаат и на Торесита нека ги дадат, да си ја лапнеме ние 19-тата.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
3 меча суспензија за Сколс, ц.ц.ц. ова е веќе трагикомично, матер у ПИЧКА ДА ВИ ЕБАМ ФА, МАТЕР У ПИЧКА !!!!! НЕМА ДА НЕ СОПРЕТЕ, ДА ВИ ЈА ЕБАМ МАМИЦАТА !!!!!!!!

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
3 меча суспензија за Сколс, ц.ц.ц. ова е веќе трагикомично, матер у ПИЧКА ДА ВИ ЕБАМ ФА, МАТЕР У ПИЧКА !!!!! НЕМА ДА НЕ СОПРЕТЕ, ДА ВИ ЈА ЕБАМ МАМИЦАТА !!!!!!!!
Тука не е крива ФА, за директен црвен казната е 3 меча, а нема збор дека стартот на Сколс вчера беше црвен. Казните од купот се префрлуваат и во лигата и обратно.

A

apidrone

Гостин
Хајлајц
Бербатов како напаѓач имаше полесна ситуација отколку Туре како не знам таму што и да игра :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom