Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.093
Поени од реакции
1.656
Барем една позитива, Кајт дава гол од пенал за ливерпул во 100та минута и завршува 1-1.6 бода предност и уште 6 натпревара, од кои 2 со Челзи и Арсенал...ќе биде интересно до крај.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Барем една позитива, Кајт дава гол од пенал за ливерпул во 100та минута и завршува 1-1.6 бода предност и уште 6 натпревара, од кои 2 со Ливерпул и Арсенал...ќе биде интересно до крај.
Челзи.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Барем една позитива, Кајт дава гол од пенал за ливерпул во 100та минута и завршува 1-1.6 бода предност и уште 6 натпревара, од кои 2 со Челзи и Арсенал...ќе биде интересно до крај.
Да беше Џерард ќе ја бараа топката у публика.

A

apidrone

Гостин
Море ние да ги тепаме Њукасл и Евертон, пошо постојат реални шанси Арсенал да киксне кај Тотенхем, ние да си ја обезбедиме титулата баш на Емирати, и следното коло да им праиме Ел пастиљо или како и да се вика на англиски на Челски :)

A

apidrone

Гостин
10то место се, речиси обезбеден опстанок, не знам што мотив би имале, али ќе видиме.

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Za Newcastle ne mu ja mislite iame lek za niv narecen Rooney. Zalosno za vcera lesna utakmica bese ali toa e bugarska glupa picka koa igra bozem go zalev deka ne go igra imase potencijal ali neka skapi na klupa se da mu ebam. Izvinete morav da se ispukam za vcera use me drzi ali nkoj ne ni e kriv ideme dalje radosni vesti denes. Mn gi sakam denes Luzerpul zverovi se kakov kraj ni priredija prosto uzivav. Ideme na 19ka a do toas ve pozdravuvam so videovo
legendata site 100 gola

http://www.megavideo.com/?v=MEQE0PI6

B.E.L.1.9.V.E
GGMU

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе кога игра Руни сме еден сосема друг тим, ќе ги победиме Њукасл и ќе победиме на сите натпревари до крајот на сезоната !!!!!

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Абе кога игра Руни сме еден сосема друг тим, ќе ги победиме Њукасл и ќе победиме на сите натпревари до крајот на сезоната !!!!!
Немој да избрзуваме, може ќе го казнат на некој од следните натпревари :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.093
Поени од реакции
1.656

Руни доби казна 2 натпревара, Фергусон 4 за бунење против судиска одлука за којашто и беше у право.Да видеме колку далглишов ќе добие, ако уопште го казнат.

Kajgana Shop

На врв Bottom