Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ќе биде битка за Манчестер тогаш кога Сити ќе освојат колку трофеите на Јунајтед. Моментално, соодносот на трофеи е исто ко да ги споредуваш Арсенал - Вест Хем. За купување играчи и конкурентен тим, тоа ќе биде џабе се додека не освојат нешто. И Лидс правеа вака пред многу години па видовме што ги снајде.
Eх сеа трофеи, дај не ми врти муабети, 100 посто сум убеден дека и сама знаеш дека ги потценуваше.. Ама што има везе дали освоиле нешто или не освоиле во врска со дербито на Манчестер. И тотенхем не освоиле ништо позначајно последниве години, па Арсенал - Тотенхем или Тотенхем - Челзи не е дерби? Или Челзи има само 4 титули и Арсенал - Челзи не е дерби? Дај сеа ..

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Фановите на Челзи се далеку по среќни од фановите на Сити ...Супер Френки 8 по толку јачање за поразов од Сити би ти препорачал да станеш и нивни фан и онака купуваат како Челзи пред 5-6 год ке си се радуваш на нови играчи и по некој трофеј.

За дел од фановите на Манчестер не ми е јасно како може да плукате по Керик и Бербатов кога тие беа херои и што ли не а по натпреваров се трупови.

Лош ден и недостасуваа Гигс и Руни :toe:
Ни останува борба во ЛШ и Премиер лига за тоа :
Support Players !! Stop Critizing Them !
GGMU

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
добро бе стручњаку кажи ми ти зошто е тој крив? Крив е шо нема играно стандард неколку утакмици , туку сеа влегува по некое време и ми велиш ти дека е тој крив ... Не се мешај ти во наши работи
Полека брату. :tv:

Не е потребно да бидам никаков стручњак. Или ти ќе ми кажеш дека не се здроби пцујајки го Бербатов. Такви шанси не се испуштаат во такви натпревари. Крив е што не заводевте, крив е што не изигравте бар нерешено, крив е што изгубивте.

И не ми треба мене дозвола да се мешам било каде во форумов. А тоа што ти се испровоцира од обичен пост е твој проблем. Мојата намера не беше таква.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Aбе изгубивме шо изгубивме, туку ФА да не го казни и Рио сега за туркањето на крај. :icon_lol:
Тоа е тоа, верувам дека уште во вторник ќе се вратиме на победнички патеки.

В

Вори

Гостин
SuperFrank братче,а што им пишуваш во фанклуб не ми е јасно?Ти си единствениот што провоцираш кај нив и што им тераш инаети.Олабави малце и гледај си го Челзи,дека другите не се битни освен омилениот твој тим.
Не ме сфаќај погрешно али глупо изгледа...

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
дефинитивно мечот го изгубивме поради играчи кои до ова ниво кај се стигнати треба да играат во Норвич знаете за кого зборам и уште нешто што беше она педерско поздрвување на де јонг со судијата после фаулот кој го направи и највеќе што ме интересира е што к*р јадеше она говедоно на Рио и многу жалам што Рио не му ја искрши муцката тоа е се од мене

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ајде бе уживајте, не се замарајте, имаме моментално много побитни натпреварувања од еден глупав ФА куп, не дека немаше да ми биде мило да го освоиме, али после 200 милиони за засилувања и 5 мечеви без победа против нас, ете им сеа шанса и на нив за трофеј, да не речат дека сме многу лакоми и дека сакаме се да земеме :), за мечов незнам што да пишам, дежа ву за стартот на Пол, а незз малку ме чуди ова со Бербатов, дали паузата од неколку мечеви влијаеше на неговите голгетерски способности, али тоа денес што го промаши во двата наврата едноставно го сврте мечот, тоа е тоа, се надевам дека наредниот меч на овој стадион ќе биде во наша полза :vozbud:.. Поздрав.. Инаку Фросе и јас уште од почетокот на сезоната бев задоволен само со ПЛ и онака оваа ќе ни е љубилејна, али што се вика штом до тука догуркавме во ЛШ, добредојдена ќе е и таа.. Ќе ги оставиме Шпанциве да се испотепаат меќу себе, па онака тактички ќе плеснеме некој од нив во финале! ;)

A

apidrone

Гостин
Ајде бе уживајте, не се замарајте, имаме моментално много побитни натпреварувања од еден глупав ФА куп, не дека немаше да ми биде мило да го освоиме, али после 200 милиони за засилувања и 5 мечеви без победа против нас, ете им сеа шанса и на нив за трофеј, да не речат дека сме многу лакоми и дека сакаме се да земеме :), за мечов незнам што да пишам, дежа ву за стартот на Пол, а незз малку ме чуди ова со Бербатов, дали паузата од неколку мечеви влијаеше на неговите голгетерски способности, али тоа денес што го промаши во двата наврата едноставно го сврте мечот, тоа е тоа, се надевам дека наредниот меч на овој стадион ќе биде во наша полза :vozbud:.. Поздрав.. Инаку Фросе и јас уште од почетокот на сезоната бев задоволен само со ПЛ и онака оваа ќе ни е љубилејна, али што се вика штом до тука догуркавме во ЛШ, добредојдена ќе е и таа.. Ќе ги оставиме Шпанциве да се испотепаат меќу себе, па онака тактички ќе плеснеме некој од нив во финале! ;)
Мислам дека 19та ќе ни биде оваа година. А иначе од кај знаете дека баш Сити ќе ја освои? Коа можеа од ЛЕ да испаднат од Динамо Киев (знам дека Горан Попов играл у неа), коа можеше Бирмингем да го тепа Арсенал, зошто да не можат тие другите да го тепаат Шити?

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Мислам дека 19та ќе ни биде оваа година. А иначе од кај знаете дека баш Сити ќе ја освои? Коа можеа од ЛЕ да испаднат од Динамо Киев (знам дека Горан Попов играл у неа), коа можеше Бирмингем да го тепа Арсенал, зошто да не можат тие другите да го тепаат Шити?
Што му фали на Попов бе? :) Звер е. Барем има муда и игра фудбал за разлика од платенициве на Шити. Е ако и сега се укакаат... ова им е најголемата шанса за трофеј во последните 35 години и во наредните 350, ако ја пропуштат сите во Вардар на пливање. :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480

Знам дека ќе е 19та, али мислев љубилејна со оглед на тоа што ќе бидеме единствен тим со толку титули, мислам дека моментално имаме нели по 18 со Ливерпул иако да бидам искрен не се сеќавам на ниедна нивна, али така вели статистиката, што да се прави.. :))
А за тоа дали Сити ќе освои или не незнам, додуше мислам дека имаат поголема шанса да освојат од Болтон или Стоук, ако и сеа не освојат титула, слободно можат да идат и да вадат нафта по УАЕ, затоа што друг ваков поклон тешко дека ќе добијат! :salut:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.757
Поени од реакции
12.099
If #LFC win tomorrow they will be remembered for practically handing #MUFC the title of England's most successful league side. Priceless

Фановиве на Евертон почнаа да слават веќе, еден го пишал ова, друг пишал па нема да спијам вечерва од возбуда :pos2:
:nerv:
Па добро.....нели ние треба да ви ја дадеме како аманет. По 2 години ќе ни ја вратите заедно со насловот најтрофеен клуб.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
:nerv:
Па добро.....нели ние треба да ви ја дадеме како аманет. По 2 години ќе ни ја вратите заедно со насловот најтрофеен клуб.
Ти фалат неколку нули десно од двојката.

Уствари, никогаш би бил правилниот збор. :icon_lol:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.757
Поени од реакции
12.099
Ти фалат неколку нули десно од двојката.

Уствари, никогаш би бил правилниот збор. :icon_lol:
Ха ха ха ха абе многу си ми смешен ти. Озбилно имаш смисла за хумор. :tv:

--- надополнето ---

Розо кај ве чекаме 20, може и уште 2 да ве почекаме :icon_lol:
Е па баш дека се 20. Еднаш ќе биди а тоа еднаш ќе е во наредниве 2-3 години. И соседиве ваши чекаа 35 години и ете....уствари чекај не е готово.Како и да е ќе го подзачистите пехарот в година го сакаме светнат

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.757
Поени од реакции
12.099
Ај ќе видиме. А сега шо решивте ќе испаѓате од Шалке ? :tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom