Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Не не, во никој случај не е мерило тоа кој колку знае за клубот ниту пак тука така се прави. Никој не го оспорува навивањето на овој клуб на било кој начин и да е и од било кој со било какво знаење.
Единствено муабетот беше тоа што (барем според мене) тоа што таа го прави е чал`м, перчење... Кога веќе излегува во јавност на тој начин немојте да речите дека познавањето на клубот не е битно. Но тоа како неа се само исклучителни случаеви, такви овде и нема :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ne mi se svigja Svetiot Hram Old Trafford vaka u lila, ama dobro e sto im teknalo da turat navlaki na sedistata ,da ne gi prljaat ova crncugive (ne sum rasist) bravo za giggs za odigranite 90min,tomce dobar bese,ke vidime so ke napraat protiv arapite.
By the way Olympics London 2012 in Manchester :pos:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Иначе има и нејзина страна на фб за Манчестер Јунајтед. :)
--- надополнето: 27 јули 2012 во 01:46 ---
хахахаха неам ја тетоважи да покажам, само познавање од историја, не е интересно ова. А видиш некојА почнала да навива за Манчестер ради Бекам, тури и пепел. Дала 300евра негде за тетоважа а ја става косата на страна да не се познае дресот дека и е чкарт. Да беше оваа машко ќе беше највечи сељак.
Е зошто баш би било интересно интервјуто со тебе според мене не мора тетоважи да имаш.;) Иначе во прво си да беше машко немаше и да коментираме за него овде сите ќе мислевме за него дека е тежок сељак.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Гоше спрема терен у случај да биде читан :DУбаво кажаа, чим се виде тоа за младинците што рекла, се знае колку и е црпката.
Иначе има и нејзина страна на фб за Манчестер Јунајтед. :)
--- надополнето: 27 јули 2012 во 01:46 ---

Е зошто баш би било интересно интервјуто со тебе според мене не мора тетоважи да имаш.;) Иначе во прво си да беше машко немаше и да коментираме за него овде сите ќе мислевме за него дека е тежок сељак.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Абе ја не знам што толку се замарате со девојчево,секој има право да си навива за клубот на свој начин.Она сметала дека треба да даде интервју и дала,единствено што ми смета е тоа што сама се проглсува за најголем навивач на балканов:confused:баш би сакал да ми објасни што ја прави толку голем навивач.Ако е до тетоважете дај сите ќе стаемо по една и ние ќе бидемо најголеми навивачи,на балканов:D.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Дечки, ве молам олабавете :icon_lol:

Да не го отварам пак интервјуто, ама мислам дека воведот од редакцијата е таков како што е, и дека таа не се прогласува сама за најбољи фан на Јунајтед на Балкан...

Си ставила фино лепо тетоважа, отишла еден натпревар (што е за почит), ја видел некој од тие вработените на тој портал (а денеска секое трето дете си отвара портали), и предлог и пратиле (или па е френд со тие дечки па сама се понудила) и толку е таа... Лесно е денеска, одговори на неколку прашања, биди привлечен, лупни tattoo, понуди на неколку пријатели да објават и се шири тоа брзо... Во денешно време, да се биде малку креативен и да се изведе нешто, лесно може да те има по фб групи, страни, портали (Пример: имам еден пријател, стави tattoo Партизан, и потоа го имаше по сите Гробарски фб групи)...

Оставете го девојчето на мира, кој колку познавање има, за него си е... Навива за Јунајтед и крај, тоа е најбитно... Сигурно цел ден има кивавица од вас :icon_lol:... Место што ќе пишувате за неа тука, бидете креативни, дајте интервју за некој портал, и вас ќе ве има :D

Кај мене во Свети Николе, има еден типац навивач на Јунајтед само на лајвскор и за спортска... Лупна тетоважа, амблемот на Јунајтед... И последно коло во ПЛ кога беше, веднаш потоа имавме натпревар... Доаѓа целиот потечен, мислам се убил од плачење... Му викам "гледаше", вика "не, што бидна, заспав не гледав" :facepalm:

И tattoo-то не е мерило за љубовта кон клубот :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Кај мене во Свети Николе, има еден типац навивач на Јунајтед само на лајвскор и за спортска... Лупна тетоважа, амблемот на Јунајтед... И последно коло во ПЛ кога беше, веднаш потоа имавме натпревар... Доаѓа целиот потечен, мислам се убил од плачење... Му викам "гледаше", вика "не, што бидна, заспав не гледав" :facepalm:
:pos::pos:
Типичен навивач во денешно време.

Има другари што пратат фудбал и вртат муабети за фудбал. Се осеќа отфрлено.Сака и тој да биде у шема.Ама освен што сака да биде во шема сака да ги зафркава другите а да не биде зафкраван. Појма нема од фудбал и не знае за кој да навива. И сега за кој ќе навива?
Оди дома отвара резултати.ком гледа табели.
Англија прво место Јунајтед.
Шпанија прво и второ Барса и Реал.
Бира еден од овие 3 екипи.
Ја симиња ФИФА. Игра 2 утакмици со таа екипа. Со кој играч ќе даде најмногу голови одма му станува омилен и оди кај другарите и се фали како е изгорен навивач на таа екипа :D.

Ова не дека сите навивачи се такви. Мал е бројот на вакви навивачи али ипак постојат и ова се повеќе му доаѓа како тренд.
На пр. отвори ФБ кога се игра Ел Класико.
Уопште не ти ни треба пренос.
Ќе најдеш некое 14 год. девојче на статус: Роналдо :love: Уа Барса појма немате.

Дава гол Бензема:
Браво Роналдо срце мое :love:

:pos:

И извинете вака што ви упаѓам у тема :)

Член од
11 април 2012
Мислења
4.632
Поени од реакции
5.353
Сеа знаете што ќе биде забавното? Ако некој нерегистриран што го чита фан клубов ја знае и и каже да се регистрира па почне да се оправа со сите вас :pos: Пуканки ќе си земам жими све :icon_mrgr:
aaaa pa ne e fer sama (ako dobro razbrav od drugite postovi) da uzivas vo pukankite dodeka citas daj barem organiziraj grupno da se sledi nastanot ili neso takvo :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Цццц сте напишале 40 мислења за девојкава. Има сериозен недостаток на секс во фан клубов :D Што вика Илумиус ако ве чита тука јас и се придружувам во јадењето пуканки. Гоше ја ветувам во наредна прилика кога ќе знам дека ќе дојде те викам и тебе и те упознавам, последен пат кога ја видов немаше дечко, само со коментариве во фан клубов нема далеку да стигнеш :icon_lol:.

П.С. На слики и јас сум убав, ама кога ќе ја видите без шминка и несредена ќе правиме муабет :LOL:

G

Gray Foxx

Гостин
Значи, Манчестер Јунајтед е тим кој што не се расфрла со пари. Манчестер Јунајтед гради тим на едноставност. Во Манчестер Јунајтед има фудбалери од типот на Сколс и Гигс. На пример Рајан Гигс, некаде во 2000 година доби богата понуда од Силвио Берлускони за премин во Милан, но одговорот на Гигс беше, секоја чест на Милан тоа е голем клуб, но јас играм со срце, не за пари, мојата иднина ја гледам само во Манчестер Јунајтед. А што се однесува до младите таленти, тие заминуваат токму заради парите, едноставно сите бараат повеќе, а тоа сигурно нема да го најдат во Манчестер Јунајтед. Штета, навистина штета што дојде време кога парите имаат толку голема улога во фудбалот. Како и да е, не губи Манчестер, туку губат младите таленти...
Као прво Интер го бараше Гигс и тоа сакаа да ни го дадат Рекоба во замена за ѕверот. Серој фала богу знае шо има у тим и не го дае.
Второ, ова највеќе ме нервира кај фан на Јунајтед. Сега гледам оти Серот е лицемерен. Е за вакви путковлажначки да можат да си оправдаат дека навиваат за д грејтест тим ин д ворлд.
Значи праиме муабет за тим кој го кршеше со години трансфер рекордот во Англија.
Првен беше Стам, па Рио, па Руни, па Бербата и ќе ми вика дека парите немале голема улога во фудбалот. Хаха.. Многу мразам лицемерни црвени ѓаволи. Повеќето сте слепи, но и тоа не поштуам. Не е реално...
Па добро, секој има право да размислува за својата иднина. Дејвид освои с
è
што е можно со Манчестер Јунајтед. Имаше и една мала незгода, но не по негова вина, знаеме сите добро во натпреварот од ФА купот, 2002 година кога Фергусон беше бесен на Рајан Гигс, кога промаши празен гол против Арсенал, во соблекувалните фрли копачка по Гигс, но таа несреќно заврши во Бекам, но тоа не е главната причина поради која што Бекс го напушти Јунајтед. Тој реши да промени средина, да оди во друг тим, тоа го стори и направи трансфер во Реал Мадрид. Тој секогаш ќе има место на Олд Трафорд во легендите.
Значи ваа веза нема.
Бекам не реши да промени средина, Фергусон реши. Бекам да може би ја пасел травата на Театарот од што го сака толку клубот.
Решил да промени средина... Смешки...

Мал едит:
Ова напишаново не значи дека не би и го збуцал додека носам маска од Бекам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Као прво Интер го бараше Гигс и тоа сакаа да ни го дадат Рекоба во замена за ѕверот. Серој фала богу знае шо има у тим и не го дае.
Второ, ова највеќе ме нервира кај фан на Јунајтед. Сега гледам оти Серот е лицемерен. Е за вакви путковлажначки да можат да си оправдаат дека навиваат за д грејтест тим ин д ворлд.
Значи праиме муабет за тим кој го кршеше со години трансфер рекордот во Англија.
Првен беше Стам, па Рио, па Руни, па Бербата и ќе ми вика дека парите немале голема улога во фудбалот. Хаха.. Многу мразам лицемерни црвени ѓаволи. Повеќето сте слепи, но и тоа не поштуам. Не е реално...

Значи ваа веза нема.
Бекам не реши да промени средина, Фергусон реши. Бекам да може би ја пасел травата на Театарот од што го сака толку клубот.
Решил да промени средина... Смешки...
I so Andy Cole napravivme rekord. :) Mislam deka i transferot na Mark Hughes bese eden od povisokite, taka neso. A Inter go baraa negde mislam 2004 bese, zatoa sto Giggsy igrase malce poslabo edna sezona poradi povreda na tetivata, protiv Celtik mislam igravme LS togas koga se povredi. Plus, i "navivacite" baraa da se prodadel Giggs, ti teknuva na "Sack Fergie, sell Giggs" plakatite koga imavme krizen period bas togas? Ne be, beda prava, beda.

ti vikam sram mi e od vakvi nepismeni zeni so se praat demek fanovi.

P.S.

I am focusing on my team, Sao Paulo and in Brazil's national team at the moment. I'll decide my future after the Olympics," Moura told Spanish news agency EFE.

Vaka zborea DDG, Ashley Young, Kagawa i vidovme sto odlucija, taka da stariot e blisku do kopiljov.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
P.S.

I am focusing on my team, Sao Paulo and in Brazil's national team at the moment. I'll decide my future after the Olympics," Moura told Spanish news agency EFE.

Vaka zborea DDG, Ashley Young, Kagawa i vidovme sto odlucija, taka da stariot e blisku do kopiljov.
(y) АКо го змемем и Лукас ќе имаме можеби најак тим во Англија плус со промовирање на некој од Блекет, Петручи или Рајан Таниклив од екипа што има „најслаб“ среден ред од топ 10 екипите во Европа ќе станеме екипа со еден најдобарите средени редови.:)
П. С.
Рафаел само да не се повредува убеден сум дека ќе биде еден од најдобрите офанзивни бекови само да не се повредува.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334

Kajgana Shop

На врв Bottom