Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Во секој случај би сакал да ја запознаам, на мене лично ми се допаѓа :). Изледа ти многу виски стандарди имаш за фанови на Јунајтед. BTW закон и се тетоважите и 2-те.
Гошка кај виде 2 тетоважи...o_O

Баш како што ја замислував...али нема да ја женам,колку мерак да пројде :ROFLMAO:
Во секој случај би сакал да ја запознаам, на мене лично ми се допаѓа :). Изледа ти многу виски стандарди имаш за фанови на Јунајтед. BTW закон и се тетоважите и 2-те.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Гоше тебе секоја ти се допаѓа...:D

Баш како што ја замислував...али нема да ја женам,колку мерак да пројде :ROFLMAO:

Ако не ми ја издиктира целата постава од реванш-утакмицата од ФА Купот од 1970-та против Алдершот на гости муабет не и правам.

хахахаха неам ја тетоважи да покажам, само познавање од историја, не е интересно ова. А видиш некојА почнала да навива за Манчестер ради Бекам, тури и пепел. Дала 300евра негде за тетоважа а ја става косата на страна да не се познае дресот дека и е чкарт. Да беше оваа машко ќе беше највечи сељак.

бркајработа: Кога би бирала, што би одбрала, Јунајтед или животот?
До тука стигнав:tapp:

Ooo wait for it....
Марија: Да, едвај чекам викенд да дојде кога играат... или вторник и среда во Лига на шампиони. Секој нивен натпревар е како празник за секој навивач на Црвените Ѓаволи, посебно утакмиците на наш терен, на Олд Трафорд.

А четврток?:icon_lol:

Што се смееш бе ми се допаѓа, да не имаш нешто против?
--- надополнето: 26 јули 2012 во 18:39 ---

Не секоја ама оваа ми се допаѓа и тоа многу. :)

Гошка кај виде 2 тетоважи...o_O
Јас ќе ти одговорам наместо другиот член....

375410_2389382977947_1947348469_n.jpg

Од што ги сака Јунајтед ноктите на нозете ги излакирала во боите на Челзи.:icon_lol:Инаку симпатична џенцка само има една маана...навива за Јунајтед.:rolleyes:

Е богами. Да навиваше за Сити за вас Миланезите тогаш немаше да биде со маана :pos: :)

Е богами. Да навиваше за Сити за вас Миланезите тогаш немаше да биде со маана :pos: :)

Не за сите...да се разбереме. :)

Да навиваше за Сити веројатно омилена песна ќе и беше Ќеш-Ќеш ... :D Ова ќе му дојде како поголема маана од онаа првата што ја наведов и тоа мнооогу поголема. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom