- Член од
- 22 мај 2011
- Мислења
- 134
- Поени од реакции
- 34
Гошка кај виде 2 тетоважи...Во секој случај би сакал да ја запознаам, на мене лично ми се допаѓа. Изледа ти многу виски стандарди имаш за фанови на Јунајтед. BTW закон и се тетоважите и 2-те.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гошка кај виде 2 тетоважи...Во секој случај би сакал да ја запознаам, на мене лично ми се допаѓа. Изледа ти многу виски стандарди имаш за фанови на Јунајтед. BTW закон и се тетоважите и 2-те.
Баш како што ја замислував...али нема да ја женам,колку мерак да пројде![]()
Во секој случај би сакал да ја запознаам, на мене лично ми се допаѓа. Изледа ти многу виски стандарди имаш за фанови на Јунајтед. BTW закон и се тетоважите и 2-те.
Не кажувам кај и е другата таа не е поврзана со клубот.Гошка кај виде 2 тетоважи...![]()
Во секој случај би сакал да ја запознаам, на мене лично ми се допаѓа. Изледа ти многу виски стандарди имаш за фанови на Јунајтед. BTW закон и се тетоважите и 2-те.
Баш како што ја замислував...али нема да ја женам,колку мерак да пројде![]()
Што се смееш бе ми се допаѓа, да не имаш нешто против?
Не секоја ама оваа ми се допаѓа и тоа многу.Гоше тебе секоја ти се допаѓа...![]()
Што се смееш бе ми се допаѓа, да не имаш нешто против?
--- надополнето: 26 јули 2012 во 18:39 ---
Не секоја ама оваа ми се допаѓа и тоа многу.![]()
Јас ќе ти одговорам наместо другиот член....Гошка кај виде 2 тетоважи...![]()
baehh,smeniv mislenje za ''ubavicava'' nisto posebno...trebase od start da go poslusam Rooney's TemperЈас ќе ти одговорам наместо другиот член....
![]()
Од што ги сака Јунајтед ноктите на нозете ги излакирала во боите на Челзи.Инаку симпатична џенцка само има една маана...навива за Јунајтед.
![]()
Е богами. Да навиваше за Сити за вас Миланезите тогаш немаше да биде со маана![]()
![]()
Е богами. Да навиваше за Сити за вас Миланезите тогаш немаше да биде со маана![]()
![]()