Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Во секој случај би сакал да ја запознаам, на мене лично ми се допаѓа :). Изледа ти многу виски стандарди имаш за фанови на Јунајтед. BTW закон и се тетоважите и 2-те.
Гошка кај виде 2 тетоважи...o_O

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
Баш како што ја замислував...али нема да ја женам,колку мерак да пројде :ROFLMAO:
Во секој случај би сакал да ја запознаам, на мене лично ми се допаѓа :). Изледа ти многу виски стандарди имаш за фанови на Јунајтед. BTW закон и се тетоважите и 2-те.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Гоше тебе секоја ти се допаѓа...:D

Баш како што ја замислував...али нема да ја женам,колку мерак да пројде :ROFLMAO:
Ако не ми ја издиктира целата постава од реванш-утакмицата од ФА Купот од 1970-та против Алдершот на гости муабет не и правам.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
хахахаха неам ја тетоважи да покажам, само познавање од историја, не е интересно ова. А видиш некојА почнала да навива за Манчестер ради Бекам, тури и пепел. Дала 300евра негде за тетоважа а ја става косата на страна да не се познае дресот дека и е чкарт. Да беше оваа машко ќе беше највечи сељак.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
бркајработа: Кога би бирала, што би одбрала, Јунајтед или животот?
До тука стигнав:tapp:

Ooo wait for it....
Марија: Да, едвај чекам викенд да дојде кога играат... или вторник и среда во Лига на шампиони. Секој нивен натпревар е како празник за секој навивач на Црвените Ѓаволи, посебно утакмиците на наш терен, на Олд Трафорд.

А четврток?:icon_lol:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Од што ги сака Јунајтед ноктите на нозете ги излакирала во боите на Челзи.:icon_lol:Инаку симпатична џенцка само има една маана...навива за Јунајтед.:rolleyes:
Е богами. Да навиваше за Сити за вас Миланезите тогаш немаше да биде со маана :pos: :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Е богами. Да навиваше за Сити за вас Миланезите тогаш немаше да биде со маана :pos: :)
Не за сите...да се разбереме. :)

Да навиваше за Сити веројатно омилена песна ќе и беше Ќеш-Ќеш ... :D Ова ќе му дојде како поголема маана од онаа првата што ја наведов и тоа мнооогу поголема. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom