- Член од
- 22 мај 2011
- Мислења
- 134
- Поени од реакции
- 34
Гошка кај виде 2 тетоважи...Во секој случај би сакал да ја запознаам, на мене лично ми се допаѓа . Изледа ти многу виски стандарди имаш за фанови на Јунајтед. BTW закон и се тетоважите и 2-те.
Гошка кај виде 2 тетоважи...Во секој случај би сакал да ја запознаам, на мене лично ми се допаѓа . Изледа ти многу виски стандарди имаш за фанови на Јунајтед. BTW закон и се тетоважите и 2-те.
Баш како што ја замислував...али нема да ја женам,колку мерак да пројде
Во секој случај би сакал да ја запознаам, на мене лично ми се допаѓа . Изледа ти многу виски стандарди имаш за фанови на Јунајтед. BTW закон и се тетоважите и 2-те.
Не кажувам кај и е другата таа не е поврзана со клубот.Гошка кај виде 2 тетоважи...
Гоше тебе секоја ти се допаѓа...Во секој случај би сакал да ја запознаам, на мене лично ми се допаѓа . Изледа ти многу виски стандарди имаш за фанови на Јунајтед. BTW закон и се тетоважите и 2-те.
Ако не ми ја издиктира целата постава од реванш-утакмицата од ФА Купот од 1970-та против Алдершот на гости муабет не и правам.Баш како што ја замислував...али нема да ја женам,колку мерак да пројде
Што се смееш бе ми се допаѓа, да не имаш нешто против?
Не секоја ама оваа ми се допаѓа и тоа многу.Гоше тебе секоја ти се допаѓа...
Што се смееш бе ми се допаѓа, да не имаш нешто против?
--- надополнето: 26 јули 2012 во 18:39 ---
Не секоја ама оваа ми се допаѓа и тоа многу.
Јас ќе ти одговорам наместо другиот член....Гошка кај виде 2 тетоважи...
Голот на Кагава, anyone?
baehh,smeniv mislenje za ''ubavicava'' nisto posebno...trebase od start da go poslusam Rooney's TemperЈас ќе ти одговорам наместо другиот член....
Од што ги сака Јунајтед ноктите на нозете ги излакирала во боите на Челзи.Инаку симпатична џенцка само има една маана...навива за Јунајтед.
Е богами. Да навиваше за Сити за вас Миланезите тогаш немаше да биде со маанаОд што ги сака Јунајтед ноктите на нозете ги излакирала во боите на Челзи.Инаку симпатична џенцка само има една маана...навива за Јунајтед.
Не за сите...да се разбереме.Е богами. Да навиваше за Сити за вас Миланезите тогаш немаше да биде со маана
Тие си имаат воџа.... Панче Малдини Крстески....Е богами. Да навиваше за Сити за вас Миланезите тогаш немаше да биде со маана