Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
ФАКТ ... прилично FAIL сезона

Добивме
1. Добар голмна
2. .............. пе...с у газ

Изгубивме
1. Првенство
2. Лига шампиони
3. Лига европа
4. Достоинството ... прекуршување на домашен терен 6-1 и гости 1-0 ... и феил губење на титула во 95та минута !!!!!

Поболно од ова не може да биде, ваков феил само пред 30 години кога сме се бореле за опстанок по берлинската несреќа !!!
ПРЕКИИИИИИИИИИИНИИИИИИИИИИИИИ, не можам и со тебе да се нервирам! Не го заслужвиш никот....

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Понекогаш посакувам Ферги да им потпише нови 2-3 годишни договори на Гигс и Сколс..
Да не купи ниту една звезда и да игра со младинци...
и... Нека бидеме на средина на табела 2-3 сезони со ред...

Барем ќе се прочисти фан клубов !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Гигс, а што не спомнеш дека оваа сезона освоивме рекорден број на поени?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219
ПРЕКИИИИИИИИИИИНИИИИИИИИИИИИИ, не можам и со тебе да се нервирам! Не го заслужвиш никот....
Абе да .. муабетов е што ти не разбираш кој е шити .. и зашто е најомразен противник на јунајтед .... тешко на ѓаволите во манчестер ... е тоа е веќе огромна болка !!!! Ќе преболев да земеше било кој во првенство ама шити никако !!!! па уште и на ваков начин секс до максиму !!!
И најмногу примерни голчиња у задниве 5 години ... Џабе ако дадеш 10 гола а примиш 11 на крај сепак противникот има 1 повеќе а крајниот резултат се памти !!!!

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Заради напаленото фанче на Ливерпул кое му се фати гласот кога дадоа гол за 3-2 сакам САФ уште 10 години да го води тимов!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
. Преизнервиран сум нема нешто паметно да пишаm,а oсвен дека еднаш се случува вака изгубена титула за САФ, догодина за се ќе се наплати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

United will never die !!!!!!!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
9.449
Понекогаш посакувам Ферги да им потпише нови 2-3 годишни договори на Гигс и Сколс..
Да не купи ниту една звезда и да игра со младинци...
и... Нека бидеме на средина на табела 2-3 сезони со ред...

Барем ќе се прочисти фан клубов !
Ооо може и ова :)
Не е рекорден, втор учинок е ова по големина :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.882
Поени од реакции
6.943
Абе да .. муабетов е што ти не разбираш кој е шити .. и зашто е најомразен противник на јунајтед .... тешко на ѓаволите во манчестер ... е тоа е веќе огромна болка !!!! Ќе преболев да земеше било кој во првенство ама шити никако !!!! па уште и на ваков начин секс до максиму !!!
Ајде бе и ти нека земат и тие еднаш. Послатко е в година што ќе имаме од кого да ја грабнеме :D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.410
Поени од реакции
16.664
Годинава не очекувам титула, зашто факт е дека не заслужуваме.
После поразот од Њукасл, напишав едно постче во кое поентата беше последната реченица.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

И најмногу примерни голчиња у задниве 5 години ... Џабе ако дадеш 10 гола а примиш 11 на крај сепак противникот има 1 повеќе а крајниот резултат се памти !!!!
Чекај малце пријателе, колку голови сакаш да имаме примено со нов голман и нови дечки во одбраната? Па не иде тоа така како на фудбал менаџер, само земаш нови, ставаш и гајле немаш.

А па вие мислите ако изнакупиме играчи од кај стигнеме титулата на тацна ќе ни ја дадат уште прво коло? Ајде бе, како од вчера да гледате фудбал.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ќе им ја честитам тука титулата на Сити, пошто не ми се влага таму од тие падобранците, заслужено или не титула си е титула, тоа ќе остане и тоа ќе се памети..

Таман си спремав статус за фб дека од денеска и дефинитивно ќе живеам 101 год., дадоа 2 гола клошарите и ми скратија 10 год. од животот, јбг.. не им замерам на КПР, пошто стварно се бореа 90 минути, нешто слично ко Челзи на Барса што и парираше, само со спротивен ефект беше денешново парирање.

Тоа е момци, манете нервози и провокации и уживајте.. ново искуство за САФ во пребогата кариера, после ова сигурен сум дека уште од следната сезона ќе тргне по толку посакуваната 20-та титула и убеден сум дека никој нема да го спречи во таа намера.. Поздрав и ГГМЈ! :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219
Чекај малце пријателе, колку голови сакаш да имаме примено со нов голман и нови дечки во одбраната? Па не иде тоа така како на фудбал менаџер, само земаш нови, ставаш и гајле немаш.

А па вие мислите ако изнакупиме играчи од кај стигнеме титулата на тацна ќе ни ја дадат уште прво коло? Ајде бе, како од вчера да гледате фудбал.
Е сега и ти .... јас кажав дека најпозитивно онешто што ни се случи оваа сезона е Де Геа ... а ти се сеќаваш колку гола примивме сезоната кога дојде Видич ? банални муабети ..... САФ очекуваше дека ќе се потпре на мадите фудбалери сезонава кој за жал некој од нив не успеаа да изборат ни 10 изиграни утакмици ... Ја воопшто не ве разбирам кога серете по Џонс Смолинг Рио Евра .. а го величате Еванс кој според мене е фејл ...
Сите го критикуваат Руни ова она слабо играл ... па игра слабо кога мора да комбинира со цепеница како Велбек ... кој е само вечен талент и ништо друго ... Еден Чикарито има повише во едната нога отколку велбек во двете.. И зашто да не ги споредувам кога и двајцата се напаѓачи ? Крајна цел на еден напаѓач е да ја затресе мрежата а не да ми изиграва ванна бе Јорк / Кол ...
Годинава завршивме кај што завршивме благодарение на неколку , кој повеќе кој помалце се залагаа ... според мене најсветли точки во тимот беа и се Сколс Керик Валензија Руни Де Геа ...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158

За НЕ болдираното си во право, а за болдираното не би рекол.
Не е работата да купеме играчи од кај стигнеме. Туку да се помеша искуството со младите. Цело време тоа го прави САФ и одлично му оди, НО Гигс, Сколс, Фердинанд, Евра и останата компанија се веќе стари. И од овој факт треба да се купат неколку ИСКУСНИ играчи од кои младите ќе учат. На почетокот од сезоната СИТЕ викавме дека ќе имаме премногу играчи т.е. многу ќе мора на клупа да седат, а сите видовме во теков на сезоната колку МАКЛУ имавме играчи и како едвај крпевме на некои утакмици.
--- надополнето: 13 мај 2012 во 19:00 ---
Таман си спремав статус за фб дека од денеска и дефинитивно ќе живеам 101 год., дадоа 2 гола клошарите и ми скратија 10 год. од животот, јбг.. не им замерам на КПР, пошто стварно се бореа 90 минути, нешто слично ко Челзи на Барса што и парираше, само со спротивен ефект беше денешново парирање.
:)
Да, но мечот траеше 95 минути! :)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Другата година ја вракаме тутулата кај што припаѓа

Kajgana Shop