Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Луѓе, факт е дека мора да купиме нешто ново и квалитетно ако сакаме да им парираме на Сити и да освојуваме важни титули.
Незнам што му се нафрливте, као демек не ни требат нови играчи, и да не плескаат стално, пак сме си најјаки.
Е не оди тоа така...
Абе не е до тоа дали ќе купиме или не, тој рече дека немало да купиме а Фергусон вчера у Берлин да гледа утакмица. Тројца ќе дојдат летово ко ништо.

шшшшшшшшшшшшшшшшшшшш доста бе , ко од вчера да навивате за манчестер па не знаете што се може да случи со табелите и резултатите во секунда кога манчестер е во прашање...
честита нека им е титула и нек наредната им е за 40 години како таа што ја имаат пред оваа ...

Ко падна третиот гол на Сити САФ нешто мафташе се бунеше, кој знае што има изјавено по мечот.

ТЕЕЕЕЕЕЕ бе баш сакав да ви честитам титулата во 90 минута ама... јебига :eek:

ФАКТ ... прилично FAIL сезона

Добивме
1. Добар голмна
2. .............. пе...с у газ

Изгубивме
1. Првенство
2. Лига шампиони
3. Лига европа
4. Достоинството ... прекуршување на домашен терен 6-1 и гости 1-0 ... и феил губење на титула во 95та минута !!!!!

Поболно од ова не може да биде, ваков феил само пред 30 години кога сме се бореле за опстанок по берлинската несреќа !!!

Арни, живи, здрави? :confused: Тоа е сега, малце ни дадоа надеж и тоа голема, ама тоа е, ако погледнеме наназад Сити заслужено си освојува оваа година иако на крајов не изгледаше така. Убо кажа коментаторот на СпортКлуб. Со меѓусебната победа од 6-1 Сити направи +10 гол разлика, што се покажа како решавачка. Како шо ние освоивме во 99-та со Баерн, така Сити освои денеска. Мојата теорија се потврди пак...

Ајде од Август почнуваме од ново. Мене не ми е најголема желба да сме први во Англија и пред Сити...мене ми е поважно да сме први во Европа и пред Барса (во директен дуел секако). Англија одамна за нас не е така посакуван предизвик ;)

Еј ај смирете се. оладите некое време па после дојдете тука и коментирајте! Вака само се карате и истурате нервоза!
Титулата ја изгубивме болно ја дома 2-3 минути збор не кажав од што бев накурчен и незнаев што да кажам!
Тешка сеозна беше ова! Пак со крпен остав низ цела сонза и пак до крај се боревме за титулата што е успех!
наредната сеонза со нови играчи со нови сили идеме во поход на вракање на трофејот каде што припаѓа!
GGMU!

Пола титула е наша. Исто бодови имаме :D
Да наша е масичката на која стоеше пехарот , а пехарот отиде во плавиот дел од градот !!!!
Ејј едни ретарди како балотеили и тевез слават ејјј .. ми се повраќа !!!

Следна сезона има доста за одмазда ... шити , виган , евертон кпр .... мора сите да платат дупло .. 1-0 резултат нема да задоволи ... петарди само !!!

Ти кажав ја тебе :D .веројатноста да отиде и Ван Перси у шити е 99.9% :D
Па зошто да не иде?
Нели гледаш дека на Манчини му фалат играчи? Зашто да не иде?
Треба и Демба Ба да го земат и Сисе.
Мора едно 2-3 резерва да има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom