Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ајде веќе нека почне не се чека :vozbud::vozbud:
Сонував како славиме гол на етихад,Гигс Нани и Руни беа главникте актери :icon_mrgr:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Некако како има се помалку часови, се посигурен сум во нашите момци :) А причината е следнава, знам дека САФ ги средил и ќе знаат што сакаат на Етихад, а тоа е дека нафташите мораат да напаѓаат, нив не им одговара ниту нерешено, тие ќе морат да се отворат и да не мислат на својот гол и својата одбрана, е сега мислам дека тука сме многу јаки :) Пред се затоа што имаме крила како Нани ( се надевам дека ќе игра), Валенсија, а тука со нив ќе биде и Руни.

Очекувам паметна игра и 3 бода, со ладни глави да влезат, тоа е најважно. :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ако не ги тепате ве убив! Насри и Клиши ако освојат титула вие сте виновни!:D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Lele koj ke ceka use 7 saati, today id the day - D-DAY!
To be or not to be,
The Mother of all derby matches....
Kladilnicive im davaat mala prednost na man:гомце: , ama ke vidime vecer, sigurno ima golovi na dvete strani.
Mislam vecer najvazna ke ni bide odbranata i so brzi kontri od valensija "The Machine" da im 6ibneme 2-3 gola,poso oni nema da se branat, ke napagjaat ,taka da Edvaj cekam :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.456
Кој ке чека уше 6 ипол часа , сакам брза игра знам дека тие ке напаагаат и ние од крилата на контри да им шибнеме некој посебно од брзи валенсија :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.421
Поени од реакции
7.783

Мислам дека треба да соочиме со ова пред да правиме галама, колку од вас овде ја гледале утакмицата или головите после ова? Мислам дека е правиот момент!
за првите три гола е крив Евра,корнерот е :гомце: Давид е сам на голот нема никој да ги чува стативите,5 пак е крив Евра не ја чува левата страна а за 6- от немам зборови.

Ќе коментирам повеќе после утакмица.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Ако игра Џонсон, тешко Евра ќе биде. :ROFLMAO:

Член од
27 јануари 2009
Мислења
96
Поени од реакции
61
kako stoime so povredeni igraci? koj ke bidat na raspolaganje za vecer??

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Уфф ајде више не можем да дочекам да почне да ги изгазимо и да им ја затнат устата на хејтериве инаку очекувам денеска де геа у целост да го оправда трансферот

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Уфф ајде више не можем да дочекам да почне да ги изгазимо и да им ја затнат устата на хејтериве инаку очекувам денеска де геа
у целост да го оправда трансферот
Алал да ви е на ваквите што сеуште не се оправда со досегашниве интервенции,па што треба бетар од кинески ѕид да е?:cautious:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Алал да ви е на ваквите што сеуште не се оправда со досегашниве интервенции,па што треба бетар од кинески ѕид да е?:cautious:
Што ти е бе ја сум едне од оние кој никад неам кажано лош збор за де геа сакав да кажем дека денеска де геа у целост да ги затвори ролетните :) и факт е дека на нафрлени топки уште се губи ама не ми беше цел да го критикуам

Kajgana Shop

На врв Bottom