Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Најискрено најмногу мразам кога играт Гигс и Парк заедно... Не знам оти ама моментално ми се ист тип на фудбалер... Неможат да се носат цел меч на крилото... Не сум баш оптимист ама ајде.. ГГМУ!!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ајде веќе нека почне не се чека :vozbud::vozbud:
Сонував како славиме гол на етихад,Гигс Нани и Руни беа главникте актери :icon_mrgr:
Гигс Нани и Руни во стартни 11,се надевам ке се оствари сонот (y):icon_mrgr:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ај упм нека почни натпреваров не можам веќе!!!
ГГМУ!

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Сакате финале? Ја ви финале, тресејте се сега! :)
Премногу лесно и едноставно ќе беше ако Ферги га освооше титулата до сега. Големите одат по потешкио пат, за тва се и памтат вечно. Старио е баш таков, голем! Сега е нашта шанса да докажеме каква боја е Манчестер, или комотно да се помиреме со титулата. Јас викам оти ќе ги сереме у сред кокошкарник.
Ајде Јунајтед, одеме за 20! :)

Член од
27 јануари 2009
Мислења
96
Поени од реакции
61
ne znam ama skols i gigs u poceten sostav zaedno ne mi stima nekako...se nadevam deka gresam ama so dvajca 40 godisnici vo prv sostav i toa protiv siti nekako mi nema logika...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Сакате финале? Ја ви финале, тресејте се сега! :)
Премногу лесно и едноставно ќе беше ако Ферги га освооше титулата до сега. Големите одат по потешкио пат, за тва се и памтат вечно. Старио е баш таков, голем! Сега е нашта шанса да докажеме каква боја е Манчестер, или комотно да се помиреме со титулата. Јас викам оти ќе ги сереме у сред кокошкарник.
Ајде Јунајтед, одеме за 20! :)
Почнав да те разбирам маму му ја еј(џоук!).
Оптимист сум за денеска не знам зашто ама очекувам да им покажеме на овие малодушниве кој е кој,следете им ги стартните 11 бе,после она со ТЕВЕЗ и тој го стави во прв тим во меч кој решава,епа ЈЕБЕМ ти таков тренер.НИКАД ФЕРГИ НЕМА ДА ЈА ИЗГУБИ ТИТУЛАТА од овој!!!
20,HERE WE COME:D

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Очекувам кој и да игра на страната кај Забалета, да го ишиша 2-3ти и до таму да постигнеме 1 гол.

B

BooBojan

Гостин
Читам го старио,прв пат да го погодам составо за некој меч,со сите до еден играч.
Останува само уште победата,моментално тоа е најдоброто нешто за големи мечеви! ГГМУ!
Очекувам победа,ќе видите како Нани и Руни ке здиват!

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
одбрана
џонс , смалинг , рио и евра
среден ред дури 5-мина играчи :eek:
нани , сколс гигс , парк и керик
и напад само Руни
Која му е тактита на САФ , дефанзива или напад , тој ќе видимо , гледано од состав , мислам дека ќе се браниме , и дека нема воопшто лесно да поминат во средина и одбрана

KL0$AR

I SEE DEAD PEOPLE
Член од
8 јануари 2008
Мислења
343
Поени од реакции
9
Nasi se decki,mozat samo za crvenite kurovi da ni se fanat :D

Kajgana Shop

На врв Bottom