Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ајде веќе нека почне не се чека :vozbud::vozbud:
Сонував како славиме гол на етихад,Гигс Нани и Руни беа главникте актери :icon_mrgr:

Некако како има се помалку часови, се посигурен сум во нашите момци :) А причината е следнава, знам дека САФ ги средил и ќе знаат што сакаат на Етихад, а тоа е дека нафташите мораат да напаѓаат, нив не им одговара ниту нерешено, тие ќе морат да се отворат и да не мислат на својот гол и својата одбрана, е сега мислам дека тука сме многу јаки :) Пред се затоа што имаме крила како Нани ( се надевам дека ќе игра), Валенсија, а тука со нив ќе биде и Руни.

Очекувам паметна игра и 3 бода, со ладни глави да влезат, тоа е најважно. :)

Ако не ги тепате ве убив! Насри и Клиши ако освојат титула вие сте виновни!:D

Lele koj ke ceka use 7 saati, today id the day - D-DAY!
To be or not to be,
The Mother of all derby matches....
Kladilnicive im davaat mala prednost na man:гомце: , ama ke vidime vecer, sigurno ima golovi na dvete strani.
Mislam vecer najvazna ke ni bide odbranata i so brzi kontri od valensija "The Machine" da im 6ibneme 2-3 gola,poso oni nema da se branat, ke napagjaat ,taka da Edvaj cekam :vozbud::vozbud::vozbud:

554397_355538604508287_100001564507682_990857_1163468366_n.jpg

Кој ке чека уше 6 ипол часа , сакам брза игра знам дека тие ке напаагаат и ние од крилата на контри да им шибнеме некој посебно од брзи валенсија :D

Мислам дека треба да соочиме со ова пред да правиме галама, колку од вас овде ја гледале утакмицата или головите после ова? Мислам дека е правиот момент!
за првите три гола е крив Евра,корнерот е :гомце: Давид е сам на голот нема никој да ги чува стативите,5 пак е крив Евра не ја чува левата страна а за 6- от немам зборови.

Ќе коментирам повеќе после утакмица.

Ако игра Џонсон, тешко Евра ќе биде. :ROFLMAO:

Уфф ајде више не можем да дочекам да почне да ги изгазимо и да им ја затнат устата на хејтериве инаку очекувам денеска де геа у целост да го оправда трансферот

Уфф ајде више не можем да дочекам да почне да ги изгазимо и да им ја затнат устата на хејтериве инаку очекувам денеска де геа
у целост да го оправда трансферот

Алал да ви е на ваквите што сеуште не се оправда со досегашниве интервенции,па што треба бетар од кинески ѕид да е?:cautious:

Алал да ви е на ваквите што сеуште не се оправда со досегашниве интервенции,па што треба бетар од кинески ѕид да е?:cautious:
Што ти е бе ја сум едне од оние кој никад неам кажано лош збор за де геа сакав да кажем дека денеска де геа у целост да ги затвори ролетните :) и факт е дека на нафрлени топки уште се губи ама не ми беше цел да го критикуам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom