Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А причината е следнава, знам дека САФ ги средил и ќе знаат што сакаат на Етихад, а тоа е дека нафташите мораат да напаѓаат, нив не им одговара ниту нерешено, тие ќе морат да се отворат и да не мислат на својот гол и својата одбрана, е сега мислам дека тука сме многу јаки
Пред се затоа што имаме крила како Нани ( се надевам дека ќе игра), Валенсија, а тука со нив ќе биде и Руни.
Очекувам да ја пуштат песнава видео бимот, (ако ја земеме титулата) пред дигањето на трофејот!
, ama ke vidime vecer, sigurno ima golovi na dvete strani.

Давид е сам на голот нема никој да ги чува стативите,5 пак е крив Евра не ја чува левата страна а за 6- от немам зборови.Уфф ајде више не можем да дочекам да почне да ги изгазимо и да им ја затнат устата на хејтериве инаку очекувам денеска де геа
у целост да го оправда трансферот

Што ти е бе ја сум едне од оние кој никад неам кажано лош збор за де геа сакав да кажем дека денеска де геа у целост да ги затвори ролетнитеАлал да ви е на ваквите што сеуште не се оправда со досегашниве интервенции,па што треба бетар од кинески ѕид да е?![]()
и факт е дека на нафрлени топки уште се губи ама не ми беше цел да го критикуам