Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ова го кажав дека доколку дојдат сите тројцата Нани би можел да го загуби првотимскиот статус во тимот и можеби би посакал да си замине ама да дојдат сите тројца е научна фантастика.Не велам дека треба да се продаде Нани.
И сите тројца да дојдат Нани е кока кола за нив, докажан играч со големо искустви наспроти сите тројца, да не зборам Нани како знае да одигра на голем натпревар и какви важни погодоци знае да постигне.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
9.460
Се зависи од тоа што ќе биде со Флечер следната сезона затоа што вирусот кој го има е стварно сериозен и сеуште не е потвредено кога се враќа, дали би се вратил или не. Тоа е полемиката на САФ. Исто, оваа сезона се покажа дека не можеме да се потпреме цела сезона на Андо и Клеверли поради нивната склоност кон повреди...Керик влегува во тие години каде што не ќе може скоро секој меч да го игра на константно ниво така да ќе треба да се ротира со него, додека не можеме да се потпреме цела сезона на Гигси и Сколс. Е сега тука е Погба кој ако остане ќе има поголема минутажа следната сезона, но нема да биде стандарден тоа е јасно. Петручи ќе добива шанса како што добиваше Погба оваа сезона, така да и на нив двајца не ќе можеме целосно да се потпреме. По крилата ги имаме Јанг, Нани, Валенсија и Парк...Е сега зошто не поврзуваат со Кагава, Хазард и Гаитан. Сите 3ца можат да играат и бочно и во средина. САФ сака играчи кои се универзални и можат да играат на повеќе позиции и затоа им го има фрлено окото. Е сега ако се доведат сите 3ца според мене Парк ќе лета зошто реално нема да се изнаигра и се виде оваа сезона дека е бледо издание од минатите сезони...Значи според мене клуч околу тоа колку играчи ќе се доведат зависи од тоа дали Флеч ќе се врати и ако се врати колку би можел да придонесе во иднина. Не е лошо да имаме повеќе играчи, напротив тоа ќе биде голем плус за нас затоа што во ПЛ се бараат многу ротации за играчите да го дадат својот максимум...Еве прост пример со одбраната и нападот...И да се повреди некој одма имаме адекватна замена. Останува да видиме за 1 месец со што ќе не изненади стариот зошто вакви трансфери секогаш договара на крајот од Мај или почетокот на Јуни...

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Може ли некој да ми најде на кои тв канали ќе го дават натпреварот во понеделник? Одам на мај во планина, а има сателитска со 12400234 канали, па да не лутам безвеза :)
Фала многу
Еве ти линк, побарај ги надолу на страната.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Се зависи од тоа што ќе биде со Флечер следната сезона затоа што вирусот кој го има е стварно сериозен и сеуште не е потвредено кога се враќа, дали би се вратил или не. Тоа е полемиката на САФ. Исто, оваа сезона се покажа дека не можеме да се потпреме цела сезона на Андо и Клеверли поради нивната склоност кон повреди...Керик влегува во тие години каде што не ќе може скоро секој меч да го игра на константно ниво така да ќе треба да се ротира со него, додека не можеме да се потпреме цела сезона на Гигси и Сколс. Е сега тука е Погба кој ако остане ќе има поголема минутажа следната сезона, но нема да биде стандарден тоа е јасно. Петручи ќе добива шанса како што добиваше Погба оваа сезона, така да и на нив двајца не ќе можеме целосно да се потпреме. По крилата ги имаме Јанг, Нани, Валенсија и Парк...Е сега зошто не поврзуваат со Кагава, Хазард и Гаитан. Сите 3ца можат да играат и бочно и во средина. САФ сака играчи кои се универзални и можат да играат на повеќе позиции и затоа им го има фрлено окото. Е сега ако се доведат сите 3ца според мене Парк ќе лета зошто реално нема да се изнаигра и се виде оваа сезона дека е бледо издание од минатите сезони...Значи според мене клуч околу тоа колку играчи ќе се доведат зависи од тоа дали Флеч ќе се врати и ако се врати колку би можел да придонесе во иднина. Не е лошо да имаме повеќе играчи, напротив тоа ќе биде голем плус за нас затоа што во ПЛ се бараат многу ротации за играчите да го дадат својот максимум...Еве прост пример со одбраната и нападот...И да се повреди некој одма имаме адекватна замена. Останува да видиме за 1 месец со што ќе не изненади стариот зошто вакви трансфери секогаш договара на крајот од Мај или почетокот на Јуни...
Лоша е болеста на Флечер затоа што бара многу мирување и терапијата е малку подолга. Ама САФ пред месец дена рече дека се ближи крајот на терапијата, успешна била и веќе исчезнале проблемите што му се јавувале на Флеч. Само сега ќе треба да си го врати фитнесот. Тој е најпотценет играч што го имаме, сите што мислат поинаку нека го спуштат season review-то од 2009/10, штета што кога почна да станува ѕверка во средината се разви кај него таа болест.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499

:ROFLMAO:

Нани е при крај со преговорите за нов договор, вели дека ОТ е неговиот дом и дека тука сака да остане + Кагава ја одбил понудата на Дортмунд. Ако сме стварно заинтересирани за него мислам дека веќе е средена работата.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
‎"If United can win the League in a transitional stage, by giving younger players a chance to blood themselves in, then heaven help everyone else. The belief and experience they will get from winning the League will mean they will get better and better. It's not that United have been under par this season - because they have really showed their mettle when they had to - going back to February and
early March when they won five and drew one of six difficult games. But this will be the making of a new team and even if City go out and spend God knows how many more millions on their team, nothing can take away from the fact that a group of young, talented players have grown up as men and as winners. Winning the league is priceless in terms of developing a team's spirit." - John O'Shea

That's our boy!​

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.424
Поени од реакции
7.789
Borussia Dortmund have confirmed that United target Shinji Kagawa has told them he will not sign a new contract. [ssn] #MUFC

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
United shouldn't have any fear going to City's place. They won there on their last visit and they should be looking up to go there, flex their muscles and say 'We're United, we don't play for draws, we're going there to win." - Roy Keane

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Нашиве го викнале татко му на Лукас Мура на разговор, леле, само овој не, ич не сакам разгалена дечурлана во тим.

B

BooBojan

Гостин
Бразилец у Јунајтед! :pos: Досега само Рафаелчето ми изгледа дека има шанса да успее!Па и овој Лукас,нема шанса,овоа само пуштат муви новинарите!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Бразилец у Јунајтед! :pos: Досега само Рафаелчето ми изгледа дека има шанса да успее!Па и овој Лукас,нема шанса,овоа само пуштат муви новинарите!
Не бе среќна ќе бев да беше така, татко му рекол дека деновиве требало да дојде во Манчестер, се молам Реал да го земат. Каде вакви кај нас, ќе го истепаат некои двометрашки Англичани во некој бар и толку е. Многу ми се недисциплинирани Бразилциве, ич не ги сакам. Близнаците кај нас се исклучок, се преселија со нивните тука и женети се уште од 20 години, семејни деца.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.458
http://www.youtube.com/watch?v=dRuTap8MBxg машинка е овој каков нејмар какви бакрачи :)
--- надополнето: 29 април 2012 во 21:30 ---

Зошто да не , Роналдинјо нели успеа во барса ?

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Не бе среќна ќе бев да беше така, татко му рекол дека деновиве требало да дојде во Манчестер, се молам Реал да го земат. Каде вакви кај нас, ќе го истепаат некои двометрашки Англичани во некој бар и толку е. Многу ми се недисциплинирани Бразилциве, ич не ги сакам. Близнаците кај нас се исклучок, се преселија со нивните тука и женети се уште од 20 години, семејни деца.
Затоа не сакам општо јужноамериканци во тимот. Секоја чест на исклучоците ама повеќето се нелојални, важна им е само платата, психички нестабилни одма кукаат при првата препрека и нели омиленото - не можеле да се навикнат на животот во Англија, за таа плата што ја зимаш има и на Гренланд да се привикнеш, а не во една од најразвиените земји од западна Европа и светот.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Аха, се виде летоска кога играа петлињава против мажи што направија.

Kajgana Shop

На врв Bottom